Valeu, n-am stiut ca Orfeu si Euridice e mai mult opera. Eu oricum nu pot merge sa vad piesa dar m-as fi dus pentru Darie - sa vad daca-i pot recunoaste 'semnatura'.
Si mie imi plac piesele de la Bulandra. Cele de la Odeon si teatrul Act ar fi tot pe locul intai.
Trouve avant de chercher
Am promis ca povestesc despre www.youtube.com/watch?v=aEPT8raGXF4" target="_blank">Omul-perna. Singurul lucru care nu mi-a placut a fost jocul actorilor (s-au cam balbait, s-au cam izmenit, parca ii cam vedeai cum casca). In rest, textul e foarte bun, ecourile din 'The Pied Piper of Hamelin' sunt foarte bine fixate, Afrim e deja vedeta si pe buna dreptate - viziunea lui e pe cat de dinamica si viscerala poate duce spectatorul antrenat.
Daca n-ar fi fost festival de teatru (plin de studenti si pustime), precis s-ar fi ridicat si-ar fi iesit din sala tot felul de cucoane pline de indignare maiestuoasa (cum s-a intamplat la 'E doar sfarsitul lumii'). Deci, v-ati prins, e o chestie violenta, obscena si de neinteles. Intr-un cuvant, ceva de neratat
Trouve avant de chercher