Puiuti de Randunici 2008!! (325)
Raspunsuri - Pagina 20
ramo_cata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihutza11 Ramo deh ma.. daca nu-s obisnuita.. acum s-a culcat asa nemancata.. poate am mai multe sanse cand se trezeste.. e clar ca nu e chiar in apele ei.. Mihaela, mami de Andra - 29 martie 2008Mica dansatoare www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor Hoinarii |
si multa sanatateRAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
ramo_cata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramo_cata am pus filmulet cu andru... http://www.onetruemedia.com/shared?p=9c2b2cac3ef5a2b0f115d5&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url mai am unul dar nu stiu de ce nu merge ![]() RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI http://community.webshots.com/user/ramonika8128 |
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
Nicoleta spune:
NU mere filmul meu...
Ramo, ce insistent e!!!
SI ce duracel!! Nu pot auzi ce spune, ca dorm cavalerii mei...
Ma duc si eu la culcare, e tarziu...
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
raluca2107 spune:
Ori e al meu exceptia ori e povestea aia cu cate bordeie, atatea obiceie, dar lui Sabin nu ii place catelul Fisher Price desi e disperat-obsedat de animale si de catei in special. Avem pe "ulita" vreo 5 comunitari "adoptati" de Sabin si e tata lor, ii fugareste, ii trage de coada, e innebunit. Insa catelul FP il prin casa, il cara in living ca sa am eu ce duce la loc in camera, dar atat. Iar la desene e fan Thomas, i-am luat si trenulete de toate dimensiunile, daca sunt Thomas e cel mai fericit. Cand incepe melodia aia de inceput e captivat total, danseaza, tipa de fericire.
Ramo, ce scump e Andru si tati e topit dupa el
.
Aseara am vorbit pe Skype cu nepotul din America iar Sabin tremura, il striga, Anin, ii intindea biberonul, intindea manutele.
Maine seara se intoarce sora-mea deci de azi incep la mine emotiile de avion
.
sa ajunga cu bine.
Mimo, ieri am stat cu nepotul pe Skype in timpul cursului de Hospitality
tinut de o chinezoiaca, super misto atmosfera, degajata. Toti (10, ca atatia au venit la curs) cu laptopuri, cafelele Starbucks pe masa, tipa povestea despre hotelul Burj al Arab din Dubai si aia intrebau unde-i Dubaiul??
Pe urma "am fost" la cursul de Dialog-Engleza (ma rog, nu stiu exact cum sa-l traduc" si unul a facut referat despre Canabis si Marihuana 
Nicoleta spune:
Ultima plec, prima vin?? Doar n-oti spune acu ca nu a mers netu in RO...
Raportam 4 masele si 4 canini, toate care au strapuns gingia in diverse stadii (caninii de sus abia se vad, vom mai avea de tras cu ei). Somnul este vizibil mai bun (se mai trezeste o data de sete cred, ii dau apa si asta e), cu mancarea e ok... Stefan a avut insa putina stare subfebrila (37,7) care a ajuns la normal dupa o cana cu apa... ce-o mai fi si asta?? Ma duc sa-mi fac un ceai-cafea... Poate va indurati...
si a lui Matei 
raluca2107 spune:
Nico sa-ti traiasca toti trei
si sa plimbati masina fara incidente, super tavanul! Ce de distractie pe capul vostru! Ce bine calareste Stefan si ce mandru sta el in sa
!!! De aterizare ce sa zic 
stresul vietii mele, bravooooo la final!!!! Iar Matei e
, cum danseaza el pe melodia de la "pacanele-zdranganele". Chestiile alea mici din invartitoare chiar erau oameni??
mimonix spune:
Neata
Raluca ce sa zic, cam scumpa distractia
Nicoleta o fi fost copilul incalzit, abia trezit si scos din plapuma ! Eu nu cred sa aiba legatura cu cana cu apa
Am vazut filmuletele si tare m-am emotionat! Intai ca Matei a luat lectii de dans la aceeasi scoala cu Dudel (am recunoscut stilul
) apoi ca in urma cu multi ani, pe cand Teo avea varsta lui Stefan, a calarit si ea acolo la Prater un calut...si Doamne, cand au trecut toti anii astia ca pentru mine a fost IERI 
Ramo am vazut cum iubeste baiatu' mingile
si tare ma mir cum se joaca el in dormitor ca al meu umbla peste tot, n-are stare, nu suporta usile inchise
In concluzie, Andru e cumintel!
Mihu sper ca azi sunteti mai bine!
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
Nicoleta spune:
Raluca, masina aia nu e a noastra, ne-au dat-o de aici pentru luna octombrie, ca eram descoperiti, masina noastra primind-o noi la inceputul lunii noiembrie. Apropo de asta, acum avem una gri, pentru cateva zile care au ramas pana la sfarsitul lunii, fiindca pe aia rosie s-a suit unul cu camionul: la un semafor s-a gandit omu sa dea in spate si cu o roata din spate s-a suit pe masina... pe motor... imi povestea A ca asa o senzatie a avut... dar culmea, tabla si-a revenit, a ramas ca o zgarietura-stersatura... si nu putea sa treaca granita asa! Dar a ramas senzatia aia de "roata care se apropie"... norocul lui A ca e "tare de inger"!
Mimo, eu cred ca apa aia l-a racorit, si ca de-asta si-a revenit temperatura. Acu 2 nopti la fel... Cu calutul...Stefan mereu vrea sa calareasca atunci cand ajungem in Prater si daca tot nu e asa de scump... Cat despre dansuri, Matei a inregistrat un regres... dar era un dans mai la sentiment, asa... ![]()
si a lui Matei 

Andra - 29 martie 2008