Gripa porcina in Canada

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella_64 spune:

Nu cred ca exista o concluzie valabila pentru toata lumea.

Cred mai degraba ca sta in puterea fiecaruia sa aleaga pentru sine insusi, pe baza informatiilor care exista si pe baza capacitatii de a-si asuma raspunderea in urma hotararii luate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Acest lucru se poate intampla in urma oricarui vaccin. In privinta copilului din UK se stie doar ca a murit in urma vaccinarii, nu si ca vaccinul i-a cauzat moartea. Am citit stirile privind problema aceasta si nu se spune nimic altceva decat ca asteapta rezultatele autopsiei pentru a se pronunta asupra cauzei mortii

Ai absoluta dreptate Ella. Eu totusi cred ca nu a fost testat suficient. Nu au avut timp.

Ca noutate, baiatul meu a inceput de joi seara cu o stare de oboseala, ieri spre dupa amiaza a facut 39.7 si l-a dus tat-su la doctor (care statea acasa ca nu se simtea nici el bine)si i-a spus ca e suspect de gripa porcina, i-a dat tamiflu si i-a trimis acasa (nu a avut posibilitatea sa-l testeze ca sa stim cu siguranta). Dupa doza de tamiflu s-a simtit mult mai bine, trebuie sa stea acasa o saptamina, dar speram sa fie bine. Eu sint la servici, dar nu ma simt fantastic, simt ca am temperatura si probabil ca o sa ma invoiesc sa ma duc acasa. Speram sa trecem cu bine peste asta. Simptomele nu sint mai rele ca la orice alta gripa (asta daca om avea cu adevarat porcina si nu o gripa balana, ca nu poti sa stii).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_64 spune:

Letitia, imi pare rau ca fiul vostru este bolnav si ca tu nu te simti bine. Poate totusi este o gripa sezoniera, nu cea porcina.

Din cate stiu Tamiflu este tratamentul care este recomandat in caz de gripa. Pe langa asta, vitamina C si odihna.

Va doresc multa sanatate amandorura si insanatosire grabnica .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Citat:
citat din mesajul lui Letitia1

Acest lucru se poate intampla in urma oricarui vaccin. In privinta copilului din UK se stie doar ca a murit in urma vaccinarii, nu si ca vaccinul i-a cauzat moartea. Am citit stirile privind problema aceasta si nu se spune nimic altceva decat ca asteapta rezultatele autopsiei pentru a se pronunta asupra cauzei mortii

Ai absoluta dreptate Ella. Eu totusi cred ca nu a fost testat suficient. Nu au avut timp.

Ca noutate, baiatul meu a inceput de joi seara cu o stare de oboseala, ieri spre dupa amiaza a facut 39.7 si l-a dus tat-su la doctor (care statea acasa ca nu se simtea nici el bine)si i-a spus ca e suspect de gripa porcina, i-a dat tamiflu si i-a trimis acasa (nu a avut posibilitatea sa-l testeze ca sa stim cu siguranta). Dupa doza de tamiflu s-a simtit mult mai bine, trebuie sa stea acasa o saptamina, dar speram sa fie bine. Eu sint la servici, dar nu ma simt fantastic, simt ca am temperatura si probabil ca o sa ma invoiesc sa ma duc acasa. Speram sa trecem cu bine peste asta. Simptomele nu sint mai rele ca la orice alta gripa (asta daca om avea cu adevarat porcina si nu o gripa balana, ca nu poti sa stii).

Probabil baiatul tau si cu tine aveti vreo gripa obisnuita, sezoniera, la noi urla televizoare radiorule si ziare cu simpromele celor doua gripe, Gripa porcina nu se manifesta prin febre mai mari de 39 de grade, doar gripa sezoniera are febra mai mare si stari mai proaste, dureri musculare de glob ocular.. pe langa tuse, muci....
Deci gripa porcina are atat: tuse uscata, "secretii nazale apoase" si febra moderata pana la 39 de grade.

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau07 spune:

Buna fetelor,

Referitor la gripa si la vaccin in primul rand, am primit pe email un film care m-a socat de-a dreptul. Dureaza aproape o ora , dar daca aveti timp este forarte interesant!

http://video.google.com/videoplay?docid=8503852033482537965#

Eu nu cred ca mai vreau sa fac vaccinul! De fapt nu mai stiu care decizie este mai buna. A face sau a nu face vaccinul. Daca ar fi numai de mine nu ar fi asa de grav , dar pentru copii....

Mergi la inceput