America (181)
Raspunsuri - Pagina 7
CRISMIR spune:
CAMI,superbe ciresutele tale...ce vesele sunt si ce frumos se joaca,sa va traiasca minunile,aveti doua fete minunate!!!...tu arati super,felicitari pt ambitie
IRINA...mersic!!!...deci pana la urma ai ajuns in pat cu puiul?
"Before you judge me, try hard to love me."MJ
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre aici... http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
...sau aici...
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
philip spune:
cami, sunteti mi-nu-na-te!
adriana, und emergeti la showurile alea cu dinos?
US
www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009
blackpanterro spune:
Andreea, canalul se numeste Eden sau Eden 1, sunt canale cu emisiuni despre stiintele naturii, foarte asemanator cu Discovery. Avem Sky UK si canalele astea sunt nou introduse, ma rog au aparut acum vreo 5 luni.
Sinzi, eu nu o consider nepotrivita pt varsta lui, muzica e muzica...ok as muri de suparare daca ar prefera hip-hop-ul de ex, dar nu ascultam deloc asa ca slabe sanse sa auda dar nici nu as vrea sa asculte coloana sonora de la Backyardigans :)).Are o prietena care asta asculta toata ziua si cand suntem la ei la play date mor incet la cat de lame mi se pare :))
Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"
corinadana spune:
Cami mari si frumoase v ati facut!!! Fetitele sunt fetite iar tu arati trasnet.
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
josefine spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ramona J Uitasem sa spun de un show care-mi place - Shark Tank, dar mereu uit de el. Lume multa, oameni putini |
Ah, si mie imi place!
www.razvanphotography.com
mihutza11 spune:
Cami am vazut si eu gargaritele cretuline!
Ramo si eu cand imi aduc aminte ma mai uit la Shark Tank, dar mai tot timpul uit de el.. aveau si in Ro pe TVR2 emisiunea asta..
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
sinzi_ana spune:
Adriana, nu ma refeream la nepotrivita in sensul ca nu e ok sa asculte...ci in sensul ca nu e ceva comun ca niste copiii de varsta lor sa fie atrasi muzica respectiva David a fost la primul concert la 11 luni...hihi...(cred ca era timpuri noi...) si apoi mergem cam de 3-4 ori pe an la concerte de muzica clasica (in general pian). Ii plac...
CamiM spune:
Salut!! mai ce dragute sunteti.. multumim frumos...
Unde bree... slaba ca am ramas in urma rau.. arat io rau ca sunt obosita=nedormita, copchilu' al mic a hotarat ca nu terminam distractia cu suptu'.. si ma tine noaptea treaza... trebuie sa pun piciorul in prag.. curand.. zilele astea..... curand...
Cat despre semanat o sa radeti dar Sofia e sora-mea/mama intreaga, iar Sabina pare ca o sa fie copie fidela dupa socrela..hmm....
Sanzi stii ca iti tin pumnii de mult sa vina si la voi bebe mic, sa fie ce vrea el numai sanatoasa sa fie..(ca sa citez dintr-o alta colega de DC)
Miere ce nenorocit!!Brr!!! Ce suflet...yuch!! ma bucur mutl ca ati rezolvat cu somnul. Lasa meei cu rusinea ca tu aratai bine oricum..ce plafonat ca io am nascut ultima oara acum un an si jumate..
Adriana shh!! sa nu te auda DH al meu ca sigur zice.. vezi daca erau baieti nu ma innebuneau cu printese...
AH!! sa nu uit multumesc si pentru raspunsurile la sondaj,deci parerile sunt impartite.. larg!!!... hmm.. greu de ales. Ma tot bate gandul sa ma leg de Seinfeld..sau poate ceva mai recent...
Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008
blackpanterro spune:
Sinzi, am inteles :). Ma gandeam ca zici ca ar putea avea influente negative ca si cei care cred ca Marilyn Manson le strica copiii :)).Fain ca mereti la concerte de pian, Aidan nu ar sta o clipa, lui ii place muzica de zbantuiala :))
Cami, daca vede DH ii zic ca desi e Aidam mare fan de rock ii plac si lui printesele lol, de cate ori vede reclama la Barbie si cei trei muschetari se roaga sa ii iau, nu i-am luat-o pe aia ca e prea scumpa dar i-am luat o regular barbie din aia cu $5 si sta neatinsa si goala LOL ca el voia din aia cu muschetarii! lol
Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"