parlament unicameral
Raspunsuri - Pagina 8
xenocid spune:
Adica, toate Europa sta cu sufletu'n gat nestiind daca maine Vaclav Klaus - ultimul retardat UE - semneaza tratatul de la Lisabona, da' Crin Antonescu stie deja ce'o sa fie in 2013?
Come to The Dark Side ... we have cookies!
capcaunul spune:
Citat: |
citat din mesajul lui allinta A accelerat vechi proiecte al fostilor primari. A terminat lucrarile la pasajul Universitatii, la Stadionul Lia Manoliu, Pasajul Basarab este, in sfarsit in lucru. Cam atat stiu despre realizarile lui ca primar . Probabil ca mai sunt si altele, dar nu e prea laudaros. Sun conducerea vechilor primari, nimic nu s-a facut. Cica nu erau bani. |
Doamne Dumnezeule! Eu inclin sa cred ca ai trecut din greseala Bucuresti in profilul tau. Caci realitatea este taman pe dos!
Oprescu nu a facut nimic, nu a initiat nimic, nu a terminat nimic!
Ah, am uitat, a facut totusi ceva: a facut un carnat urias si o parada de mosi craciuni trimisi cu forta din primarie pe strazi.
Pasajul Basarab a fost propus sub Basescu, demarat de Videanu, apoi blocat de Oprescu mai mult de o jumatate de an dupa alegerea sa pentru ca afaceristii pesedisti "nationalizati" n-au fost suficient de bine "despagubiti" de Videanu.
Pasajul Universitatii s-a terminat de la sine, si asta doar pentru ca banii fusesera deja platiti inainte, la fel si cele cateva bulevarde incepute in forta de Videanu in 2006-2007, terminate dupa venirea lui Oprescu. Insa cam toate lucrarile la care fazele urmatoare urmau a fi platite dupa alegerile locale sunt acum abandonate.
Plimba-te prin centrul istoric si vei vedea strazi cu santiere inghetate din ... vara lui 2008 (Franceza, Lipscani). Noroc ca a apucat Videanu sa termine o particica din strada Franceza si strada Smardan ca sa avem si noi, bucurestenii, doua stradute pietonale aidoma celor din orasele vestice ale Europei.
(Sincer, Videanu a fost singurul primar general care a lasat ceva bun in Bucuresti dupa Revolutie: mari bulevarde refacute din temelii. Info pentru cei afectati de radiatiile "antenelor": bordurile bulevardelor reprezinta o sutime din costurile totale.)
Stadionul Lia Manoliu n-are treaba cu primaria. Banii de reconstructie vin de la bugetul national.
capcaunul spune:
citat din mesajul lui xenocid Crin Antonescu stie deja ce'o sa fie in 2013? |
Basescu a spus foarte clar: dupa intrarea in vigoare a tratatului de la Lisabona vom avea doua parlamente care hotarasc destinele unei tari, parlamentul european si cel national. Un fel de parlament bicameral, daca cel national e unicameral.
I-o fi spus nevasta-sa ceva-ceva, dar in fierbinteala nuntii i-au ramas doar cifrele in cap.
xenocid spune:
Marilena, ori produci o dovada pentru afirmatia asta:
citat din mesajul lui Marilena12 U.E ne va obliga sa revenim la parlament bicameral |
ori recunosti ca ne'ai cam luat de ... pacalici.
Uite, ma declar multumit daca gasesti chiar si o recomandarea U.E. (care asa cum ii spune numele nu e obligatorie) din care sa reiasa preferinta clara pentru un sistem parlamentar sau altul.
xenocid spune:
citat din mesajul lui Marilena12 Nu cred ca au impus statelor schimbarea parlamentului national |
E mai bine asa!
citat din mesajul lui Marilena12 Unicameral au numai statele mici dpdv teritorial. |
Cum ar fi Suedia, Norvegia, Danemarca si Finlanda toate 4 mai mari ca Romania?
capcaunul spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui xenocid
Cum ar fi Suedia, Norvegia, Danemarca si Finlanda toate 4 mai mari ca Romania? |
Acolo-i mai frig decat in restul UE. Oamenii prefera sa stea toti in aceeasi camera sa se incalzeasca mai bine.