Puiuti de Randunici 2008!! (325)
Raspunsuri - Pagina 9
gecko spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui gecko
stai ca nu e bine ![]() ![]() ![]() deci faci asa: apesi butonul cu url-ul si trebuie sa iti apara asta in prima paranteza, adica asta , introduci dupa url un egal(=) s doua randuri de ghilimele ("") intre ghimlimele de mai sus bagi linkul cu http-ul tau. Asa "http...." intre cele doua paranteze mari cu url, adica astea , bagi numele copilului pentru care era tickerul, ceva de genul asta: Alex hai sa vedem daca iese ceva ![]() |
hai ca a 3-a incercare sigur e cu succes

Reluam
deci faci asa:
apesi butonul cu url-ul si trebuie sa iti apara asta[url ] [ /url]
in prima paranteza, adica asta [url ], introduci dupa url un egal(=) si doua randuri de ghilimele ("")
intre ghilimele de mai sus bagi linkul cu http-ul tau. Asa "http...."
intre cele doua paranteze mari cu url, adica astea [url ][ /url], bagi numele copilului pentru care era tickerul, ceva de genul asta:
[url ]Alex[ /url]
hai sa vedem daca iese ceva

pup again

gecko spune:
no, si acum 'neata randunici![]()
poftiti la cafea
si ceai si capuccino si bombocino
si o zi minunata tuturor si cel mai important...cu copii sanatosi
Mimo draga, eu nu stiu ce te scuturi tu asa rau la ore tarzii
, ca zau ca nu mai esti la prima tinerete si nu face bine la articulatii
, dar uite aici pentru efortul tau

si inainte de a sari cu felicitarile iti amintesc ca romanul bea si la veselie
si la paranghelie
...si acum e partea cu paranghelia
...no, hai sa bem

ca si maine o mai fi o zi
gecko spune:
v-am spus ieri ca l-a apucat sambata pe barbat munca pamantului
, zau ca nu inteleg dorintele astea masochiste de a sta cu sapa'n mana la 30 plus de grade. Mie dati-mi betoane, dati-mi o gura de aer conditionat si jur ca imi satisfac chemarea brazdei doar uitandu-ma la o poza...sau la o planta...de plastic. Sambata a pus gazonul
, un partz de 5 metri patrati (pardon, ca-s 6
) si a stat toata ziua in curte incercand sa taie covorul de gazon dupa onduleurile gardului
. Azi s-a razgandit
. Nu mai vrea gazon exact pe langa gard asa ca a pus opritor de plastic intre gazon si gard...si bine-nteles ca a taiat toata dantelaraia facuta sambata
. Eu cred ca se plictiseste ingrozitor. Si sa nu mai zic cu ce grija a delimitat tufele de trandafiri...care tufe stau sa moara (exceptie aia ce-am pozat-o care din niste motive necunoscute de mine, caci nici nu o ud nici nu o ingrijesc, are vreo 20 de boboci
).
No, ma duc sa-i mai verific pulsul...ca moare naibii in soarele asta si raman si fara STALPUL casei
.
Olgutzika spune:
Gecko 

Daca te scoli de dimineata, dormi putin
Mi-a spus mie Gudinde
Sau ajungi in Australia
Niic nu stiu, dar azi ne-am trezit tarziu, la 6:10
Lasa omul sa pliveasca, da' nu mai bine si el o rosie, o vanata, un castravete,o fasolica, in mica voastra gospodarie
?
Sovi, m-am gandit in weekend si la tine si la Clodutel, stiam ca va botezati. Vezi ca tu ai inventat si ZEN-ul si ochelarii loz, ai patent de la mine, hang on 

Trebuie sa va spun marea victorie a zilei de ieri: stiti ca Sof halea pranzul pasat. Ieri a mancat pentru prima oara ciorba ( !!!! ), in bol, singura ( !!!! ), nepasat ( !!!! ).Se face mare
, dar ma bucur tare tare mult. Mi-a dovedit ca e un timp al lor pentru toate lucrurile, si ca in final, toti vor manca nepasat, toti vor face la olita, toti vor dormi singuri, toti vor vorbi etc. Difera momentele, dar finalul e acelasi ![]()
Si acum un "bococ" 
de
pentru toate fetele, ca trebuie sa ma duc sa ma pictez si nu mai pot sa scriu. Si cate un "bolon" -balon
pentru pici 
Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008
Magazin de modelism
gecko spune:
hai inca unul si ma duc la culcare, ca asa de bine am dormit azinoapte (zau ca m-am trezit de bolunda la 5 sa verific daca imi mai e copchilu in casa
) ca vreau sa repet experienta si acum la pranz. Ca dupa 4 pleaca omul la servici si iar raman cu indianul pe cap si iar ma alearga
, si iar coloram cu mov
, si iar trebuie sa plimbam furtunul prin curte
, si iar dam cu mopul in garaj
, si iar trebuie sa o fac pe trambulina
, si iar gatesc cu el in brate
, vai de steaua mea
Si daca So-i a marcat un first, hai sa va spun first-ul din viata purandelului meu
. Ieri a mancat pentru prima data ficatel
. In sfarsit m-am mobilizat si eu sa-i fac, caci noi nu suntem mari consumatori si fac din an in pasti, dar o fost musai sa fac incercarea ca prea am tot auzit-o pe ramo pregatindu-i la Andru. Si e clar, copilul asta nu e al nostru...ca prea a lins farfuria...sau poate ca ii era foame
.
Si daca tot il laud, ca sa vedeti ca am si eu copil cu aptitudini de Sanziana in casa. In fiecare weekend copilul mananca o omleta facuta de mine (asta tot dupa ce am vazut ce balota Andrul de Ramo
). Si secventa este aceeasi in fiecare weekend...pun copilul in fund pe blatul de bucatarie, scot ouale, sparg/bat ouale, pun sare si usturoi granule etc etc. Sambata trecuta fac la fel. Diferenta era ca de tura respectiva se invartea si barbatul prin bucatarie...vezi Doamne sa ma ajute. La un moment dat Patrick ii tot caraia la tac'su, tac'su ii tot explica sa stea linistit ca imediat termina mama treaba...ce stie el barbatul...nik...de fapt copilul caraia si ii arata la tac'su sa-mi dea recipientul cu usturoi granulat sa pun in omleta
Gata...ma duc sa parchez lateral
langa barbat...
Nicoleta spune:
Naata, neata, ce frumoasa este viata... cand te scoli de dimineata...
pe racoare... pe la 6... ca toate ceasurile din casa sunt actualizate, numa astea interioare ale copiilor mei nu-s!!
Dar bine ca-s sanatosi!! 

Olgule, bravo pentru ciorbita!! 
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
Nicoleta spune:
Gecko, esti de coma ma! Daca nu facea omu nimic, ii sareai in cap! S-o fi dus in curte sa scape de gura ta!
Lasa omu sa se manifeste, sa lucre ogoru
, misto ca aveti curte (6mp patrati sunt destui!!)!
si a lui Matei 
Olgutzika spune:
Nico, ogorul 

Bine ca e Stefanul bine, deh, dupa atatea crustacee
Ce fac "dansele"?
Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008
Magazin de modelism
cami33 spune:
Ati vazut asta???

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)
Nicoleta spune:
Olgule, multumesc de intrebare. Stefan este bine, liber si azi! Dansele... atarna ![]()
!
si a lui Matei