Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (36)
Raspunsuri - Pagina 2
satulica spune:
ah, am uitat de semnatura... am mai crecut un pic!
mami de Marcu (04.02.2006) si 27+
Pozele noastre
Eu sunt Marcu!
dastefa spune:
buna dimineata
haideti la un ceai bun sau o dupa cum doriti
cris_dogorel pacat ca ati avut motive de a pune ghilimele la concediu.Si multa sanatate tie in continuare.M-am speriat cand am citit de hemoragie,noroc ca nu are legatura cu bb
pt cele care stiu ca vor face cezariana-v-ati gandit ce fel de anestezie o sa alegeti?Eu la Daria am avut anestezie generala,m-am trezit abia cand ma duceau in salon.Dar acum parca as vrea sa fiu constienta in timpul operatiei.Cu medicul ce-i drept inca nu am vorbit
de azi am inceput trimestrul III.Desi suntem cu casa in pline renovari speram sa le terminam la timp.Si cred ca ar trebui sa incep sa privesc cu atentie listutele cu bagaj pt spital,pt bb sa incep sa cumpar si eu cate ceva
o dumineca frumoasa va doresc
Mihaela 27+ Daria-Stafania-16.11.2006
asa creste Daria
creste burtica
dastefa spune:
of Satulica vad ca si la voi a fost cu ghinion deplasarea.E greu si cand esti acasa daramite la drum
asa creste Daria
creste burtica
larisel spune:
La multi ani Bianca de sheryll!
micki_mica Imi pare rau pt bunica ta...dar nu trebuie sa lasi ca aceasta pierdere sa te afecteze asa de tare acum. Ai nevoie de optimism si veselie in jurul tau...incearca sa te detasezi de evenimentul nefericit atat cat poti.
cris.dogarel Macar ati facut cumparaturile necesare...Insanatosire grabnica!
30+
odiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim
nepoteii mei, viatza la tzara, noi
larisel spune:
satulica Bine ca acum e bine baiatul.
dastefa Eu nu stiu inca sigur ca voi face cezariana desi asa cred avand in vedere pozitia fetelor cu piciorushele inainte, dar ce anestezie voi face nici atat nu stiu, mai ales ca iau tratamentul ala cu clexane si s-ar putea sa influenteze alegerea tipului de anestezie. Legat de renovari si cumparaturi pt bb-i si eu sunt in aceeasi situatie (am cumparat doar ceva hainutze) si am inceput sa am emotii ca nu voi fi gata la timp.
30+
odiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim
nepoteii mei, viatza la tzara, noi
cris_mario spune:
neata si de la noi,ieri nu am mai intrat ptr ca am avut ceva treaba si am facut un desert delicios...tiramisu...ptr prima oara si a iesit suuper,vreau sa spun k nu ne-a ajuns
multumim de capitol larisel,am incercat sa fac asa cum ai spus tu dar nu merge sunt eu batuta in cap ca altfel nu-mi explic...imi pare rau ca inca nu ai terminat cu treaba
dastefa multumim si de cafelutza
micki_mica sper sa nu fii foarte afectata gandeste-te la bb
cris.dogarel....offf,bine macar ca acum este bine Ana si mai ales bn k ati luat ce trebuie ptr bb
satulica si la tine baiatul bolnavior
noi acum plecam cu copii prin parc si pe la Mc...k s-au cam plictisit pe aks...si apoi la matusa la spital k s-a operat ,apoi mai revenim pe toata lumea
Mario Andrei 16.08.2005 22+
Tanaion spune:
'Neata fetelor,
Va invit si eu la o cafea (eu o beau decofeinizata, dar tot e buna) cu frisca naturala. Tare buna.
Cris.dogarel bine v-ari intors din concediul, care n-a fost concediu. Macar bine ca ai scapat de grija cumparaturilor pt bebe2.
Sanatate Anei si tie!
Satulica, asa eram si eu cand era Toma mic, la orice raceala ma speriam. Cu timpul, m-am calit, sper acum la bebe2 sa nu incep din nou.
Micki condoleante pt bunica ta. Te inteleg si eu am fost foarte apropiata de bunicul meu care s-a prapadit acum 1 an si desi zici ca sunt batrani, cand sunt ai tai nu conteaza...Dar nu lasa tristetea sa te influenteze acum, ca ii faci rau lui bebe si tie, mai ales ca ai probleme cu contractiile.
Tana cu Toma (10.11.2001) si 28+
mamidepuiuti spune:
buna dimi fetele!...multumesc de cafea......cris.dogarel , satulica ... va inteleg perfect ...as prefera sa fiu eu bolnava de 1000 de ori,decat sa-l vad pe radu suferind...bine ca si-au revenit copilasii dragi... micki_micacondoleante...incearca sa nu te necajesti prea tare...... o zi frumoasa dragele mele prietene de departe...
mami de Radu Andrei(30.07.2000) si 28+
dastefa spune:
larisel nu stiu daca are vreo importanta ca faci tratament cu clexan.Si eu faceam inainte de prima operatie iar dr a zis ca pot opta pt ce fel de anestezie vreau.Dar atunci eram marcata de cazul unei fete a carei fetita avea probleme mari de care ea si-a dat seama intimpul operatiei si nu stiau medicii cum s-o calmeze
asa creste Daria
creste burtica
cris.dogarel spune:
multumim de urari, sanatate si voua
larisel, la C-ta mai vreun targ de bebe su te-ai hotarat sa iei de pe net? pai la inceput trebuie hainutzele si pampersasa ca stai linistita. o prietena si-a cumparat tot in ziua de vineri de la carrefour si sambata noaptea a nascut. ea credea ca a cumparat cu 10 zile mai devreme, dar apoi a rasuflat usurata. daca ai incredere in sotz, pana la urma se poate ocupa si el pana veniti voi 3 din spital.
eu am vrut sa iau din austria de toate pentru ca la bebei sunt foaaarte "ecologista". cu cat mai reciclat, cu atat mai bine. nu am nimic cu cine vrea haine noi sau de firma, doar ca eu asa am facut si la Ana si am fost ff multumita. am luat hainutze second hand din magazine de profil din viena si din targ (flohmarkt, poate unele din voi au fost/stiu). acolo e o "industrie" bine pusa la punct si gaseshti chestii de f buna calitate, chiar firma (sic!), dar la preturi de la 50 de centi la 4-5 euro maxim, la haine. asa ca am luat body, salopete de iarna, de casa, bluzitze, pantaloni, caciulitze si rochitza, cam toate la 40 euro. i-am gasit si anei super geaca de puf (Geoxx)la 29 euro (am vazut-o apoi in magazin la 120!!)si alte hainutze "consumabile".
am mai luat carucior ABC (nemtzesc), 35 euro, impecabil, tzarc Hauck 27 euro, scoica auto maxi-cosi 25 euro, landou (5 euro), paturica cu "capra" de activitatzi (Ana a fost ff incantata de chestia asta de pe la 3 luni), husa de blana naturala pentru carucior, sa nu ingheze bebe afara, scaun de masa (cu masutza lui), la 15 euro.
am luat si din magazin chestii la care mi s-a parut ca fac ceva economie: pampers, pleduri de schimbat bebe (tot de la pampers, impermeabile, la noi nu am vazut, dar sunt ff practice in mashina, in parc, pe unde "il apuca" kk/pipi in timp ce schimba mami un pampers), tampoane de san (1,5 euro pachet de 30), un biberon, sa fie:) si ... ceai de baut pe perioada alaptarii - e si la noi, dar daca tot era in raft....:)
hai ca recuperez "intens", va mai las si pe voi
Cris, 27+cu Ema si Ana(2003)