Ce parfumuri va plac? (20)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:
citat din mesajul lui Carmena

Sali, imi spui cand faceti comanda pentru VS? Vreau sa ma bag si eu cu cateva produse, in special cu crema aia cu miros de vanilie...mmm.

Iulya, cand ai timp, nu e bai, taman ce m-a convins Sali cu babanu', deci mai am timp pana imi trazneste ca imi mai trebuie cine stie ce.

Dana ma bag la Casmir pe nemirosite, nu gasesc sa il testez, dar iti place si tie si lui Rose si lui Sali, deci musai tre sa imi placa si mie. Lolita mea, ca stil, e diferita de hypnotic poison sa stii. E un dulce gurmand, cu tente de scortisoara, mult mai accentuate decat in Lolita simpla. Mie imi place mult, si persista si f bine, dar acum ce sa zic, tu alegi... Oricum, nu e f scumpa, cred ca merita sa incerci, numa asa ca e nebunie cu lolitele pe aci. Aici la subiect nu esti suficient de "parfumata" daca nu ai incercat macar o lolita

Si trebuie sa ma gandesc de acum si la cadourile de Craciun...Eu dau parfumuri sau bijuterii de obicei la femei. Si revin cu intrebarea, merge Casmirul si pentru o femeie cam de 50 ani, mai "domnoasa" asa?!Nu gasesc alt termen acum, e cucoana ce sa mai...

Hai pupici.

Carmen cu Stefan si Bogdan

Carmena, nu stiu ce sa fac cu lolita. Nu comand pana nu merg sa-l testez. Sper sa reusesc vineri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clarisss spune:

am testat azi Crystal Noire/Versace/edt dar la gradele de afara, acum, pe mine, miroase a prajiturica si nu asta vroiam. mi'ar fi placut un coconut pus in valoare de alta combinatie, mai spicy putin si mai usor cu dulceata, nush cum sa zic. o sa'l mai incerc o data la iarna pt ca simt bine de tot cocosul, ceea ce imi si doream, dar cu persistenta... e in dulcele stil versacesc. poate edp sa tina mai mult.

niciun parfum de la ei nu se lipste de mine, in max o ora dispare. Bright Crystal cel putin, parfum mai subtil ca acesta n'am intalnit. atat de subtil ca eu inca nu m'am prins ce vrea de la viata lui. oricum nu era pe gustul meu, il are o prietena.

mai am o mostra de Versense (asta nou)- la fel de "neinteles". e exploziv la inceput, note verzi, fresh ca o frezie (desi nu contine) dupa care dispare pe nesimtite.

aahhh, si numa' maine nu'i poimaine

Kill all my demons, and my angels might die, too (TW)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lo_li_Ta spune:

Stie cineva ceva de Prada by Prada? Ala in sticla dreptunghiulara translucida pe care scrie doar Prada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui Clarisss

.....si cu cine te-ntalnesti?

Mergi la inceput

Citat:

am testat azi Crystal Noire/Versace/edt dar la gradele de afara, acum, pe mine, miroase a prajiturica si nu asta vroiam. mi'ar fi placut un coconut pus in valoare de alta combinatie, mai spicy putin si mai usor cu dulceata, nush cum sa zic. o sa'l mai incerc o data la iarna pt ca simt bine de tot cocosul, ceea ce imi si doream, dar cu persistenta... e in dulcele stil versacesc. poate edp sa tina mai mult.

niciun parfum de la ei nu se lipste de mine, in max o ora dispare. Bright Crystal cel putin, parfum mai subtil ca acesta n'am intalnit. atat de subtil ca eu inca nu m'am prins ce vrea de la viata lui. oricum nu era pe gustul meu, il are o prietena.

mai am o mostra de Versense (asta nou)- la fel de "neinteles". e exploziv la inceput, note verzi, fresh ca o frezie (desi nu contine) dupa care dispare pe nesimtite.

astea doua cu "dulcele stil versacesc " si cu subtilitatea accentuata a lui Bright Crystal incat " nu te-ai prins ce vrea de la viata lui " m-au incantat maxim.
Te rog nu te opri !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lo_li_Ta

Stie cineva ceva de Prada by Prada? Ala in sticla dreptunghiulara translucida pe care scrie doar Prada.

S-a dezbatut destul de mult, cred ca in urma cu vreo 2 capitole.
Eu am initiat subiectul atunci si parfumatele mi-au sarit in ajutor, TEO chiar a fost in mall si l-a mirosit.
Concluzia a fost atunci : un parfum bun , rafinat, persistenta medie( dupa unele pareri buna) , destul de subtil, in nici un caz genul care lasa marcat locul pe unde a trecut cea care il poarta.

Am avut ocazia sa il incerc recent si nu am fost deloc incantata, chiar imi amintesc ca am scris ca mi s-a parut a fi un parfum conceput in farmacie, nu in parfumerie. Dar nu lua de baza ce zic eu, pt ca atunci cand l-am testat eram intr-o dispozitie f proasta( mi se intamplase ceva neplacut) si cred ca am fost influntata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Numai eu simt Crystal Noire ca fiind greu si persistent? Il poarta mama si, de ex., daca isi lasa lantul (de la gat) pe etajera de la baie, eu cand intru acolo semnalez imediat mirosul si imi pot da seama si de unde vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Citat:
citat din mesajul lui sunt_patita

Ok!...
Am creat cont special pentru a posta acest mesaj. Cititi-l DACA va intereseaza CE cumparati, nu doar ce scrie pe ambalaj.

