cuptor incorporat de care?

cuptor incorporat de care? | Autor: cris2202

Link direct la acest mesaj

ne renovam bucataria si as vrea sa-mi iau cuptor incorporat si nu prea am idee de care electric sau pe gaz? la ce ar trebui sa fiu atenta?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Eu am Ariston electric si sunt foarte multumita de el. Plita e pe gaz. Nu mai am flacara la cuptor, are ventilator, am gradatie, plus programe pentru tipurile de macaruri pe care vreau sa le fac: frupturi, prajituri, peste, legume, pizza, etc. Mi se pare mult mai comod asa. Si e si mai mare decat aragazul meu vechi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trutzi spune:

Eu am pe gaze dar, regret ca nu am luat electric.
In primul rand se spala foarte greu in partea de jos cu flacara, neputand sa scot partea aia (adica pe mijloc iese dar, marginea este incastrata in pereti).Ma chinui cu bete de la restaurantul chinezesc

Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Eu am electric de la Gorenje si sunt foarte multumita de el....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Initial am vrut pe gaze, ca asa eram obisnuita sa gatesc. Dar cand am vazut cat de scumpe sunt comparativ cu cele electrice, am luat electric. Gateste f. bine, nu am ce sa-i reprosez.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris2202 spune:

va multumesc pentru sfaturias vrea sa va mai intreb daca se intretine usor - fiind de inox, nu raman pete?

Mergi la inceput

Poti sa nu iei de inox. Al meu nu e de inox si se intretine f usor.

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellinia

Eu am Ariston electric si sunt foarte multumita de el. Plita e pe gaz. Nu mai am flacara la cuptor, are ventilator, am gradatie, plus programe pentru tipurile de macaruri pe care vreau sa le fac: frupturi, prajituri, peste, legume, pizza, etc. Mi se pare mult mai comod asa. Si e si mai mare decat aragazul meu vechi.

cum e plita pe gaz fara flacara ??? ce model ??? ce marca ????? io nu am vazut si mi-am comandat pe gaz dar pe plita de cuart ... sa arate ca plita vitroceramica ... daca as fi gasit pe gaz fara flacara asa mi-as fi luat

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andanii

Citat:
citat din mesajul lui ellinia

cum e plita pe gaz fara flacara ??? ce model ??? ce marca ????? io nu am vazut si mi-am comandat pe gaz dar pe plita de cuart ... sa arate ca plita vitroceramica ... daca as fi gasit pe gaz fara flacara asa mi-as fi luat

ANDANII

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Eu de plita pe gaz fara flacara nu am auzit. Cred ca Ellinia a spus ca are plita cu flacara si cuptor electric, fara flacara. Asa am si eu, de la Zanussi. Plita de inox, cuptorul nu.

BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani33 spune:

Eu as vrea sa stiu de la fetele care au cuptor electric cam cat de mult curent consuma, adica ati vazut o crestere semnificativa a facturii la curent odata cu acest cuptor? Cam cat il folositi?
Tare mi-ar place si mie unul mai ales din cel incorporabil sa-l pun sus ca sa nu ma mai tot aplec .
Multumesc,
D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

eu am cuptor electric de la Bosch, nu e inox, e ceva de genul http://www.bosch-home.com/ro/catalog-produse/aparate-pentru-gatit/cuptoare/cuptoare-electrice/HBN531S0.html?source=browse, coace ffff bine, se intretine usor arata bine din puctul meu de vedere

nu am sesizat la factura sa fie cu mult mai mare , si gatesc in el ....

ANDANII

Mergi la inceput