Nu pot sa imi creez cont Google adsense!
Ma chinui de o ora sa imi introduc datele contului si ma lovesc de aceeasi problema, la rubrica stat nu accepta Romania, Ro, NA, N/A sau orice as trece. Am trecut mai sus ca sunt din country Romania, am trecut nume, adresa, oras si apare acea optiune State unde nu stiu ce sa trec. Goala nu imi permite s-o las. La zip am trecut 70000, daca trec codul meu postal imi zice ca nu se potriveste cu SUA. Chiar nu se poate sa imi fac cont?
Raspunsuri
CorinaDani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui popescudora Ma chinui de o ora sa imi introduc datele contului si ma lovesc de aceeasi problema, la rubrica stat nu accepta Romania, Ro, NA, N/A sau orice as trece. Am trecut mai sus ca sunt din country Romania, am trecut nume, adresa, oras si apare acea optiune State unde nu stiu ce sa trec. Goala nu imi permite s-o las. La zip am trecut 70000, daca trec codul meu postal imi zice ca nu se potriveste cu SUA. Chiar nu se poate sa imi fac cont? |
nu stiu, ai incercat la rubrica stat indicativul (auto) al judetului, ma rog, al Bucurestiului ? poate asa merge...
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
popescudora spune:
Alte variante incercate au fost RO, R, -, Bucuresti, Bucharest. Nu vrea si pace. B n-am incercat inca. O iau de la capat maine, ma gandesc ca poate e o eroare pe site-ul lor.
alessia105 spune:
Si eu am din Olanda aceeasi problema ...nu vroia si pace sa imi ia nici codul postal( codul e de manierea 4 cifre si 2 litere...1234 AB) si nici provincia ..intr-un final dupa vro 7 -8 zile de incercare zilnica nu stiu prin ce minune l-au luat ..apoi la 2-3 zile am primit mail ca nu imi accepta contul de adsense pentru ca coniguratia url nu e corecta ( era super corecta mai ales ca era de la ei din casa de le blogger) ...am (re)trimis link-ul corect ..nu am mai primit nimic ...si daca incerc sa accesez contul de adsense zice ca nu e activ ptr ca EU nu l-am validat ... Aaaa sa iti mai spun ca eu primesc lunar bonuri valorice de 50 de euro la adwords ( tu platesti ptr publicitate )de la ziarul Camerei de comert a Olandei ...eee pe ala am reusit sa imi fac cont cu aceleasi date si acelasi url ..dar vroiau cca 15 euro/luna taxa de administrare ..adica e gratuit cu bani ...no thank you ...asa ca am renuntat la ei si m-am indreptat spre altii (daca vrei iti dau detalii pe pm ca sa nu facem publicitate )...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Creativitatea nu înseamna gasesti un lucru, ci sa faci ceva din el dupa ce l-ai gasit " - James Russell Lowell