12 ani si dezv.sanilor

12 ani si dezv.sanilor | Autor: tora97

Link direct la acest mesaj

una din fetele mele, Teodora, a implinit 12 ani. De vreun an au inceput sa i creasca sinii. am observat inca de la inceput ca sinul sting este mai dezvoltat, mi-am spus ca estein regula si ca se va "stirni" si dreptul.
zilele trecute, la inspectia de rigoare am constatat ca ei, sinii si-au urmat cursul normal, adica au continuat sa creasca, dar diferenta dintre stingul si dreptul este in continuare evidenta.

este cazul sa facem ceva controale, sa ma ingrijorez?

cu multumiri

TORA,RUFUS si cele 3 minuni ale lor
"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabidaniela spune:

Si la mine a fost tot asa, intai a crescut stangul si apoi dreptul. Pana pe la 17 ani a fost vizibila diferenta, si acum mai este, dar f putin. Nu cred ca ai motive de ingrijorare.

www.hainele.blogspot.com/" target="_blank">Una, alta...
Arbeite klug, nicht hart!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Eu am o prietena care si la 30 si ceva de ani are diferenta de marime intre sani. Cred ca tine de mostenirea genetica.

Puteti face un control ca sa va linistiti, dar nu stiu ce se poate face daca asta este conformatia.
Oricum, mai are timp sa se egalizeze.

"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mess0804 spune:

La toata lumea e diferenta un pic intre ei, insa sunt persoane la care diferenta e mai mare.
Am o prietena care isi ia sutien cu pernute detasabile si scoate pernuta doar de la una din cupe ca sa arate ok.

Mergi la inceput