Bobocei de sept-oct 2008 - IN SARBATOARE!!! (205)
Raspunsuri - Pagina 2
CosmyB. spune:
CD nu esti sola
cat mai stai?
Eu am vazut-o pe Moni dansand si nu m-a impresionat cu absolut nimik, dansul ala nu i se potrivea deloc
Multa sanatate Mikului 

CD27 spune:
Cosmy eu am stat si degeaba, nici macar n-am vazut-o pe Moni
dar cred ca plec spre pat, din pacate nu stiu ce sa-ti recomand pentru raceala si alaptare, pentru nas infundat poate o baie de aburi cu ceva caeaiuri aromate si multa sanatate
Mami de Mikul Robert Constantin

_giulianna_ spune:
Cucuveaua sefa!
Bantui pe youtube, deh, daca n-am somn...
Dedicatie pentru toate mamicile de bobocei!
V-o mai amintiti? E superbaaaaaaaaaaaaaaa!!!
Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ale mele zorzonele
fce spune:
Neatza!
Dam 
Nu, Erica nu e la disco, numai maica-sa
. Imi curge nasul si nush cu ce sa-l mai opresc..
Cosmy poti lua eferagan(paracetamol) pana la 3 pe zi - eu am ceva efervescent.
Babymom sper sa plecati cat mai repede ca sigur o sa va fie la toti mai bine acolo
anamona eu am dat la sfatsitul lui sept o comanda de test pe next cu un singur produs care a veni dupa 15 zile, iar acum am mai facut una si n-am primit inca nicio instiintare cum ca nu-mi livreaza...sper sa vina. Blugii aia mi-au placut si mie, intre timp i-am luat ceva asemanator:gri de la fox(99 ron) dar au ceva sclipici pe ei si indigo de la zara(parca vreo 70 ron)...aia de pe site parca erau 8 euro
. Am vazut ca in buc e agazin next, cum de nu iei de-acolo?
felim-am stricat de ras cu perna
nu cred ca te lasa inima sa-l pedespesti in asemenea hal pe tati cel uituc
lumi vazut clipul f emotionant
; vroiam sa-ti zi de o crema care la noi a functionat pt bubitele lui robi - vitella ictammo se numeste, e in farmaciile catena si donna, plus exomega dar aia parca v-a dat-o si dr
adavreau si eu la pastile
, nush cum sa intru in lista aia, iti dau pm; si eu va invidiez pt petrecerile cu multi bobocei, am vazut pozele cred ca v-ati distrat la greu
Carmen, mami de Erica (27.10.2008)
ticker
cicescu 
anamona spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui fce anamona eu am dat la sfatsitul lui sept o comanda de test pe next cu un singur produs care a veni dupa 15 zile, iar acum am mai facut una si n-am primit inca nicio instiintare cum ca nu-mi livreaza...sper sa vina. Blugii aia mi-au placut si mie, intre timp i-am luat ceva asemanator:gri de la fox(99 ron) dar au ceva sclipici pe ei si indigo de la zara(parca vreo 70 ron)...aia de pe site parca erau 8 euro ![]() . Am vazut ca in buc e agazin next, cum de nu iei de-acolo? |
merci de pontul cu zara
magazinul next din bucuresti e mic si nu are toate hainutele...
Muuh spune:
babymom Dragos al tau si Dimitri al meu nu au prieteni pentru ca au frati mai mari iar noi presupunem in mod eronat ca le e suficient fratele mai mare. Eu recunosc ca Dimitri are putini prieteni de varsta lui din pricina asta si aia pe care ii are ii vede rar.
babytza spune:
Neata fetelor, azi suntem mstinali, ca asa e frumos samabata , sa ne trezim mai devreme, ca stim ca mami s-a culcat mai tarziu aseara
Petse noapte insa a dormit bine, cu exceptia un ei treziri la ora 3 sa papam
Ca doar ne e foame, daca ziua nu papam
A baut 600ml laptic de aseara de la 9 pana dimineata la 8![]()
Fce multam de cafea
Babytza si puii
Valentina
David
andy.p spune:
Buna dimineata... noi am avut o noapte k zic eu,aseara a baut prin somn 150 lapte cu zeama de orez,si a dormit..s-a mai marait,o doare burti,are multe gaze,azi dimineata la 7 a mai baut 80 de lapte si atat.A mai facut o data kk si acum doarme.Azi suntem pe regim plus smecta.
Babytza ma bucur ca ati dormit,cu mesele ce sa zic?Tot e bine ca papa.
Lavinia m-am gandit ieri la tine,e super oferta asa ca inainte cu curaj
Cosmy te
si multumesc,de raceala poate ceva homeopat.
Ada ce super petrecere ati avut
,v-ati intalnit si voi fetele si boboceii ,ff frumos.
Giulianna mama ,iar n-ai somn?
Roxana cum a dormit Mikul??A mai facut kk?
Nikolici,Ange voi cum sunteti?Da fetele?
Laureta asta da performanta,off ca nici Alexia aseara n-a adormit mai repede de 12..dupa ce toata ziua a dormit o ora
Vazut si poze cu frumoasa Thea
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
tzitziri spune:
Am vazut lista completata cu Thea si cu ...Falkone
.Ma bucur ca mamicile lor au revenit la ganduri mai bune
.
Laura,sper sa fiti pe drumul cel bun si sa nu se mai repete episoadele cacacioase
.
Uram tuturor bebelusilor bolnaviori multa sanatate.Si sa ne auzim cu bine maine seara ca noi plecam in weekend la Busteni
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
tzitziri spune:
Distrati-va.
Totusi nu e chiar asa tzeapana cum am mai vazut-o dansand in alta emisiune.Cred ca cel mai mare dezavantaj al ei e ca e asa ...prajina.Si arata ciudat-zici ca se dezmembreaza![]()
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)