Intrati la pagina de contact pe www.chanel.com, www.lancome.com etc. (dupa ce dati click pe SUA). Notati-le numarul de telefon, incarcati cativa dolari pe Yahoo Voice, sunati-i si spuneti-le de BigDiscount.com si FragranceX.com.
:))
Veti afla ca ce vand site-urile astea n'are nici o treaba cu produsele autentice, si ca din acest motiv au fost dati in judecata in mai multe randuri.

Eu va recomand sa renuntati la BigDiscount.com, FragranceX.com si alte tampenii de genul asta, pentru ca jumatate din ce comercializeaza ei sunt copii fidele. Cealalta jumatate sunt originale, ce-i drept. La cele originale ei au profit zero, pentru ca le dau prea ieftin - dar recupereaza din belsug la jumatatea cu chinezarii.
E cu cap facuta treaba, ca doar e o piata care aduce profituri imense... dar e mult de vorbit despre asta.

Parfumuri originale la preturi mici au DOAR cei care le fura de afara - dar care chiar le fura, nu doar spun ca le fura (ca mai sunt si d'astia).

In rest, cand le cumparati de la un magazin (online sau fizic) sa stiti ca un parfum prea ieftin nu poate fi original. Cine credeti ca le dau lor mocca, pentru ca dupa ce ei isi adauga si un profit pretul lor sa fie in continuare foarte mic?
:))
Nici unul scump nu e musai sa fie original. Dar e mult mai probabil. Ori, pentru certitudine exista Sephora si Ina Center. Dai un ban, dar stii ce cumperi.

Imi cer scuze fata de baiatul asta de vinde parfumuri pe aici, insa nici el nu stie ce vinde. El doar intermediaza, iar grantiile lui sunt pur verbale, oferite in modul cel mai logic, din moment el cu asta se ocupa si din asta face bani.

Cat despre BizRate si alte site-uri care "certifica" seriozitatea site-uri BigDiscount si etc... E un cerc vicios.

Informati-va... Eu am scris deja prea mult, iar daca as intra in detalii chiar ar iesi un intreg referat.
:)

Am comentat din postura uneia care stie exact cum sta piata parfumurilor de mai pretutindeni. Stiu... nu suna deloc modest, insa e adevarat. M-am informat atat din surse oficiale, cat si din surse neutre, cat si din presa din SUA (au editii online), cat si din alte surse Google...
In plus...
Si eu vand parfumuri (si nu-s aici sa-mi fac reclama, drept dovada nu las nici un contact - adresa de e-mail cu care m-am inregistrat e fictiva). Si eu am vandut la inceput de tot de pe BigDiscount... cand inca nu cunosteam fenomenul... si le dadeam mai departe cu buna credinta.

Insa acum ca stiu... Eu una nu pot tepui lumea. Pentru ca clienta am fost si eu, si sunt in continuare clienta pentru orice alt tip de produse. Si ma revolta mizeria celor care duc lumea de nas cu "papagalul".
Nah...

Sa aveti o zi buna, fetelor.

am mai spus si eu treaba asta...siturile astea de vind ieftin au marfa contrafacuta 100%
m-am intepat o data cu o comanda de vreo 200 si ceva de $$
parfumurile comandate de mine le mirosisem in magazine de lux si stiam pe dinafara aroma lor (am un nas...sa-mi traiasca) iar cind a venit comanda, parfumul era acelasi dar mai strident, mai taranesc...ii lipsea acea aroma luxurianta. Le am si acum intregi in sertar, neatinse

asa ca prefer sa-mi cumpar mai rar dar mereu de la magazin, sursa sigura.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

www.youtube.com/watch?v=fbwO7RAfwS4&feature=related/" target="_blank">soon, this will be me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Lo li ta eu am avut Prada. Nu mi se potrivea. Cred ca l-am ales mai mult pt ca are puf-ul acela ca si pulverizator. Dezamagitor ca parfum..dar ambalajul este chic

Roxana mami de Robert (18 feb 2008) si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clarisss spune:

Citat:
citat din mesajul lui sali

Citat:

.....si cu cine te-ntalnesti?

cu EL (L de Lolita)

Citat:
citat din mesajul lui sali

astea doua cu "dulcele stil versacesc " si cu subtilitatea accentuata a lui Bright Crystal incat " nu te-ai prins ce vrea de la viata lui " m-au incantat maxim. Te rog nu te opri !

Sali esti haioasa , na ce sa fac, daca asta'mi inspira...

Citat:
citat din mesajul lui Roxana Claudia

Numai eu simt Crystal Noire ca fiind greu si persistent? Il poarta mama si, de ex., daca isi lasa lantul (de la gat) pe etajera de la baie, eu cand intru acolo semnalez imediat mirosul si imi pot da seama si de unde vine

probabil are edp? si mie mi se pare greu dar totodata f dulce, pana la urma nu cred ca ma impac cu el. azi dimineata tot imi aminteam mirosul si parca aveam un nod in gat.
dupa cate prajiturici am mirosit in ultimul timp simt nevoia de un Shalimar sa'mi revin.

fetele o zi frumoasa!

Mergi la inceput