Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (141)
Raspunsuri - Pagina 6
Lumi_Richard spune:
Cate saptamani are Lavinia? Daca are 38,ar trebui sa-l lase sa iasa....
Oricum,ii tinem pumnii!!!
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise
Ramonika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lumi_Richard Cate saptamani are Lavinia? Daca are 38,ar trebui sa-l lase sa iasa.... Oricum,ii tinem pumnii!!! Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise |
DPN-ul e pe 11 nov.
jasmine30 spune:
FETELE AJUTATI-O PE ALINA SA TRAIASCA !!! ARE NEVOIE URGENTA DE O OPERATIE PE CREIER LA HANNOVRA IN GERMANIA !!!
ACUM PUTETI FACE SI DONATII ONLINE ACCESAND LINK-UL DE PE BLOGUL DE MAI JOS! VA ROG OFERITI O MANA DE AJUTOR ACESTOR TINERI CARE MERITA SA ISI TRAIASCA VIATA !!!
http://alinadonescuumanitar.blogspot.com/
RamonaCopot spune:
Asta am uitat sa precizez, ca nu avem cum sa o ajutam...dar ne putem ruga pt ea sa mai stea bebe acolo la caldurica, macar pana ii vine dr din concediu. Zicea ca bebe al ei are deja 3082 grame, asa ca dupa greutate e fff bine, dar ea stie mai bine ce si cum. Mai tarziu o sa o sun si sper sa am date cat mai clare, ca se pare ca v-am bagat in ceata cu exprimarea mea (sigur de la foame, ca nu apucasem sa pap nimic pana la ora asta).
Mie nu imi mai merge laptopul si acum scriu de la pc, dar trebuie sa ies din camera sa o culce mama e Denisa, asa ca intru mai tarziu dupa orele de nani.
Ramona,
38+ DOMINIC ANDREI
magdaz_ina spune:
Simonette, am zis sa ma abtin; dar daca rosesti, iti spun si eu: am vazut pozele si esti o FRUMOASA si in curand de 3 ori mamica! Felicitari!
Magda 31+ cu
AMR 9-
si IARINA 31.01.2006
s_alinutza spune:
Lavi, daca e sa fie....nastere usoara si bebelas sanatos!!!!
Am facut o ciorbita de fasole verde (noroc cu soacra saraca, mi-a trimis fasole verde la borcan, doar am adaugat un pic de apa si am fiert-o si gata!), acuma stau un pic cu voi la forumeala si la 5 merg iar la medic.
Fetele, vorbeati de aranjatul (,).... Eu abia ma mai descurc sincer ca nu o vad, si in oglinda o vad greu De prin luna a 4-a sau a 5-a ma fac cu lama, dar acum e tot mai greu....
Rony n-a dat nici un semn de viata inca?
saptamana 37 cu pe care o sa-l cheme David
www.sarcina-nasterea.ro/sarcina-pe-saptamani/" target="_blank">Sarcina pe saptamani
Evy30 spune:
GREU tare cu cosmeticeala dansei . sa speram ca rezolvam .
si da .. si eu o sa fac tot pe ghicite ca nu vad nimic .
pupicei
mi-ati facut pofta de mancare .
ma duc sa pap si eu . fripturica de vita la cuptoe cu cartofi natur si sos . poate va mai dau idei de papica
Evy 36+
magdaz_ina spune:
Diana, pe mine cand m-au durut toti muschii de la raceala mi-am dat cu Carmol...nu stiu daca merge in sarcina dar nu mai rezistam, am evitat burtica si din doua aplicari mi-a trecut.
Magda 31+ cu
AMR 9-
si IARINA 31.01.2006
shtephy spune:
Ali ma bucur ca te-a linistit medicul,nu ii facea bine lui bb stresul tau.
Rebebebe bine ai venit la noi.Scrie repede mesaje scurte sa scapi de moderare .felicitari pentru pereche.
Evy stai linistita,cred ca multe din noi folosim lama si e ok la o saptamana.Eu inainte sa nasc am reusit sa ma fac in fata oglinzii desi aveam contractii si am ajuns cu dilatatie mare la spital. Evident ca nu stiam asta .
Ancutza chiar e mult mai bine sa nasti un bebelus cat mai aproape de termen,in primul rand e mult mai puternic.
Te cred ca te streseaza cu nascutul toata lumea si pe mine la fel si tot asa a fost si data trecuta.Nu-i mai baga in seama
Ionela cu patul nefacut,no comment .Si eu si eu
Simonette si .Am inteles ca ai avut o nastere grea data trecuta,acum iti doresc sa fie mult mai bine
Ramonika ok,m-ai lamurit cu numele,ma gandisem la varianta asta dar nu eram sigura.Dar in continuare cred si vad ca Lylyana e de acord cu mine ca acest capitol trebuie sa fie 141.
140 a fost cel dedicat lui Rony.Nu se poate modifica numarul acum?
Scuze de insistenta.
EDIT
Saru'mana de modificari.
Lumi pupam burtica fetitei sa treaca.
Lavinia tin pumnii stransi sa fie asa cum vrei tu.Ne rugam sa fie bine.Ramo sa ne tii la curent te rog.
Andre stii ceva de Miany?Asa a ramas ca vin azi acasa?Adica daca da ,precis au ajuns deja
Am o veste foarte buna Suzyca si printesa ei sunt acasa de ieri.Bravo fetelor !!!Sunt foarte bine amandoua si ne pupa pe toate.O asteptam sa ne scrie si sa ne puna pozici.
_
Ramona,mami deStefita (20.11.2006) si 33+