Burtici fericite de septembrie-octombrie (229)
Raspunsuri - Pagina 9
andraiulia spune:
Iar legat de Vit D...Viganton oil din ziua 14...asa e la noi.
Andrushca, new mummy
Sophie Amelie(17.09.09), our sweet baby, we luv' u!
Lullaby_2009 spune:

Selen la multi ani fericiti!
Sa te bucuri de printesa ta! Sa fiti sanatoase si voioase! 

mami fericita de Alex 
kemsy spune:
Am pierdut ditai mesajul, ce m-am enervat...
Felicitari mami liliac si danangie, sa aveti bebei sanatoosi si mancaciosi, si voua recuperare cat mai rapida.
La multi ani Selen, multa sanatate si tot ce iti doresti, sa se implineasca!!
De nervi nu mai scriu altceva...revin cand merge netu' mai bine 
Gianina, mamica fericita de gingas
Loris Stefan
Fotografii
Lullaby_2009 spune:
Pazza tu ai ramas pe baricade.
Of, scumpa, inca putin. 
Luto, am vazut marsupiul lui Gogo, el e deja baiat mare, avem si noi unul dar nu prea sta comod in el si, exact, nu sunt sigura ca e bine pentru coloana lui (chiar daca ma simt mai in siguranta sa cobor scarile si sa am mainile libere).
Ce dulce e Gogo, piu, ce falcute si ce ochisori frumosi.
Ce fericita esti alaturi de el, radiezi, iar vremea de afara va acompaniaza tare bine.
De fapt bebe sta comod doar in brate, ce ma amuza cand povesteai de patutul cu tepisori ... ce crezi ... eu am nu numai patut cu tepisori, dar am gasit si carucior cu tepisori.
Povesteam ca am iesit in parc acum doua zile si a fost tare cuminte, adica a dormit non stop si daca am vazut ca e cuminte copilul am fugit repede sa iau carucior sa mai iesim la plimbare in parc ca toata lumea era cu carucioare si trebuia sa intram si noi in rand cu lumea, dar am sfarsit prin a plimba copilul in brate si carutlul gol. 
Apropo de griji, nu am mai reusit sa intru pe forum, a avut canalul lacrimal infundat, dar nu am recunoscut din prima simptomele si am suferit asa tare. Dana doctorita din spital si pediatra lui bebe (si in Caprarau scrie la fel) ne-au spus sa curatam ochisorul dinspre exterior spre interior, dar pe internet pe site-urile straine am gasit invers. Noi initial l-am curatat cum au spus doctorii, dar ajunsese intr-un stadiu in care nu mai putea sa deschida ochisorul, credeam ca innebunesc si am incercam invers si s-a curata bine, zilele trecute avea ochisorul curat, aseara a fost mai agitat si a plans si azi dimi l-am mai curatat putin.
Si Alex tresare in somn si uneori zambeste, piu, abia astept momentele in care zambeste, ma topesc toata. 
mami fericita de Alex 
madalina84 spune:

Raportam si noi nesansa de a il face pe bebic sa doarma noaptea,nici in brate,leganat sau altcumva.am incercat toate posibilitatile dar degeaba,deobicei de la 2 la 7 nu doarme si apoi toata ziua,mai ales cand iese afara ,somn de voie.
DANUTU ma bucur ca nu e nimik grav cu bebelus,si piticu meu tresare asa cum zici tu si mai ales cand doarme iepureste,de obicei eu il infas cand vad ca e obosit si tresare

