Ce parfumuri va plac? (20)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliya spune:

Citat:
citat din mesajul lui Clarisss

Cristina, Iuliya, deci Crystal Noire tre sa'l incerc pe pielea mea. simtiti ceva coconut in el?
tenchiu

Kill all my demons, and my angels might die, too (TW)

Se simte putin.

nepotica mea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sali

Parfumatelor, ca sa fie clar : eu vorbeam de o eventuala combinatie pt VS in cazul produselor pt care numarul bucatilor/produselor comandate face sa scada pretul, asa cum sunt cele din gama Secret Garden. ( http://www2.victoriassecret.com/collection/?cgname=OSBAFGARZZZ&cgnbr=OSBAFGARZZZ&rfnbr=6329).

daca ne-am strage 5 , ne-ar costa 6$/crema, gel, etc.
daca ne-am strange 8, ne-ar costa 4.3 $/crema, gel, etc.

Stiu ca si comisionul se mareste in functie de cantitatea comandata( fiindca babanu calculeaza la greutate cred) dar pe de alta parte, pretul se micsoreaza cu cat comandam mai multe produse.

Acum, nu stiu daca se cuvine sa vorbim aici, pe topicul de parfumuri sau ar tr deschis alt subiect, sau in PM.

edit: acum am observat ca mai este si aceasta colectie, la fel de ademenitoare si cu aceleasi preturi : http://www2.victoriassecret.com/collection/?cgname=OSBAFGARLIM&cgnbr=OSBAFGARLIM&rfnbr=6694

Da, babanu` calculeaza la greutate.
Cel mai bine ar fi sa vorbim despre asta la topicul "Cumparaturi Victoria`s Secret (3)"

nepotica mea

Mergi la inceput

Citat:

am testat azi Crystal Noire/Versace/edt dar la gradele de afara, acum, pe mine, miroase a prajiturica si nu asta vroiam. mi'ar fi placut un coconut pus in valoare de alta combinatie, mai spicy putin si mai usor cu dulceata, nush cum sa zic. o sa'l mai incerc o data la iarna pt ca simt bine de tot cocosul, ceea ce imi si doream, dar cu persistenta... e in dulcele stil versacesc. poate edp sa tina mai mult.

niciun parfum de la ei nu se lipste de mine, in max o ora dispare. Bright Crystal cel putin, parfum mai subtil ca acesta n'am intalnit. atat de subtil ca eu inca nu m'am prins ce vrea de la viata lui. oricum nu era pe gustul meu, il are o prietena.

mai am o mostra de Versense (asta nou)- la fel de "neinteles". e exploziv la inceput, note verzi, fresh ca o frezie (desi nu contine) dupa care dispare pe nesimtite.

aahhh, si numa' maine nu'i poimaine

Kill all my demons, and my angels might die, too (TW)

Eu am Crystal Noir EDP. Nu pot sa spun ca cocosul este nota care predomina cel ami mult.

nepotica mea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sali

Citat:
citat din mesajul lui Allure

Citat:
citat din mesajul lui sunt_patita

Ok!...
Am creat cont special pentru a posta acest mesaj. Cititi-l DACA va intereseaza CE cumparati, nu doar ce scrie pe ambalaj.

Intrati la pagina de contact pe www.chanel.com, www.lancome.com etc. (dupa ce dati click pe SUA). Notati-le numarul de telefon, incarcati cativa dolari pe Yahoo Voice, sunati-i si spuneti-le de BigDiscount.com si FragranceX.com.
:))
Veti afla ca ce vand site-urile astea n'are nici o treaba cu produsele autentice, si ca din acest motiv au fost dati in judecata in mai multe randuri.

Eu va recomand sa renuntati la BigDiscount.com, FragranceX.com si alte tampenii de genul asta, pentru ca jumatate din ce comercializeaza ei sunt copii fidele. Cealalta jumatate sunt originale, ce-i drept. La cele originale ei au profit zero, pentru ca le dau prea ieftin - dar recupereaza din belsug la jumatatea cu chinezarii.
E cu cap facuta treaba, ca doar e o piata care aduce profituri imense... dar e mult de vorbit despre asta.

