Locul fetelor Nou-Venite (37)
Raspunsuri - Pagina 14
Dragaica spune:
Neata fetelor..........la noi e ora 4 dimineata, fusul asta orar m-a dat rau de tot peste cap, m-am culcat aseara la ora 20
Am pus pozicile la semnatura.
Ce sa va povestesc despre sejur......m-am indragostit de Belgia, o tara superba asezata numai pe dealuri, plina de istorie, foarte curata.
Diferenta de Romania este de la cer la pamant, acolo si la tara arata mai bine decat la noi la oras
Luxemburgul la fel este mic si cochet, peste tot numai casute cu flori la ferestre, foarte multa lume merge cu bibicleta, am vazut cucoane la costum pe bicicleta......si nu stiu de ce dar nu mi s-a parut nepotrivit.
Din Belgia am plecat cu TGV-ul la Paris, intr-o ora si jumatate esti in inima Parisului si nu e foarte scump biletul.
Daca aveti ocazia in viata asta scurta sa vizitati monumentele din Paris sa nu o pierdeti, Luvru este o splendoare, catedrala Notre-Dame la fel. Daca vreti sa ma credeti mi-a dat lacrimile cand am intrat in ea, te copleseste, vitraliile sunt superbe, sculptura in lemn, marmura sau piatra este extraordinara.
Cat despre shooping......no way.....toate sunt atat de scumpe fata de aici in America de Nord, nu mi-a venit sa cred, sotul ma indemna sa-mi cumpar iar pe mine nu ma lasa inima sa dau atatia bani....creierul meu nu accepta pretul.....si va rog sa ma credeti se intampla foarte rar sa ma roage sotu sa iau ceva
Asa ca m-am limitat la 2-3 bluzite si muuuulte suveniruri, de la Brugge cel putin am luat muuulta dantela si muuuuuulta ciocolata, nu am vazut in viata mea ciocolaterii ca acolo, ciocolata este ridicata la rang de bijuterie.....si cum bijuteriile sunt scumpe la fel e si ciocolata, adica dai 7-8 euro pentru 4-5 praline sau trufe, pentru o bucatica de nuga am dat 9 euro in sfarsit ne-am facut pofta si am adus la neamuri asa de gust.
Acum sa va povestesc de Romania......ei aici lucrurile nu mai sunt atat de vesele totul este foarte scump, mai scumpa mancarea in Carrefour decat la noi, servicii foarte proaste, totul se degradeaza si nu se mai repara nimic.
Bucurestiul este un infern la capitolul condus.....de fapt nu ai pe unde sa conduci, lumea merge numai cu capul in jos par impovarati de probleme si imbatraniti inainte de vreme (lucru observat si la parintii mei).
Am scurtat cat am putut sederea in capitala si ne-am retras acasa la Focsani, a durut sa ne vedem parintii impovarati de probleme si griji, multumim lui DD sunt sanatosi si se descurca cat de cat dar cu muuulta zbatere.
Mi-am vizitat orasul inimii mele si anume Iasiul, am pus cateva pozici de acolo.
Cam atat nu vrea sa mai vorbesc de Romania pentru ca-mi este destul de greu.
Va pupacesc si vizionare placuta la pozici am pus cam multisoare
dar toate mi se pareau frumoase.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
http://tt.lilypie.com/87KXm4.png
trutzi spune:
Neata fetelor!
lorin imi pare rau pentru Miruna o sa ii treaca, stai linistita.
Ieri a avut sotul o intalnire la Sinaia si am fost cu el. La 1:20 s-a terminat si am plecat spre Bucuresti. Cand mergeam spre casa am trecut prin fata Patriarhiei (au fost scoase Moastele Sf. Dimitrie Basarabov). Am fost uimiti ca nu e lume la coada; l-am trimis pe sot sa se duca sa se inchine.
Cand am ajuns acasa eram nerabdatoare sa vad ce ati mai scris (daca v-ati facut testul)
Se pare ca mai am de asteptat
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
aleesicoo spune:
hello feteleee
noi mai devreme am facut ochisori....aseara am fost la film am vazut "destinatie finala"de groaza asa ca astea imi plac...a fost super
tin pumnii pt fetele care se vor testa si astept numai vesti bune
Lorinn imi pare rau pt capsunica, dar e puternica si se face repede bine
asa creste bebicu
7+
anamira spune:
Eu daca pana anul acesta mergeam pe principiul ca daca e concediu atunci e musai sa fie mare, soare si multa leneveala, de anul acesta mi-am schimbat parerea si vreau neaparata ca de la anul sa incercam sa vizitam si noi lumea, ca prea ne-am plictisit mai ales de marea noastra. Asa ca la anul vreau neapara Paris sau Venetia Am tot auzit a sunt doua orase superbe, iar prietenii nostrii care le-au vizitat s-au intors super incantati chiar daca a fost putin obositor. Cel putin la Paris sunt multe locuri de vizitat si nu prea ai moment de respiro dar cica merita, confirmat si de tine Dragaica
Fetelor asa ma plictisesc! Si afara e o ceata de numa numa. Prima din acest an, prin partile noastre.
Spune īntotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti
trutzi spune:
Neata aleesicoo
Vad ca nimeni nu a avut timp de azi, asa ca va ofer eu cu intarziere si bineteles ceiuc pentru
aleesicoo spune:
multam trutzi ....
mi-am baut cum m-am trezit suculetul de porto
asa creste bebicu
7+
trutzi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aleesicoo multam trutzi .... mi-am baut cum m-am trezit suculetul de porto asa creste bebicu 7+ |
yammy
Ai renuntat la ?
Cu tigarile cum stai?
Dragaica spune:
Am uitat sa va dau un sfat, daca mergeti la Paris atentie mareeeee la buzunare, sunt foaaaarte multi tigani mai les in punctele turistice.....din pacate
Alee mai usor cu filmele de groaza ca sperii bebicul, am fost si noi la Destinatie finala in 3D eram doar noi 2 si inca o pereche de chinezi in toata sala se pare ca quebecojii nu prea au apreciat filmul
anamira spune:
Si eu am vazut primele 3 serii din destinatie finala. Daca va place genul asta incercati si The ring 1 si 2, The Grudge si ar mai fi inca unul super tare dar ma lasa memoria
Spune īntotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti
Dragaica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anamira Si eu am vazut primele 3 serii din destinatie finala. Daca va place genul asta incercati si The ring 1 si 2, The Grudge si ar mai fi inca unul super tare dar ma lasa memoria Spune īntotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti |
Le-am vazut deja pe toate....inca unu e Dark water, originalul nu varianta americana.