LA MULTI ANI SELEN 

sa ai parte de tot ce e mai frumos si sa te bucuri de printesica ta
DANA 15 aceasi problema cu bucitele am avut-o si eu cu baiatu,m refer la bubite,de fapt erau doar 2-3 mai maricele.I-am dat cu tot ce posibil si nu ii trecea,asa ca desi aveam pampers,m-am dus si am cumparat un set de happy,ce ii dadusem in spital si i-am dat pana am terminat pachetul,plus cu crema de galbenele.Apoi am trecut pe pampers ca aveam vreo 2 seturi mari,vad ca deocamdata nu s-a mai iritat.Incearca asa si vezi daca merge,apropo exista huggies la noi dar eu nu am gasit marime mica,decat de la 3 in sus
RALUK mie mi-a recomandat dr din ziua 8 sa ies cu el afara,la inceput 15 min si sa cresc dar eu am stat aproape 45 de minute cu el in prima zi.sta mama cu el cu orele afara,cand e caldut si nu bate vantul.Mie mi-a dat vigantol sa-i dau cate 2 picaturi pe zi si a zis ca daca gasesc vitamina d3 ii face.eu am gasit d3 si asa ca nu ii mai dau vigantol.
Cum ne descurcam noi:pai cand e cald afara mama iese cu el si eu stau fac curat,calc sau spal.Noaptea cand doarme,facem cu schimbul,o masa ii dau eu sa manance,o masa mama,cand nu doarme stam planton amandoua mai tot timpul.Noi am facut deja un vaccin,cel pentru hepatita b si urmeaza altul pe 16 si vitamina d3 pe 13.
Intrebare:mai tremura barbita la vreun bebel cand plange sau ii e foame?!ratoiu meu da din picior ca un cal cand e nervos sau nu ii convine ceva,sper ca nu e nimik anormal![]()
Va
pe toate si ma bucur ca mai am si eu timp sa scriu,o sa intru sa vad si eu poze de bebici frumosi si sa pun si cu ratoiu meu
D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
Lullaby_2009 spune:
Carina inteleg cum e, in medie cam o ora suge si Alex, dar de vreo doua zile parca nu se mai satura, azi noapte a papat de la 11 pana pe la 4, de fiecare data cand incercam sa scot sanul din gurita incepea scandalul ... si totusi nu cred ca e foamea asa mare.
Nela 15 minute? Paradis imi suna. ![]()
Danangie poate se desfunda mai greu canalele, aveam sanii tari si durerosi si la muls iesea doar 10-20 ml. Dupa 2 zile si-au revenit. Sustine sanul cu mana opusa in timp ce mulgi. Ai pompa manuala sau electrica? Daca ai electrica incearca sa o folosesti la priza, nu cu baterii, mie mi s-a parut mai eficienta astfel, chiar daca nu ai aceeasi mobilitate. Eu aveam si rani in acelasi timp si curgea sange cand pompam, rabdare, o sa treaca, nu te speria.
Dana am observat si eu un miros la pampers, dar primul pachet nu mirosea astfel, de aceea o sa incerc sa iau din acelasi loc ca prima data sa vedem.
Noi am inscris pe bebe la un medic pediatru care este si medic de familie, a venit acasa a vazut bebeloiu, ne-a raspuns la intrebari.
Sper ca ati inteles cat de cat ce am scris, dar nu pot sa scriu decat in reprize, de cateva ore incerc sa trimit mesajul. Vad ca bebe nu se calmeaza, l-a luat tati acum sa-l tina in brate sa termin de scris mesajul.
A papat, l-am schimbat, dar tot nu vrea sa doarma, vrea la suzeta gigantica in brate.
Am fugit, va pup.
mami fericita de Alex 
kemsy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui raluk16 Buna si de la noi. Recunosc ca am laptopul deschis de dimi si ma pusesem voioasa sa citesc, dar planurile nu au fost cum am vrut eu. Noi azi am facut o saptamana si inca tot ne minunam ce comoara avem in casa si ce am facut sa meritam asa o fericire . Daca doarme mai mult, asa ma bucur cand incepe sa maraie, ca mi se face un dor de el . Sunt terminata !Tocmai am tras o tura de ras cu/de Relu Dimineata la 4 mi-am amintit ca acu o saptamana inca era in burtica si incepea calatoria spre exterior, asa m-am emotionat! I-am spus puiului La multi ani pe la 6:40. Si a papat mult de aniversare, si a reusit pentru prima data sa-si murdareasca si pantalonii de kk ![]() Nu stiu ce s-a intamplat, dar sper sa-l tina. Apoi azi dimineata a papat la 9, la 10, la 11, la 12, si apoi s-a trezit doar la 16. Bizar orar Ii salutam cu drag pe celelalte doua comori care azi fac o saptamana! ![]() ![]() Eu am observat ca la panou avem o singura printesa intre atatia cavaleri! Bataie mare Eu azi am fost terminata, m-am simtit exact ca dupa nastere, inclusiv dureri de oase ale bazinului, de intestine care se aseaza, de os pubian, de epiziotomie... plus o adormire si o slabiciune, ca de abia m-am ridicat din pat cateva ore. Noroc ca au fost exact cele 4 ore dormite continuu de pui. Cred ca a fost vremea de vina, ca tot a trecut de la ploaie la soare. Si eu si inainte eram cu dureri de cap si adormire la schimbari de vreme, acuma cu slabiciunile astea cred ca ma afecteaza si mai tare. Inca ma dor foarte tare oasele de jos... Acum, inainte sa merg la capitolul anterior pe la pagina 13 sa recuperez (iar imi amintesc cat de mult vreau sa recuperez si capitolele anterioare) vreau sa va pun niste intrebari: 1. Cum ati inceput cu iesitul afara? Noi alaltaieri, in ziua a 5-a parca, am iesit prima data si am stat 5 minute pe balcon, ieri am stat 10, azi 15. E ok? Trebuie mai mult sau mai putin? 2. Voua vi s-a spus sa incepeti din ziua 10 vitamina D? Mie mi-au spus de la maternitate, dar doctorita pediatra n-a spus nimic... Si eu am uitat s-o intreb. 3. Cat e normal sa ia in greutate in prima saptamana? Noi azi am inaugurat cantarul, cu scutec gol si flamanzi tare (dupa cele 4 ore de somn continuu) si avea puiul 3.64 kg. Noi ne-am nascut cu 3.48 kg si am iesit din spital cu 3.35 daca bine tin minte, ca fisa lui e acum la doctorita pediatra. Eu nu stiu ce imi amintesc ca la o saptamana e ok daca isi recupereaza greutatea de la nastere. Deci ar fi bine. O sa intru sa vad graficele postate pe mail mai demult de Adi. Oricum, ideea ei cu tabelele o folosesc. Daca nu mi-as scrie ora si sanul la care suge as fi disperata, nu tin minte absolut nimic la urmatorul alaptat, nici sanul, nimic . A, si dupa ce a papat a avut 3.73, deci 90 de grame de papi la o masa. E ok?Revin dupa ce citesc. Dar vad ca am intreruperi Mami fericita de minune Alex |
Eu ii dau vitamina D de cand am venit acasa, 2 picaturi pe zi, pana la un an.
Bun venit acasa!!

