Cristian are nevoie de ajutorul vostru

Cristian are nevoie de ajutorul vostru | Autor: mioarav

Link direct la acest mesaj

Am primit toate actele solicitate pentru acest caz. Va doresc mult mult succes si revenire la o viata cat mai normala.

Marius Pernes

Buna ziua!
Sunt Mioara Voiculescu mama lui Cristian Nicolae.Cititi pe linkul de mai jos povestea lui Cristian si vedeti pozele.Avem nevoie urgent de ajutor deoarece in decembr 2009 Cristian trebuie sa faca a 15 operatie in Turcia la Spitalul Johns Hopkins, de dvs depinde in mare masura daca vom reusi sa trecem peste acest impas, deoarece avem nevoie de ajutor.Cristian are 13 ani si 14 operatii de reconstructie a piciorului drept zdrobit de o masina pe trotuar.Multumim bunului Dumnezeu ca este in viata si speram ca vom depasi toate suferintele cumplite si intr-o zi Cristian va merge din nou.
Banca BCR Mosilor Str.Calea Mosilor nr 290, sector 2 Bucuresti, Romania
Beneficiar Voiculescu Mioara
cont eur RO44RNCB0088002320440004
cont ron RO71RNCB0088002320440003
cont usd RO17RNCB0088002320440005
SWIFT RNCBROBU
Datele mele de contact le aveti pe linkul pe care trebuie sa-l deschideti.
Cu stima si imi cer iertare pentru ca apelez la dvs, dar suntem intr-o situatie disperata, iar Cristian va merge intr-o zi.
Va multumesc, o mama..... Mioara Voiculescu

--- On Fri, 3/6/09, Cristi Voiculescu <cristi

http://dansantimbreanu.wordpress.com/cristi-voiculescu-povestea-lui/
Citat:

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AdiS spune:

Am donat 100 RON.
Va doresc multa putere sa treceti prin toate incercarile viitoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna_s spune:

Sper ca nu ma insel, cred ca v-am vazut ieri la stirile pro tv la un reportaj despre asigurari.Daca e asa, e inuman si ma intreb cum ati reusit sa va descurcati cu atatea operatii din acei bani putini ...

Vin banuti si de la noi, sa dea Dumnezeu sa fie bine

Mergi la inceput