idei aniversare 7 ani
Raspunsuri - Pagina 2
cristinamh spune:
multumesc fetele pentru idei!!
si eu ma gandesc sa incropesc ceva acasa, si cum nu o sa pot cu prea multi copii, bine ca sunt jocuri care se pot face si in mai putini.
noi avem 6 ani, si speram sa mai putem juca si un piticot, sus-jos, doua ore trec repede, nu?
la capitolul mancare, am testat anul trecut, tot ceea ce a avut stegulet infipt pe platou s-a mancat. chiftelute mici, bucati de cascaval, sunca.
au mers de minune feliutele la care le-am facut ochi nas si gura (luati ketchup si sos de maioneza, le faceti in cateva minute). n-au fost ele pictograme, dar copiilor le-au placut.
comentarii: uite, eu il manac pe-ala cu un ochi mai mare... si eu pe-ala cu gura stramba...
le-am mai facut cartofi prajiti, dar doar ciuguleau din ei.
merge si pizza, dar taiata in patratele mai mici, nu felie mare, ca sunt neindemanatici.
si iarasi, un moment de umplut timpul, poate fi desfacerea cadourilor, asa se joaca toti cu jucarii noi.
daca vor, o sesiune de karaoke...
bafta!
Cristina
www.talentedenazdravani.ro" target="_blank">Talente... de Nazdravani - mai mult sau mai putin talentati, dar cu foarte multa vointa.
Īncercam sa īnvatam de mici ca este mai important sa participi la o competitie, decāt sa cāstigi.
www.talentedenazdravani.ro/povesti.htm" target="_blank">Povesti cu si despre Nazdravani
cristinamh spune:
revin, cu o idee practica testata anul asta. am lipit abtipilduri diferite pe pahare, asa a stiut fiecare ce pahar are, si nu le-au mai incurcat, n-a mai bocit nimeni care e al meu.
ca jocuri, am incercat baba oarba, deschide urechea bine, scaunele muzicale, un fel de grafiti pe un carton mare, cu markere, plus program liber ales de ei din lada cu jucarii.
si-am supravietuit, nu s-a spart nimic, nu s-a varsat nimic.
Cristina
www.talentedenazdravani.ro" target="_blank">Talente... de Nazdravani - mai mult sau mai putin talentati, dar cu foarte multa vointa.
Īncercam sa īnvatam de mici ca este mai important sa participi la o competitie, decāt sa cāstigi.
Naz si Ani: Povesti din dulapul cu rechizite