Parfumuri originale la preturi mici au DOAR cei care le fura de afara - dar care chiar le fura, nu doar spun ca le fura (ca mai sunt si d'astia).

In rest, cand le cumparati de la un magazin (online sau fizic) sa stiti ca un parfum prea ieftin nu poate fi original. Cine credeti ca le dau lor mocca, pentru ca dupa ce ei isi adauga si un profit pretul lor sa fie in continuare foarte mic?
:))
Nici unul scump nu e musai sa fie original. Dar e mult mai probabil. Ori, pentru certitudine exista Sephora si Ina Center. Dai un ban, dar stii ce cumperi.

Imi cer scuze fata de baiatul asta de vinde parfumuri pe aici, insa nici el nu stie ce vinde. El doar intermediaza, iar grantiile lui sunt pur verbale, oferite in modul cel mai logic, din moment el cu asta se ocupa si din asta face bani.

Cat despre BizRate si alte site-uri care "certifica" seriozitatea site-uri BigDiscount si etc... E un cerc vicios.

Informati-va... Eu am scris deja prea mult, iar daca as intra in detalii chiar ar iesi un intreg referat.
:)

Am comentat din postura uneia care stie exact cum sta piata parfumurilor de mai pretutindeni. Stiu... nu suna deloc modest, insa e adevarat. M-am informat atat din surse oficiale, cat si din surse neutre, cat si din presa din SUA (au editii online), cat si din alte surse Google...
In plus...
Si eu vand parfumuri (si nu-s aici sa-mi fac reclama, drept dovada nu las nici un contact - adresa de e-mail cu care m-am inregistrat e fictiva). Si eu am vandut la inceput de tot de pe BigDiscount... cand inca nu cunosteam fenomenul... si le dadeam mai departe cu buna credinta.

Insa acum ca stiu... Eu una nu pot tepui lumea. Pentru ca clienta am fost si eu, si sunt in continuare clienta pentru orice alt tip de produse. Si ma revolta mizeria celor care duc lumea de nas cu "papagalul".
Nah...

Sa aveti o zi buna, fetelor.

am mai spus si eu treaba asta...siturile astea de vind ieftin au marfa contrafacuta 100%
m-am intepat o data cu o comanda de vreo 200 si ceva de $$
parfumurile comandate de mine le mirosisem in magazine de lux si stiam pe dinafara aroma lor (am un nas...sa-mi traiasca) iar cind a venit comanda, parfumul era acelasi dar mai strident, mai taranesc...ii lipsea acea aroma luxurianta. Le am si acum intregi in sertar, neatinse

asa ca prefer sa-mi cumpar mai rar dar mereu de la magazin, sursa sigura.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

www.youtube.com/watch?v=fbwO7RAfwS4&feature=related/" target="_blank">soon, this will be me

Mama ce ma bucur ca eu am nimerit cu comenzile fix in jumatatea cu originalele, nu in aia cu chinezarii!

serios vorbind, ce e cu postarea asta, a lui " sunt_patita"? cand a scris-o? ca eu nu imi amintesc sa o fi vazut-o pe aici necitata de Allure.

Intrucat in ultimul timp am mai slabit legatura stransa pe care o aveam cu cei care furau parfumuri( deh, nici interlopii nu mai sunt ce-au fost odata ) nu mi ramane decat sa comand in continuare pe big sau fragrancex si sa ma rog fierbinte sa nimeresc jumatatea cu originalele, nu aia cu fake-urile.

Astept luarile de pozitie fata de postarea care spulbera increderea ca babanu ne aduce parfumuri de calitate ! Ati luat-o in serios?

Nu mi-a cazut tocmai bine citind lucrurile acestea. Insa nu stiu cat adevar cuprinde...
Sunt patita, te-as ruga sa intri in detalii, sa ne spui si noua mai multe din ce sti tu. Daca ai scris ca sa ne aduci la cunostinta cele spuse mai sus, te rog adu mai multe argumente avizate.

