Puiuti de Randunici 2008!! (325)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Mimo, am un Chicco electric cu aburi. Intradevar periodic se aduna calcar, dar pun pe rezistenta aia o solutie de Clin pentru calcar si pe urma il clatesc bine, basca ca fac si 2-3 ture de sterizare in gol.

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

..nici eu nu mai sterilizez biberoanle Antoniei de la un an......le spal bine si cand pun apa la incalzit pentru lapte...de fapt uit de ea si este mai mult fierbinte le clatesc putin cu ea....

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GianiD spune:

Stiu si eu, Naty?

L-am dat la gradi particulara, care e si a naibi de depate de casa de trebuie sa-l duca randunoiu dimineata la 7, tocmai pentru ca nu sunt decat 12 copii in loc de 30 la cresa de vis a vis de mine de stat! Dar vad ca intr-o luna de cand a inceput gradi e a doua oara gripat! Acum chestia e ca si acasa se plictiseste, eu nu mai pot sa-l iau in brate si sa ma joc cu el cum ma jucam...buni e mai in varsta si mai si lucreaza...am o matusa de ne mai ajuta, dar la vit

Giani, fericita mamica de BB Alex Mihai

http://bd.lilypie.com/NmHEp2.png

Mergi la inceput

Giani...ai incercat sa-l imunizezi cumva????

IRINA
sufletel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GianiD spune:

continuare...de vina e laptopul ca are touch-pad-ul la indemana mea
la viteza pe care o prinde Alex afara nu are curaj sa-l scoata si ramane frustrat in carucior pe toata durata plimbarii...plus ca vine iarna si mai rarut cu plimbarile...se plictiseste.

Desi, daca continua asa, nu am curaj sa-l mai las la gradi cand o sa vina Ilincuta, o sa fie periculos pentru ea. Nu stiu, mai incerc deocamdata, am inceput cu Septilin acum ca n-am vrut sa merg pe Bronho Vaxol direct - mi se pare prea puternic

Cum imi schimb si eu semnatura? Unde ma duc?

Giani, fericita mamica de BB Alex Mihai

http://bd.lilypie.com/NmHEp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

eu banui ca am virus..merge in hopuri, de ex, bucatarasul a mers toata ziua, forumul, abia acum...asa ca..pana s-o milostivi careva sa-mi reinstaleze windows-ul..ca nu le am p-asta..
Mimo, ce zi si pe tine
...nici a mea nu a fost mai minunata, a culminat cu o cearta cu iub.. WTF!!!!!!!!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Giani sus in stanga scrie Profil personal.....dar au schimbat structura ca si eu vroiam sa schimb ceva la semnatura si nu am gasit.....bine, nici nu am insistat....ideea ca de la profil personal se butoneaza

IRINA
sufletel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

O mai gad, ce vad aici?
Mimo, imi pare rau de Dudel si de ziua de azi...naspa...imi vin replici din Grey in cap .
Am stat si am vizionat 3 episoade, am stat sa vad cu sufletul la gura cum a inviat Meredith din morti, pfiuuuu!!! in juma de ora trebuie sa scol copiii si sa plecam la socru la masa

Luny, ii pare rau de cearta si de virusi...poate nu ai...nu stiu, nu ma pricep...

Giani, sanatate puiului! si DA, vorba lui Naty

Nu mai bolduiesc, sunt pe mozilla si ma enerveaza ca nu vrea sa bolduiasca singur

Aaa, Mimo, mie mi-a explodat oala de presiune, norocul meu ca eram la 1 metru distanta, ca altfel eram dusa de mult...o, doamne...nu v-am mai povestit? a sarit capacul in sus de tavan, apoi a infundat aragazul, s-au spart gratarele de deasupra si a avea o adancitura in el , apoi capacul a ricosat in geamurile de la bucatarie si le-a spart pe amandoua, galeria era daramata, perdeaua smulsa , gaina insirata pe toti peretii, peste tot, oasele nu mai erau oase, erau fasii subtiri si eu m-am ascuns sub masa, good for me!

Bitzo, imi pare rau si de cucuiele Antoniei...

Mergi la inceput

Continuare:

Ramo, la multi ani sotului si socrului, sa fie sanatosi! petrecere frumoasa sa aveti!

Ralu, nici eu nu mai sterilizez de muuuult...i-am dat sterilizatorul sorelei, pt. bebelina. Si la mine se aduna calcar si se lua super cu otet, il lasam acolo 10 minute, spalam, apoi ii dadeam drumul cu apa, in gol si gata.
Imi pare rau de aftele puiului....chiar, ce rost are sa te mai muncesti cu sterilizatul??
Eu spal totul cu detergent de vase, limpezit bine si gata, ca si farfuriile noastre etc.

La mine a fost azi fata si mi-a facut curat plus calcat...m-am gandit apoi ca e sarbatoare mare...dar ce sa fac...nu avea cand sa vina in alta zi...pana saptamana viitoare nu mai poate...

De azi intr-o saptamana sunt la Amsterdam

Mergi la inceput

Paaa, plecamm la masa! ne asteapta un pui cracanat cu mult mujdei, niste mamaliguta cu branzica si smantana si alte bunatati
Vad ca nu sunteti pe-aici

Mergi la inceput