Primul an de scoala :2009-2010(3)
Raspunsuri - Pagina 7
Sabina spune:
io n-am mai dus-o pt ca si-asa are azi pian de la ora 13, macar mai studiaza acu dimineata:D
Eu nu izbutesc sa iau f in serios treaba cu scoala, dar ei nu-i spun![]()
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
loryi1974 spune:
Intr-adevar greu cu sculatul asta dimineata.Noroc ca stam aproape de scoala.Copilu avea chef de vorba aseara pe la 11 ca era ziua lui tas-o de stat cu ea pana adoarme si trebuia sa-i explice toate cele![]()
andru20 spune:
buna. a trecut si prima zi de scoala dupa vacanta. noi nu intarziem, la ora 7 avem plecarea de acasa. noi lucram dupa edit ana la abecedar si euristica la mate. azi nu au trecut la nici o litera, au facut dictare si au citit la abecedar dupa cartea Sa citim cu Ana. la dictare se descurca ff bine. doara cand se grabeste scrie mai urat. mate zi nu a avut, maine.
anya spune:
Sabina, si noi am ratat prima zi de scoala, dupa vacanta. Am anuntat-o, de fapt, de ieri, pe domnisoara invatatoare ca tragem chilul, dar am reusit abia la 4 dimineata sa jungem in Bucuresti.
Drumul de la Oradea, cu autocarul, a fost greu si pt noi adultii, iar azi functionez ca un zombi. Pe copii i-am lasat sa doarma, dimineata. Dar dupa introducerea asta lunga, sa-mi laud si eu odorul. A participat la 4 tipuri de probe, la campionatul de karate traditional, iar la una dintre ele (embu mixt c4) a luat medalia de aur. Sa vedeti ce radios era cand a urcat pe podium, sensei Dan Stuparu le-a pus medalia de gat si le-a dat cupa. Evident si parintii erau mandri.
Asa ca astazi bifam doar cursurile de engleza la Shakespeare School si in rest- refacere.
happiness spune:
Anya,felicitari pentru medalie!Cred ca esti tare mandra!
Noi ne trezim devreme,copilul meu nu este fan dormit,nici macar in vacanta nu doarme decat pana la 8-8.30,asa incat nici trezirea de dimineta nu e asa de grea.Bine,nu s-ar trezi ea asa de repede,dar stam departe de scoala si copiii din clasa ajung cam la fara un sfert toti,la fix usa e inchisa si doamna incepe lectia,deci suntem punctuale.
Astazi au avut doi copii sarbatoriti,a iesit plina de veselie si de ciocolata...
La mate tot la adunari/scaderi 0-5,la romana insa au trecut in sfarsit la litera a mic de mana.Acum a inceput operatiunea "Tema",o pagina de caiet special de a mic,si vad ca ies frumusele literele.La mate nu au tema,kdar vad ca urmeaza evaluare,deci mai facem cate ceva,daca mai are copila chef dupa tema.
Sabina spune:
am vb cu colega de banca, au de scris 6 si M mare:)
Anya, da e grozav pustiul tau! felicitari, si la mai mare!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
happiness spune:
Ana-Maria,cauta pe didactic.ro,eu am gasit acolo fise foarte dragute,atat la mate cat si la romana,dar le-am sters din calculator.
faby57 spune:
AniaMaria
uite cateva site-uri cu litere
http://www.anidescoala.ro/Literele-m-mic-si-M-mare-de-mana.html
http://www.anidescoala.ro/Litera-M-mare-de-mana.html
Si noi am ajuns cand s-a sunat,azi.
Noi lucram dupa carte ABC -editura ANA,carte Mate-editura EURISTICA,caiete speciale si culegeri -editura CARMINIS.
Am ajuns la 5 si maine la 'm mic de mana'.
Felicitari pt.medalie,tineti-o tot asa,Anya.
sorana spune:
Anya bravo pustiului kartist! Felicitari. Cred ca a fost foarte incantat.
Azi a facut a mic de mana. Mate n-am avut.
Cu intarziatul la noi usa de intrare a elevilor se inchide pe la 8 si 5. Daca vii dupa intri pe intrarea profesorilor.
La sedinta dna a zis ca e ok sa vina copii pe la 8 fara 5, maxim 8.00. Si ca daca se intamla sa intarziem nu e nici o problema, doar sa nu fie obicei ci intamplare.
Eu mi-am dat ceasul cu 2 minute inainte ![]()
Sorana si Monica (7 ani)