Puiuti de Randunici 2008!! (325)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Noroc de Mimo, ca am vazut si eu pozele marelui blond

Ramo, catelul vorbitor e jucaria preferata a lui Bubu. Are multe cantecele vesele care-i plac tare mult, spune partile corpului, culori, cifre, eu zic ca-si merita banii. Cred ca cel mai bun pret e la Selgros, vreo 150lei.

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Bitza, multumim. E spre bine, doar ca i-a scazut pofta de mancare... asta e, se reface el repede. Sper sa nu fi fost "generos" si cu fratele mai mic...

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami33

Noroc de Mimo, ca am vazut si eu pozele marelui blond

Ramo, catelul vorbitor e jucaria preferata a lui Bubu. Are multe cantecele vesele care-i plac tare mult, spune partile corpului, culori, cifre, eu zic ca-si merita banii. Cred ca cel mai bun pret e la Selgros, vreo 150lei.

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)
andru e innebunit dupa catei si am tot zis ca-i cumpar ,ii cumpar unul si n-am mai ajuns..l-am gasit pe asta intr-un catalog fisher si mi-a facut cu ochiul..cred ca la fel ar fi si andru,el are 3 catei dar sunt vii si imi vorbeste tot timpul de ei,pua,iaia...ham ham..doar sa ma auda ca zic "hai sa le dam papa "si e primul la dulapul cu paine ...sau la punga cu granule...ieri lua granule din punga si imi zicea"pua pua"-pufa...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Ramo, sanatate soacrei tale.

Eu am muncit de mi-au iesit ochii, cu mopul am dat jumate din casa asistat de "ochiul socrei" Matei, care, fireste, a avut si el un mop (unul pe care nu-l folosesc...). Si... am bataturi in palme de la atata stors mopul!! Numai livingul are 40mp, si e cam gol...

Bubu, mersi de idei cu pachetelul, sper sa retin pagina sa ma pot intoarce cand oi avea timp!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Eu sunt in urma rau cu raspunsurile, am avut dreptate ca asa cum incepe saptamana asa o tin, azi e a treia zi de agitatie si nebunie ...dar dupa ce-am citit-o pe Sovi cu ochelarii ei roz (sper ca sunt bine piticii, mi-a venit sa mor cand am auzit ca nasa era racita...dar pe urma m-am gandit ca n-avea ce face saraca, n-are nicio vina )

tocmai s-a trezit sasa racit tun, cu valuri de muci, voce rebegita si ceva tuse. si s-a culcat sanatos. cred ca e cea mai nasoala varsta de racit. nici cu forta nu mere tratamentul, nici de vb buna nu vrea.

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Sovi Ofof! O sa treaca repede, sa vezi!

Dudelle se uita la desene, dar nu orice desene Ca sa vedeti generatie emancipata, Tom si Jery , Woody sau locomotiva Thomas n-au avut niciun succes In schimb Wall-E e hipnotizant (de altfel si mie imi place muuult, dar pt el as fi jurat ca e prea mult)

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Sovi, trece! Uf, asta-ti mai trebuia... Pup piticii tai frumosi!

Naty, hi!!

Mimo
, e fain desenul. Si are si "sunete" faine, poate de-asta... Oricum, Dudel te-a luat prin surprindere cu multe, recunoaste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Nicoleta sanatate lui Stefan!
Cami ce Bubu frumusel, dar si Teo falcoasa!
Cleme sanatate pletoasei!
Alice te asteptam mai des la povesti!
Ela nu stiu unde e parcul.. am auzit doar de Lunca..
Sovi sanatate si lui Sashone!
m-am uitat cu Andra la blondul de Andru si imi tot explica ea acolo ce face biatul..

in rest noaptea a fost ok, dar azi vad ca iar avem 38.9.. de masele nu vad nimic..

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii

Mergi la inceput

Mihule, multumim, suntem spre ok, a mancat bine in seara asta (si un mar!!). Maine sper sa fie mai bine, poimaine - ca nou!! SI voi la fel!! La noi febra din viroze dureaza 2 zile! Poate si la voi la fel daca e viroza!

Mergi la inceput