America (181)
Raspunsuri - Pagina 17
buflea spune:
Ramona, Tamiflu asta se gaseste over the counter sau e nevoie de reteta de la doctor ?
Ca acum imi dau seama ca Tamiflu nu am in casa si sa-l puna pe lista planului B ca iar ma ia barbatul la cicaleala ...
Later Edit: Scuzati, acum vad ca a scris cineva ca se da numai cu reteta - gata, am scos si asta de la planul B ... damn, sa vreau sa-l fac si nici nu am ce sa pun in el.
Delia21 spune:
Ramona...no ca ma ia frica.Deci al tau odor nu a facut febra si doar a tusit.Pai si al meu tuseste de vineri,...putin,doar la trezire,nu l-am auzit deloc in timpul zilei,..iar febra nu are nici el.Cu si-a dat seama pediatrul vostru ca are copilul H1N1,..sau porcina cum i zice?
Ramona J spune:
Lui Alexandru i-au dat prescription. Chestia e ca daca rezultatul este negativ, nu cred ca-ti da. Ori se pare ca pina la 30% din teste au fals negativ.
Pe de alta parte nu toata lumea vrea sa dea Tamiflu si cred ca de cele mai multe ori trece bine-mersi si fara Tamiflu. Eu imi facusem oricum un mic stoc, v-am spus doar (pentru a cita oara?) ca-s panicoasa.
miereamara spune:
Al meu copil e din acela de baga in gura absolut orice.
Ieri am fost in parc si intr-o secunda de neatentie(a mea) si-a umplut gura cu rumegus, era ca un hamster cu obrajii umflati:))si mesteca, mesteca...
Acusi eu i-am zis sotului ca dc se intampla asta sub supravegherea lui e tragedie greaca in 3 acte, dc se intampla sub supravegherea mea se numeste "explorarea mediului inconjurator" LOOL
Peruca nu am putut sa o port, s-a speriat f rau Aidan.
Am poze noi la semnatura, la baby gator.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
Ramona J spune:
Delia, a avut febra copilul. Asa a si debutat - cu stare de moleseala si febra. Apoi a urmat tusea si mucii, plus voma din seara aia. Apoi a continuat sa faca febra, dar nici n-a mai crescut atit si dupa vreo doua zile doar seara a mai facut.
Porcina a iesit la test. Adica ma rog, influenza A - ca ei zic ca daca iese pozitiv la asta nu are rost sa testeze mai departe, ca acum asta circula.
mihutza11 spune:
mai si eu sunt din aia mai cu sange rece, si al meu e mai panicos.. si mi-a mai zis el ca-s cam indiferenta/insensibila.. dar cineva trebuie sa fie un pic mai cu capul pe umeri in situatii de criza, ca daca am fi amandoi panicosi, pai unde am ajunge?
Miere si Andra a avut perioada de bagat tot in gura, dar parca nu am avut incidente.. acum are o boala cu culorile de ceara sa le muste si sa le scuipe dupa aia.. bine ca nu inghite ..
edit: apropo de cazut pe scari.. Andra a cazut afara pe scari, de-a dura s-a dus pe vreo 4 trepte.. si nu sunt mochetate.. eram numai eu cu ea.. si am inlemnit efectiv cand am vazut, dar am aplicat de urgenta comprese reci si am dat cu iaurt din plin si nici macar nu s-a invinetit.. a trecut repede buba.. al meu stie ca a cazut pe trotuar, nu pe scari, ca nu stiu ce ar fi fost la gura lui despre "atenta" mea supraveghere..
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
arminad spune:
Mirela,Sinzi, multam de aprecieri
Mey, dar toti aveti barbati panicosi? si eu credeam ca al meu e unic si special Al meu e asa din cauza lui soacra-mea care e inventatorul nebrevetat al teoriei aleia cu drobul de sare. Pentru ea viata a fost un lung sir de potentiale pericole si intimplari nefaste
D-aia nici n-a lucrat niciodata,n-a stat cu nepotii nici macar citeva zilesi in general n-a facut multe lucruri obisnuite pentru ca erau prea mari riscurile. Din pacate s-a transmis genetic pina la a treia generatie Eu sunt in extrema cealalta,de multe ori fac si dupa aia ma gindesc Intr-un cuvint, a tunat si ne-a adunat
Carmen, cu vaccinul si noi raminem pe pozitie ca nu il facem.Sper sa fie bine.
Miere,mi-a placut chestia cu explorarea mediului Dan a explorat o sticla cu sampon pe la doi ani in cele citeva secunde cind m-am intors cu spatele la el.N-a patit nimic in afara de niste clabuci la gura,s-a cam speriat de eiSotul nu era acasa, din fericire
LucasMom spune:
Aolica, Miere!!!
Era serios cand spunea sa mai stai un pic ca-i touchdown sau glumea????
LucasMom spune:
Al meu sotul e din categoria cealalta. Captain safety se numeste. Si nici nu se panicheaza cum fac eu. e mai relaxat in situatii presante. Eu intai ma sperii si alerg in cerc ca o gaina beata, apoi imi revin si actionez; el, nu, intai ma calmeaza pe mine apoi assesses dezastrul.
Copilul nu a patit nimic in prezenta lui, niciodata insa a patit mereu in prezenta mea, din vina lu' taica-su.
Miere, perioada asta trece, nu te ingrijora. totul e sa ascunzi orice fel de hazard din fata lui. Pe noi ne-a indoctrinat pediatra cu baby proofing the house si cred ca bine a facut. Casa arata acum precum o camera de hotel, adica aproape goala de orice fel de decoruri, plante and the like.
Carmen, eu nu o sa-i fac n1h1 vaccine. i-am facut pe cel regular. sper sa fie ok.