Puiuti de Randunici 2008!! (325)
Raspunsuri - Pagina 7
ramo_cata spune:
mimo imi pare rau ca nu am fsot pe faza cu gaina..depinde de varsta gainusei
daca-i mai batrana fierb la ea si 2 ore...uneori si 2 si un pic...tare buna-i grasimea de gaina,eu prefer ciorbitele de gaina/pui la fel si andru...
bubu
era sa o patesti,doamne fereste....am avut oala sub presiune cand stateam la craiova dar eu nu am folosit-o niciodata..cea care o folosea era cumnata mea,mie cu chestiunii din astea care pot bubuii imi e tare frica sa ma joc...beyyy dar chiar ca-i boala grea cu mr grey...sa va fie de bine papica...
giani sanatate puiului
naty mersi pentru urari
vali off imi pare rau..da doamne sa fie bine...
luny imi pare rau pentru cearta cu liviu..off
ca sa treaca supararea...
mie nu-mi este deloc greu sa-i sterilizez bibele lui andru,le spal cu detergent,le clatesc bine bine si le bag la sterilizator ,pe care-l bag la microunde...mi-a intrat in mana si daca nu le sterilizez parca nu ma simt bine...stiu ca nu mai are rost ,ca isi baga mainile in gura si multe multe multe
dar asa m-am obisnuit...
noi am fost la craiova,cu gandul sa-i cumpar cadou lui catalin,chiar nu am stiut ce sa-i iau si am preferat sa fie cu mine...printre altele i-am cumparat si lui andru o gecuta de blugi imblanita,2 caciulite,una e imblanita pentru la iarna dar mi-a placut tare mult,o pijamaluta,o masinuta de politie,strampiori...si multe prostioare care cica imi lipseau
...m-am uitat si de ghetute dar nu prea am gasit mare lucru...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
mimonix spune:
Giani ma scuzi
sa nu te superi
dar fetele stiu , eu sunt aia care rade de necazul omului
Plus ca prima mea semnatura era un sir imens de url-uri d-alea , mi-amintesc de parca a fost ieri ![]()
Bubu eu te inteleg, iti sunt alaturi
Bine ca nu mai avem decat un episod pe saptamana, mai dormim si noi
Si nu-ti face griji, ca eu te-am bagat in necaz-eu te scot si te aduc "la zi" ![]()
Vreau sa spun ca eu ma prapadesc de ras cu Ally Mcbeal, e savuros ! Si nu-l dau pe 10 House-i (mi se pare tare serios, ma afecteaza efectiv) dar e Mimu fan House si daca nu-i prea obosit ni-l baga pe gat 
Cat priveste oala sub presiune, asta e si of-ul meu. Am crescut cu oala kukta, mi-a fasait in cap toata viata si mereu m-am temut de ea
De aceea in bucataria mea nu exista asa o achizitie cum de altfel prea rar exista cate o gaina "adevarata" ca sa fie rentabila achizitia ![]()
Naty apreciez ca esti pe baricade, rupta/franta/terminata dar rezisti!
Valentina cum adica prima evaluare? e ca un profil psihologic sau cum? Trebuie sa fie tare emotionant 
Olguselunu mi-a venit sa cred cand am citit ce-ai intrebat ![]()
![]()
Esti asa deee...![]()
![]()

Gecko daca fac asa

n-o sa te superi nu???
Nicoleta sper sa-i fie cu "comision" zilele libere lucrate de omu' tau
ca de nu! 
Ariel traiesti, ha?
Sarumana pt sugestii, eu n-as amesteca tratamentele...din sfaturile doctorului "stai si-asteapta" mai spicuim: "atomosefra din casa sa fie umeda" , "hidratare cat cuprinde" , "ser fiziologic in nas si pt umezirea mucoasei dar si pentru a fi siguri ca nu exista vreun obstacol pe acolo care sa-l impiedice sa respire pe nas", "in casa racorica (asaa, 20 de grade, ca la austrieci
) , poate fi scos afara fara probleme, evitat tipat si plans pe cat posibil si piesa de rezistenta "CAT MAI MULTE BAI/DUSURI" (are o obsesie cu baia asta
) ca cica se astfel se mentine umezeala cailor respiratorii ...am zis, ca sa stiti, poate va intereseaza un calup de sfaturi babesti de la un doctor cu diploma (jur ca are parafa
)
In rest, ce sa va mai spun...azi Dudel a doborat recordul personal de busituri :cucuiul de dimineata+ una bucata tranta cu un catel urias de plus in brate de pe fotoliu direct cu capul in muchia usii de la balcon+ cazatura din picioare cu buza in telefon =buza sparta IAR
+ bataiala pe scaun normal de bucatarie cu plonjon in marginea mesei (nu se stie exact ce parte a corpului a fost afectata
). In total un plans de zile mari cu pauze scurte pt refacerea organismului
Ce mi-a placut cel mai mult este ca inainte de a face ceva ce stie ca nu are voie, a inceput sa zica "no-no, no-no-no" si face si cu degetelul aratator semn ca nu ....dupa care clar il se urca pe comoda langa tv sau umbla in frigider sau la vreo priza 
Eu sunt partial multumita caci daca nu sunt e faza (ca si daca sunt ca azi, ce folos
) emite semnalul acustic de boroboata majora "no-no-no" si stiu ca e cazul sa ma ingrijorez f tare 
Aaaa si gaina a fiert intr-un final dar pilaful n-a avut succesul supei, astept sugestii pt maine ca musai trebuie sa-l "dreg" cu ceva!
Acestea fiind zise, va pup si va doresc noapte buna ! 

Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
mimonix spune:
Si sa va mai zic una buna: ori de cate ori il intrebi pe Dudelle unde s-a lovit, iti arata invariabil capul
Rasu'-plansu' , asta ori iese foarte inteligent ori ramane de caruta rau de la atatea lovituri la cap 
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
ramo_cata spune:
mimo si eu sunt
ata la cate i s-au intamplat lui dudel azi..cat despre semnal la fel e si andru doar ca el zice"tazi daca se catara/baraca/urca ,arsi daca merge la vreo priza...' si la fel tre'sa fiu pe faza ca in secunda urmatoare face ceva...avem baieti destepti
numai noi tre'sa fim pe faza![]()
ramo_cata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mimonix Si sa va mai zic una buna: ori de cate ori il intrebi pe Dudelle unde s-a lovit, iti arata invariabil capul Rasu'-plansu' , asta ori iese foarte inteligent ori ramane de caruta rau de la atatea lovituri la cap ![]() Simona,mamica de Teo (16 ani) si Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea ![]() |
cred ca-i vorba despre prima varianta
ariel_7000 spune:
mimo, chiar imi place nea doftorul ala al tau! am uitat sa-ti zic ca si lista asta lunga de sfaturi mi-a fost data de catre dr de la gr alex. si era tinerica...
. bine, le aplicasem deja, ca le stiam deja din fragda pruncie, caci am avut bronsita asmatiforma si numai eu stiu cate inhalatii am facut si cat am stat cu capul deasupra cazii cand aveam crize astmatice...dar uite ce fata mare are mama si fara pic de astm! ![]()
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"
ramo_cata spune:
andru e innebunit dupa par,daca ma vede cu parul desfacut e in delir,zice"beiiii" si ma mangaie,ma ciufuleste,imi da parul pe fata,ma ia in brate si ma strange muuuultt...cabd am fost la selgros a vazut o doamna cu parul desfacut si a inceput sa intinda manutele si sa zica "beiii"...el asa se imprieteneste,cu sor'mea la fel,cu cumnata mea la fel,ciufuleste pe cine prinde si cine-i da voie...
azi i-am luat chilotei pampers...de vreo cateva zile se trezeste ud pe pijamaluta,nu mai face fata pampersucul normal,am zis sa incerc cu chilotei daca nu cred ca o sa trebuisaca sa-l schimb si noaptea sau dimineata cand se trezeste sa-si bea lapticul ...
Nicoleta spune:
Mimo
. Sanatate piciului! In toate cele!! Si sotulmeu primeste diurna regulamentara, ca s-a tzapit si si-a programat deplasari in ziua Austriei... si-a facut-o cu mana lui!! 
Ariel, mai astept alte mamici sa se exprime in legatura cu subiectul si daca nu si nu, o consider incheiata si vorbim pe mess. Ok?
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
GianiD spune:

Mimo, am vzut si eu...desi cand am dat sa vizualizeze semnatura la Edit Profil se vedeau si lilypie-urile...asa ca am adaugat de mana saptamana de sarcina
. Noi sa fim fericiti! Ca randunoiul, care e "de profesie", s-a 

cand a vazut. Si acum, cand am dat sa vizualizeze mesajul...eu vad lilypie-urile...![]()

