Fulgusori de nov-dec 2009 -Hai Ramona!!!
Raspunsuri - Pagina 5
Lumi_Richard spune:
LauraG, Ionela, RamonaC, Monis, Lidia, va pupic pe toate!!!
LauraG, trebuie sa-mi iau glicemia, dar aman momentul pt ca m-am bucurat de `placeri interzise` dupa nastere....si imi place! Richard a spus ca datorita mie si faptului ca mai `pacatuiam` cu dulciurile a iesit pisicuta de 2650 la varsta aia,asa ca merit!
RamonaC,multi pupici din partea mea! Nastere usoara si bebel papacios!
Lidia, eu am nascut natural....nu am facut cursuri Lamaze, am fost total nepregatita,dar m-a invatat doctorul cum sa fac....nu mi-a reusit prea bine, cand ai durerile alea, e greu sa te concentrezi....si preferi sa-ti tii respiratia,decat sa impingi! Dar e foarte important sa respirati,pt ca bebelusul are nevoie de oxigen.
Monis, sunt o experimentata,ce mai! Imi place cum gandesti referitor la toate chimicalele,eu vreau sa folosesc doar ce e neaparat nevoie, nu vreau sa fac abuz de nimic.
Ionela, cum te mai simti? Ramonika ce mai face,pe unde mai e?
Magda, ii dau Baby Drink pt ca papa mai mult formula decat lapte de-al meu. Astazi am pus-o la san de mai multe ori,si apoi i-am dat completare...nici pe-o masea nu-i ajunge laptele meu,dar eu incerc in continuare.
Frumusetea noastra a inceput sa se invete in brate!!! Are colici si ne e foarte mila de ea,asa ca am fost mai `iubareti`. Acum,dupa ce papa si are program de ascultat muzica, poiezii si declaratii de dragoste`a la mummy,daddy and mamaia`, cand e bed time, se trezeste,chiar daca motaie si incepe sa urle,de zici ca sunt spini in patul ala!
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise
laurairina13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui RamonaCopot Laurairina, da tu daca nasti la clinica privata de ce tre sa mai duci si adeverinta??? Ca doar platesti tu din bugetul propriu. Ce ei isi mai deconteaza nasterea ta si prin casa de sanatate? |
Da, o sa te mire ,dar ei se deconteaza cu cheltuielile...Ca de asta nu costa 2000euroi ca in bucuresti nasterea si doar undeva la 45-50mil aici...
PROASPATA PROPRIETAREASAAA
Laura, 37+ Mara Teodora
AMR 3 saptamani !!
poze
RamonaCopot spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui laurairina13
Da, o sa te mire ,dar ei se deconteaza cu cheltuielile...Ca de asta nu costa 2000euroi ca in bucuresti nasterea si doar undeva la 45-50mil aici... PROASPATA PROPRIETAREASAAA Laura, 37+ Mara Teodora AMR 3 saptamani !! poze |
Interesanta chestie. Nu m-am gandit la asta, dar la noi in tara..orice e posibil.
Ramona,
39+ DOMINIC ANDREI
Ramonika spune:
Lumi - aici sunt, de ce, m-a dat disparuta careva? am citit ce ai scris, toate mesajele si ma gandesc cat de fericita esti. abia astept sa traiesc si eu clipele astea, desi parca mi-e si frica, oarecum. dar probabil e normal la prima sarcina.
laurairina13 spune:
Iote si Lumi pe la noi in vizetaaa...bun asa , povesteste ce mai face printesa, ce mai experimentati nou cu ea..inclusiv alintatul si tinutul in brate
Va sa zica Ramonika pan' si motanul a dezertat de la patul 'conjugal' Nu mai zic nic ca te invidiez cu goblenu ala...ca eu nici un parlit de goblen la ora asta nu imi permit sa imi mai cumpar, asa stramtorati vom fi cu nasterea si toate pt bebitza...
Bei...intreb aici, ca sigur avem feti mestere, de unde descarc si eu moka (-da cand zic moca ma refer la versiunea intreaga, nu doar aia Trial) joculete de pe net???? da-ti si mie linku cum ati dat si pt filmuletu 'laugh and learn', PLEAAAASSEEEE...Ma plictisesc de moarte, si vreau si eu macar un parlit de zuma, sau alte jocuri cu bile sau altceva numa sa joc sa treaca timpuuu
Laura, 37+ Mara Teodora
AMR 3 saptamani !!
poze
lylyana.ion spune:
din ce stiu eu adeverinta este valabila 3 luni de zile, iar trimiterea de la medicul de familie o luna. evident pt a evita orice durere de cap, data emiterii lor sa fie cat mai aproape de termen...
pt toate burticutele si mamicile
Lili 37 cu Alexandru
laurairina13 spune:
citat din mesajul lui lylyana.ion din ce stiu eu adeverinta este valabila 3 luni de zile, iar trimiterea de la medicul de familie o luna. evident pt a evita orice durere de cap, data emiterii lor sa fie cat mai aproape de termen... pt toate burticutele si mamicile Lili 37 cu Alexandru |
aahaa, si dovada de plata a contributiilor la CAS, o fi si aia valabila mai mult?sau trebuie musai din ultima luna???ma gandesc eu ca oricum de o fi sa nasc in noiem. cred ca o sa imi ceara dovada platii din oct...
Laura, 37+ Mara Teodora
AMR 3 saptamani !!
poze
lylyana.ion spune:
citat din mesajul lui laurairina13 |
aahaa, si dovada de plata a contributiilor la CAS, o fi si aia valabila mai mult?sau trebuie musai din ultima luna???ma gandesc eu ca oricum de o fi sa nasc in noiem. cred ca o sa imi ceara dovada platii din oct...
[/quote]
laura, teoretic acea adeverinta reprezinta dovada. mie nu mi s-a cerut si altceva, gen copii dupa ordinele de plata sau mai stiu eu ce...
ti-am dat un mail pe adresa ta de yahoo
Lili 37 cu Alexandru
RamonaCopot spune:
LUMI . Ce ma bucur si eu sa te vad prin preajma si mai ales ca vii si cu raspunsuri din urma la fete. Oare nu era acuma ora ta de nani ca sa te trezesti tu la noapte la printesica?
Ramona,
39+ DOMINIC ANDREI