America (181)
Raspunsuri - Pagina 19
corinadana spune:
Fetele cu bebelusi ce folositi sa incalziti laptele/papa sau apa ptr lapte la bebici??
Bafta Miericico!!!
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
cris30 spune:
Corina cand era fata mea mai mica ii pregateam laptele in bibe si apoi puneam bibe intr-o oala cu apa fierbinte.Acum nu-l mai incalzesc, oricum folosesc apa la temperatura camerei.Mancarea la fel o incalzesc.Sunt aparate speciale de incalzit dar am intels ca le incalzeste prea tare si apoi trebuie sa astepti sa se raceasca.
De mult ti-am admirat printesele frumoase, 2 papusi .
Eu cam rar intru pe aici, recunosc.
http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png
CamiM spune:
Corina si eu tot in oala cu apa fierbinte am incalzit o vreme, apoi dadeam laptele la temperatura camerei(scos din frigider cu ceva vreme inainte de masa) si daca sunt pe fuga se intampla sa il incalzesc si la micro...dar am grija sa il amestec bine dupa.
Miere bafta!!
Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008
philip spune:
Corina, eu incalzesc apa in microunde fff putin, cat sa nu fie rece ca la robinet, dar de cele mai multe ori folosesc apa la temperatura camerei ca sa pregatesc formula. papa din borcanas i-o dau fie la temperatura camerei fie o scot din frigider cu 10 minute inainte de masa. dar voi nu sunteti inca la solide, nu?
US
www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009
LucasMom spune:
Eu am folosit bottle warmer-ul asta.
http://www.amazon.com/First-Years-Quick-Bottle-Warmer/dp/B00005BXKM
A fost foarte eficient, pui cativa ml de apa conform cantitatii de lichid pe care o incalzesti (are un tabel care indica ce cant de apa e necesara sa adaugi ca sa incalzeasca bottle size) si in 2-3 minute e cald laptele. Se incalzeste prea tare doar daca pui prea multa apa.
L-am luat de la babiesrus cand alaptam, ca noaptea nu prea eram in stare sa stau sa incalzesc bottles si cand se trezea copilul era zor mare mare. A functionat perfect pt noi.
corinadana spune:
Fetele multumim mult ptr raspunsuri. Pana acum i am dat laptele facut din apa la temp. camerei. Ce nu a terminat am pus apoi scos din frigi si l am incalzit ca si voi in oala cu apa pe aragaz. Acum parca noaptea i mai racoare si l as incalzi un picut si nu as incalzi pe aragaz ca de somn/ameteala mai las oala cu aragazul nestins si mai fac vreo nebunie.
Andreea nu, nu suntem pe papica inca si microundele am eu pitici pe creier cu inalzitul in el...
Lucasmom am sa l comand si eu daca zici ca i bun.
Va pup!
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
ruxij spune:
Eu am avut bottle warmer si de folosit am folosit cuptorul cu microunde! Ah horror
Avem si noi primul proiect la scoala! Uraa! De cand astept, de vreo doi ani, visez si noaptea ziua asta, adicateleea pe post de cosmar Fi-miu trebuie sa scrie o carte cica, pe care sa o citeasca in fata clasei. Hai ca asta nu e asa rau, inca ma infior la gandul viitoarelor papusi de carpa si rachete de carton pe care poate voi fi nevoita sa le fac
ocebine spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ruxij Eu am avut bottle warmer si de folosit am folosit cuptorul cu microunde! Ah horror Avem si noi primul proiect la scoala! Uraa! De cand astept, de vreo doi ani, visez si noaptea ziua asta, adicateleea pe post de cosmar Fi-miu trebuie sa scrie o carte cica, pe care sa o citeasca in fata clasei. Hai ca asta nu e asa rau, inca ma infior la gandul viitoarelor papusi de carpa si rachete de carton pe care poate voi fi nevoita sa le fac |
Aici sint Ruxij, tin pumnii, ma inchin si am si degetele incrucisate sa mai fie si altii norocosi cu proiecte...
Taman ce am terminat un poster URIAS (nici mai mult nici mai putin decit un "wanted" poster - cu ingalbenituri/arsuri sa arate vechi si alte aiureli) pe post de book report (impusca-ma, te rog) si un proiect despre quetzeli...va las placerea la descoperit quetzeli Copilul meu n-a tras din palarie ceva simplu gen urs, gaina sau elefant...
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
anca_ spune:
Delia21, ruxij, multumesc de raspunsuri. Ruxi, cu cat a depasit soacra ta data de pe I94, daca mai tii minte? Daca era vorba de soacra-mea cred ca nu ma consumam asa, dar e vb de mama, nici nu pot dormi noaptea, la gandul ca s-ar putea sa nu mai poata veni. Am sunat un avocat, zice ca automat i se canceleaza viza in momentul in care au dat denied la extensie. Unele persoane nu stiu de acest lucru si vin in state cu viza veche, depinde de ofiterul de la intrare si in unele cazurii ii lasa sa intre. Dar avocatul zice ca viza e cancelata automat si in cazul in care vrea sa vina in vizita dinnou va trebui sa reaplice la Bucuresti. Nasol tare, ca e risc sa nu ii dea pt a depasit sederea legala.
corinadana, eu la ambii baieti le-am dat laptele la temperatura camerei. La unul dintre ei inca ii mai dau, are aproape 10 luni. Eu cand eram mica nu puteam sa beau laptele decat daca era cald, aveam vreo 7 ani si nu suportam lapte rece. M-au obisnuit cu lapte cald de cand eram bebe si a fost fff greu sa trec la cel rece. Acum e alta poveste, nu-l suport pe ala cald de nici o culoare.