Giani, fericita mamica de Alex Mihai 
si
25+ cu
Ilinca
sovietica spune:
Salut!
Scuzati absenta. Uneori imi vine doar sa stau si sa ma uit in gol cand dorm amandoi copiii :)
Sambata, dupa diverse piedici, am reusit si noi sa botezam Anuska. Cand am crezut ca s-au terminat piedicile si ispitele, am ajuns la biserica si am constatat ca dintr-o neintelegere cu nasa (care nasa a venit racita raaauu si au dormit la noi 2nopti, n-am avut incotro), a ramas panza alba acasa! si ca toata lumea si-a uitat aparatul foto acasa. Mi-am zis "bine ca il am eu pe al meu!" Cand colo ce sa vezi, am uitat cardul de memorie acasa! sora a reusit sa se dea peste cap de 3 ori si sa cumpere o panza din apropiere, si cat despre poze, am tocmit un nene de la fata locului cu aparat foto clasic. Eram asa suparata in biserica incat era sa ratez ocazia de a ma bucura de un moment atat de frumos! Bine ca mi-am revenit la timp si am trait momentul. Ana a plans inainte putin ca o durea burta (aparent), dar apoi a dormit aproape non-stop pana dimineata. Acum stau cu ceva teama sa nu fi luat raceala de la nasa ca am stat cu totii bot in bot. Omu a facut tot posibilul sa imi intinda nervii la maxim, a muncit si sambata, si duminica, si noaptea, si ziua, abia s-a infiintat la un moment dat la petrecere. Eu am organizat totul, bine, nu a fost la carciuma, ci la casa unchiului, dar si asa a fost de munca, nu gluma! deci mi-am facut norma, nu mai vreau nici bb3 nici botez 3!!
Cu neuronii prajiti am citit putin acum ce mai faceti, si parca i-am dat cu balsam :)
Vorbiti de farduri la un nivel atat de inalt, incat m-am pierdut :) Eu am aruncat aproape toate fardurile, ca expira inainte sa ajung sa folosesc macar 20%.
Nu mai stiu ce imi amintesc ca am citit...
Tuchi, vacanta frumoasa!
Bubulina, m-am ingrozit ce patanie ai avut cu oala! si eu era sa o patesc si am fugit repede din bucatarie si ma uitam pe gemulet cum dansa oala mea pe aragaz :)) de nu mi-a mai trebuit presiune niciodata!
Vali e mandra de gradinarul ei cel mic ce dlaguuutz 
Am vazut poze cu burtile de Ursa si sorela 
Imi pare rau sa aud ca unii bebei urla noaptea asa rau :( si pe sasa il mai apuca vaietatul cam odata la 2 nopti, de la dinti :(
Monix, despre tine am retinut doar ca mananci budinca
asta ca sa te sacrifici pentru dietele restului familiei. Am dres-o bine?
Gudinde, am ramas masca despre cunostintele tale intr-ale infrumusetarii!
Gecko, multumesc pentru urari 
Luny, nu stiu de ce ai fost la dermato, dar va doresc numai bine si hidratare maxima :)
Simo , vad ca te mananca sa nu stai locului, dar te inteleg, ca nici eu nu puteam sta
Nico 

Sa nu uit de Naty, care a reinceput cu turatie maxima munca! Spor la munca!
Olgusa, cand ma gandesc la voi, o vad in primul rand pe Sofi cu ciubotele cele noi si superbe :)
Cam atat m-a ajutat memoria in seara asta. La noi viata e grea (dar trece
) sunt tot mai des singura pana culc copiii. Odata era sa clachez, sa incep sa plang, dar sigur daca imi permit asta, nu ma opresc curand, asa ca mai bine incerc sa lustruiesc ochelarii loz cand se afuma. Ana, ca bebeii... se plictiseste cand e treaza, patul are tzepi, vrea companie, incerc sa ii tin pe amandoi langa mine, sa il impac si pe sasa, mai ales cand ma vrea toata numai pt el.
Sasa are momente in care vine si o pupa pe sor'sa continuu, pe toata fatza, sta cu obrazul lipita de al ei, ii ia mana si o pupa si o freaca incet pe fatza lui tinand ochii inchisi (nu stiu unde a vazut fazele astea!) Dar si opusuri ca aruncat jucarii peste ea in patut, tras de cercel, bagat mana in ochi, pliciuit cu mana peste fatza... Nimic din toate acestea cu dusmanie. chiar nu mi se pare ca ii vrea raul. dupa ce il cert vine si imi arata cum o iubeste.
Gata. ma culc
noapte buna! 

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara