Locul fetelor Nou-Venite (38)
Raspunsuri - Pagina 2
aleesicoo spune:
mvb ma simt f bine....pe 12 noiembrie mai merg la dr,.
eu sper ca de craciun sa aflu ce sex are
asa creste bebicu
8+
Lia73 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mirunam Lia curaj in continuare, trebuie sa fie greu mai ales ca incerci de foarte mult timp, mie mi se pare mult si anul meu . Nu am retinut daca ai facut si tratament ceva...(azi am recuparat 15 pagini ) Lori, multumesc de urari. Primul bb are aproape 6 ani, este baiat si il cheama Emanuel. Cati ani are Miruna? La noi diferenta de varsta e deja mare, deja intreaba zilnic de bb2 , isi face planuri. Piana, multumesc de urari, sper ca toate vom avea o sedere scurta, sa ne mutam asa in grup daca se poate Alysa, multuemesc de urari. Se pare ca bb2 nu e asa usor. Eu la bb1 stiam ca nu pot ramane insarcinata, nu ma protejam si dupa 3 luni surpriza . Acum nimic Vineri am facut "shopping" la plafar: tinctura de marar, tinctura de branca ursului si ceai de napraznic. Voi ati incercat si tratamente vegetale ? Eu ma gandesc ca nu au ce sa imi faca rau... sa vedeti voi depresie daca nu se intampla minunea. |
multumesc miruna...si primul meu bebe are 16 ani si nu ma deranjeaza diferenta
Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici
mirunam spune:
citat din mesajul lui Lia73 multumesc miruna...si primul meu bebe are 16 ani si nu ma deranjeaza diferenta Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici |
Wow, felicitari, esti super tare. Iti dai seama bb2, s-a scos cu un frate asa mare
trutzi spune:
Neata!
toate fetele.
lia imi pare rau pentru urati E bine ca te-ai hotarat sa te duci la dr. T. fata .
mvb cand vin analizele?
alex pe 12 nov o sa fim toate crizate ca sa aflam vesti de la tine
lori te asteptam cu vesti. Cum se mai simte Miruna?
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
Lia73 spune:
si numele fetitzei o sa fie MIRUNA
trutzi spune:
mirunam nu esti trecuta pe listuta. Vrei sa te trec? Daca da, ce vrei sa scriu?
Lia73 spune:
PUP FETELE MELE
iar tutunaru are cabinet aproape de mine pe sandu aldea
trutzi spune:
citat din mesajul lui Lia73 PUP FETELE MELE iar tutunaru are cabinet aproape de mine pe sandu aldea Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici |
Am inteles ca se cam asteapta la el dar, merita fiecare minut.
Lia73 spune:
sunt genul de om caruia ii este frica de nou../..asta e motivul ptr care nu m-am dus pana acum....