Gianina, mamica fericita de gingas
Loris StefanFotografii
lutoniana spune:
danangie si eu stiu ca trebuie sa pompezi mult pana incepe sa curga, asa cum au spus si fetele. E obositor si plictisitor dar insista sau roaga pe cineva sa o faca daca iti amorteste mana.
Moasa mea mi-a spus ca merge si multa gheata pentru detensionare nu neaparat apa calda...si ca de fapt se pune rece sau cald in functie de ce are rezultate la fiecare femeie.
Cu mana nu reusesti nimic ? De la baza catre sfarc. Eu in maternitate cu mana m-am mult si tot asa...minute in sir pana a apartut o picatura trista....era ceva de parca cucerisem Everestul.
Multa bafta si nu te lasa....
Mult masaj acolo la noduli ca se duc....si pune piciu sa suga daca se inmoaie putin sfarcul...nimic si nimeni nu face treaba mai buna decat el.
Doamne ajuta sa fii bine 
Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David
lutoniana spune:
mai revin cu raspunsuri dar acum e lunch timeeeeee ![]()
![]()
![]()
lutoniana spune:
lullaby, nela eu am fost multumita de marsupiu la mica noastra plimbare dar nu stiu asta micu.....el a dormit neintors, cu capul rezemat de o bareta, chiar daca are sustinere dinaceea pt cap, dar ar trebui sa si-l lase pe spate.....
Problema e ca e foarte greu de carat....iar cu carutul este mult mai usor si mai comod, mai ales ca am unul care se misca foarte bine ..la roti/curbe, urcat/coborat...dar are si el defectul lui, e greu tare. Asta e, nu ma mai vaicaresc ![]()

. A, si dupa ce a papat a avut 3.73, deci 90 de grame de papi la o masa. E ok?