Puiuti de Randunici 2008!! (325)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Ariel, mai traiesti?

Hai ca nu se mai aude, sper c-a adormit...Oricum, azi-noapte a avut o repriza de tuse nasoala de tot..nu se mai oprea; a tinut-o asa vreo juma de ora sau mai mult...

In alta ordine de idei, e o caldura in casa de mooor..si sunt in pijamalele de vara...

Valentina cu Matei si 24+ cu Luca/ Mihnea

Mergi la inceput

Azi am primit evaluarea initiala a lui MAtei si am citit-o cu mare emotie...cred ca o s-o inramez...

Valentina cu Matei si 25+ cu Luca/ Mihnea

Mergi la inceput

mimo, s-a fiert gaina???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Simo-Mimo,am fost tot plecati de acasa si am uitat efectiv sa il sun pe baiat,poate s-o fi dus azi la tata sa ii duca icoana .O sa sun maine sa vad.Stai linistita
Vali,sanatate copilului
Va pe toate

Simo 23+ cu ,mami de DAVIDsi de SAM

Mergi la inceput

ma duc sa vad daca rezist la Anatomia lui Grey...tarziu o mai dau astia...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Ne-am intors, baietii sunt la baie cu tati, eu am burta prea plina

Da, mai, horror cu oala...eram in liceu cand s-a intamplat si singura acasa, ai mei lucrau si eu faceam mancare, na, pasiune de mica, ce sa zic Si o folosisem de n ori, stiam s-o folosesc. Faza e ca era oala primita de mama la cununia ei si suspectam ca garnitura nu mai era buna...cam asta a fost si n-o sa folosesc ever oala de-asta. Poate sa fie si mama lui zepter

Cate serii de Grey sunt? 5? Mihule, tu stii, a inceput o serie noua pe care n-o am? sper sa nu

Sa va zic la cat s-a culcat Cata ieri Ne-am uitat impreuna la 3 episoade, apoi ...eu nani si el s-a uitat in continuare, pana la 5 dimineata E boala grea, nu gluma! eu am recuperat azi cat au dormit copiii la pranz, sa fiu la zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Bubule

Vali, sa nu fie otita iar! Sanatate!

Ariel, deci cum e ma? Cum a ramas?

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GianiD spune:

Mihutza, bitza, mersi mult - nici prin gand nu-mi trecea sa caut pe acolo, de zeci de ori am intrat la edit profile, dar n-am deschis la optiuni...

Giani, fericita mamica de Alex Mihai

si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

nico, nu stiu...nu am reusit sa vb cu fetele, nu am bani...aman, nu vreau sa te incurc, decat daca vrea sa preia alta fata sarcina cu organizarea si "sponsorizarea" pana in mometul distributiei...de infludo si de mercurialis vorbim. momentan tot ce am finante s-a directionat in ...dosul magazinului, asa ca...de-o sticla de infludo pt mine as avea, dar pt tot ce au cerut fetele, nu am sigur:(.
se ofera careva sa preia activitatea? nici timp nu am sa o organizez....offfffffffffff, vreau o zi cu 50 de ore!!!
eu aici gasisem infludo: http://www.apodiscounter.de/infludo-tropfen-p-150162.html , dar ma tenta varianta de 100 ml si vad ca nu au, daca reusesti tu sa vezi in farmacie, sa-mi zici si mie un pret.
si aici e mercurialis: http://www.apodiscounter.de/mercurialis-salbe-p-196134.html

vali ...cred ca da...cica traiesc, dar sunt tot cu dosul in sus, ca nu imi mai ajunge timpul pt nimic, sunt cm-less iar...si iar zic ca fara "acel" motiv.... am toate senzatiile de pms si imi vine sa ma catar pe pereti din cauza asta...sunt varza, intr-un cuvant!
noroc cu puii astia minunati, care imi insenineaza zilele, ma uit la ei si uit de toate. ieri teo a luat un covrigel de la tat'su si o striga pe alex:"ale, ale, ia uite!" si cand s-a apropiat alex l-a bagat repede in gura si l-a mancat si a inceput sa rada si sa strige:"nu mai e!". m-a topit, efectiv! in alta zi, intreba alex daca a venit calin, la care teo ii raspunde:"nu e cain! cain nani!"
turuie non stop, se mamiceste si il adorrrrrr. alex si-a mai revenit din aiureala, parca a picat iar printre noi, pamantenii. cred ca a fost o faza de oboseala, trecatoare, dublata de rasfat.
iar eu...cu magazinul, il dotez, il aranjez mai-mai si ma pregatesc pentru asta: http://www.babyexpo.ro/b/index.php?op=fisa_expozant&id_expozant=1478 .... sper sa iasa bine.

cat despre ureche, daca ai dubii, fugi la gr alex. sa se uite tanti cea draguta cu lampita ei cea magica.

ioana, mi-am amintit de plansetele lui david. teo a avut episoade d-astea cand ii ieseau caninii/maselele. acum cred ca ii sapa iar ceva pe acolo, nu stiu ce, ca nu mai am "acces", insa roade, baleste, e nervos, musca, se framanta..., dar de cand cu homeopatele antidintareli, Slava Domnului, e muuuuult mai bine!

mimo, cand Teo a avut laringita asta ultima, cu tuse seaca si voce ragusita, tanti dr de la gr alex. a zis sa dau sinupret de 3 ori pe zi cate 12 pic. ti-am scris si pe mess, dar nu erai, in 2 zile teo era ca nou. a 2 a zi deja tusea era productiva.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

blanka, incearca si colief pentru colici. nu am testat, dar cica nu da gresh. daca nu faci rost si nu te grabesti, eu astept cateva flacoane, numai ca nu stiu ce ... nu ajunge coletul ala! mi l-au trimis de 1 sapt deja...

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"

Mergi la inceput