Eu sunt de parere ca iti dai seama cand un parfum este contrafacut, unele sticle sunt destul de greu de imitat si nu iasa atat de perfecte ca originalul, iti dai seama dupa materialul din care sunt lucrate, parfumul nu persista si are un miros de...fake
Eu pana acum mi-am comandat de pe big numai Wish si Lolita. Ambele sticle sunt greu de imitat si nu mi s-a parut ceva suspect la ele. Iar Wish persista incredibil de bine si ii simt esentele din care a fost creat la fel si Lolita. Iar pretul nu a fost mare(aprox 30$) la ambele parfumuri.

"In rest, cand le cumparati de la un magazin (online sau fizic) sa stiti ca un parfum prea ieftin nu poate fi original." Stiu
"Cine credeti ca le dau lor mocca, pentru ca dupa ce ei isi adauga si un profit pretul lor sa fie in continuare foarte mic?" Nu stiu care este cauza pretului mic, dar dupa cum am mai spus, poate ne spui tu.

nepotica mea

Mergi la inceput

Fetelor, ce ziceti, sa-i aratam acest post lui babanu` ?

Pff, ce tarziu este. Nu mai stau pe DC, ma pun in pat caci sunt franta. Carmena imi cer scuze ca nu ti-am trimis PM-ul asa cum ti-am promis, dar saptamana aceasta am fost foarte ocupata pana seara tarziu. Ininte de a ma pune in pat intru un pic pe forum citesc repede ce ati scris apoi somn. In week-end o sa-ti trimit PM-ul.
Ai facut o achizitie buna cu Casmir-ul. Pe mine inca nu m-a sunat babanu` sa-mi spuna ca a sosit.

nepotica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clarisss spune:

Fetele, fara suparare, sincera sa fiu, eu nu'mi fac iluzii cum ca aceste parfumuri atat de ieftine ar fi originale . Daca intradevar sunt, las' sa fie supriza mea placuta, dar eu nu cred. Si cu toate astea am comandat la esente pt ca la banii acestia merita iluzia. E pentru prima oara cand cumpar online, in rest le'am luat/primit numai de afara, duty-free.

Imi aduc perfect aminte de scandalul din presa de acum cativa ani cand unicul importator Dior, Guerlain (si altele) de la noi a fost acuzat ca baga in magazine numa fake'uri. Daca a fost posibila o astfel de acuzatie inseamna ca intradevar exista bine-stiut o piata a fake'urilor, si atunci de ce nu ar apela la ea si site'urile care vand online? Nu stiu... ma intreb doar.

Mi'a sosit dimineata avizul pt LdeL, diseara ma "costumez" in lolita si sper sa miroasa asa cum mi s'a intiparit in memorie

Weekend insorit sa aveti!

(edit-am halit un cuvant)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

claris, sa ne spui daca e fals lolita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clarisss spune:

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

claris, sa ne spui daca e fals lolita

danamiha, mesajul meu nu s'a vrut deloc malitios . poti sa fii sigura ca am spun sincer ce cred despre L'ul comandat online.
nu mi'e rusine sa recunosc cand/daca gresesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
Mi'a sosit dimineata avizul pt LdeL, diseara ma "costumez" in lolita si sper sa miroasa asa cum mi s'a intiparit in memorie

Dupa cum cred ca stii deja, L de Lolita este construit in jurul conceptului de sirena .
Asa ca imi imaginez ca o sa arati cam asa: http://www.youtube.com/watch?v=5FqML2oKPUI

[purple]Ma gandesc f serios sa mi-l comand si eu.Ca sa scap odata de grija lui!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

fetelor am o cunostinta care isi cumpara parfumuri de la ina center printr-o relatie (adica fara adaos!)si imi spunea in vara "stiti la ce preturi vin parfumurile astea in romania si ce adaos comercial au?"
ea e fana l-eau par kenzo si imi spunea ca il ia la 1/3 din pretul din magazin, nu stiu sa spun gramajul ...
comerciantii (si depinde a cata mana sunt)au pret mai mare decat producatorii si ganditi-va ca toate parfumurile sunt produse ale chimiei de sinteza nu au nici o floare in ele sunt produse de masa .
in plus site-urile nu au t.v.a, nu platesc chirie, nu platesc stocarea lor, au salariati mai putini... si nici accize nu au in timp ce magazinele au toate aceste cheltuieli

Mergi la inceput