America (181)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Sa va spun si eu? Noi editam citeva ore de filmare la Flight Museum, sa scoatem un filmulet de zece minute. Mai avem doar doua zile, treaba cu editatul dureaza forever si mai avem de scris si personal narrative la smecheria asta, plus bibliografie. Intre timp mai sint tot felul de activitati (tenis, gimnastica, alte alea) si Anuta e mucoasa (iar eu somnoroasa, of course!).

Mergi la inceput

Uitasem sa adaug ca asta nepredat inca este proiectul de la istorie, intre timp ne-au trimis primele informatii despre Science Fair. Buflea, unde-i lama aia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Soacra-mea cu vreo trei luni a depasit. Nu imi vine sa cred ca viza ii e cancelata, pt ca aia e viza de intrare, nu are legatura cu durata de sedere si e la discretia celor de la intrare dc o primesc sau nu. Eu as zice sa stea in tara un an si ar tb sa fie OK. Dar dc. asa zic avocatii... uite imi vine sa dau un search pe net sa caut legea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Ramona, Ocebine, multa bafta! Ma ingroziti in continuare cu povestile voastre! Eu vreau sa va zic ca la Science Fair, Math night and others of sorts nici nu pun piciorul. They'll need to sue me first.

Am facut una gen Buflea, bine nu chiar asa funny ca ale ei:) Acu' 10 min am cautat un instalator pe net si am sunat, a raspuns un tip si eu, eficienta cum sunt, am intrat direct in subiect: "I need someone to repair my toilet!!!". Si ala cica "What what?" si mi-a dat-o pe nevasta-sa. Eu persistenta: "I need someone to repair my toilet!!" Aia: "what what?". Am gresit numarul of course

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

Se pare ca-i adevarat ca viza e cancelled daca overstay asteptand un raspuns de la USCIS. Si eu stiam altfel, dar m-am inselat.
http://www.immihelp.com/visas/extend.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

Daca as fi stiut inainte de a aplica la extindere...desi cred ca tot aplicam, ca era prea optimisti atunci. Asta e, speram sa fie bine la ambasada data viitoare, dar va trebuie sa lasam ceva timp sa treaca inainte de a merge dinnou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Anca imi pare rau pt patania cu viza.

Corina eu sunt mai spartana asa:)) i-am facut laptele intotdeauna cu apa la temperatura camerei, mancarea i-o dau la fel, si iaurtul sau fructele direct din frigider. Ca sa nu mai spun ca ii bag borcanele de iaurt in care infig o lingurita, la congelator si i le dau dupa aceea sa le linga (ii mai potoleste durerea de dinti).

Interviul a fost super ok, dar ma sucesc si invartesc, chiar dc iau jobul, nu am ce face cu Aidan, locuri la daycare deocamdata nu sunt, bona nu imi permit si tot asa....si parca nu l-as duce acum la cresa, in plin sezon de gripe si alte viroze.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

La noi tampitul nostru nu face mare lucru in clasa (copiii isi text message in timpul orelor, se joaca cu inhaler ul sau cu ce au la indemana) dar macar are bunul simt sa nu dea proiecte acasa.

Miere la noi se face receeee noaptea aici langa ocean si parca nu i l as da asa rece...

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

A strigat-o cineva pe lama mea ? ... Ramona, ti-o imprumut cu placere ca eu imi fac planul B de supravituire, conform inteleptului casei ... stit voi cine este .
Dar totusi pentru ce exact iti versi sangele, ca eu nu am inteles nimic din ce aveti de facut ... va dati seama in ce hal o sa fiu eu daca nici textul proiectului nu il inteleg. Imi trebuie clar plan B

Ruxij, pai tu suni asa in vazduh dupa reparatorii de bude ? Asta e meserie specializata nene, iti trebuie stiinta ... dar daca nu sunt prea indiscreta, cum, de ce si in ce fel ati reusit frate sa stricati buda ? Ati stricat-o sau ati infundat-o ?

Mergi la inceput

Buflea. Lasa ca vezi tu ce-i cu proiectele astea. Poate ai noroc, Andrada zise ca ei n-au.
Chiar Ruxij, de ce n-ai sunat la Buflea? Acum imi amintesc ca ei au experiente la capitolul buda. Acum aveti plan B in caz ca se infunda iarasi? Pina la urma ati pus camere de luat vederi pe acolo? (daca zici ca da eu sigur nu vin in vizita!)

Mergi la inceput