Puiuti de Randunici 2008!! (324)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

pidana am vazut pozele, e o dragalasa fata ta!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

'Neata!
Am ciorbita pe foc, astept s-o termin sa ies putin la plimbare cu Stefu.
El s-a trezit la ora 8, ora noua, apoi a baut laptele si s-a jucat in camera inca o ora, timp in care am motait si eu cu el. Azi-noapte il auzeam cum suspina in somn si m-am bagat in pat langa el si s-a cuibarit in mine, m-a simtit si a zis incet "mama" si m-a topit toata si am dormit cu el in brate

Acum a papat un mar cu biscuiti si se uita la tom si jerry

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Citat:
citat din mesajul lui PIDANA
Valentina, pariez ca n-ai fata de masa rupta cu dintii pe marginea mesei.Dana, mamica de Ana-Teodora(25.04.2008)
Poze

Ba da, am!! Suntem la a doua.....

Valentina cu Matei si 24+ cu Luca/ Mihnea

Mergi la inceput

Asa ma enerveaza ca e al n-lea weekend cand Matei e bolnav si nu putem iesi din casa
Aseara i-am sunat pe niste prieteni sa vina pe la noi, sa mai vorbesc si eu cu oameni, ca la gradi-copii, acasa-copii...

Mergi la inceput

Bubulino, am facut azi niste pui cu ciuperci la cuptor si Alin a fost incantat. I-am spus ca daca nu erai tu, nici ca mai vedea asemenea bunatati....
Ma bucur ca esti bine si abia astept sa se faca odata Matei bine sa ne mai vedem si noi...

Tonic, las-o incolo de datorie, ca eu uitasem de ea...Cu iesitul pe undeva...dupa cum vezi, suntem consemnati...

Mergi la inceput

Ce faci, Cleme? La munca?

Pidana, cele care am inceput serviciul jonglam intre casa, copil si serviciu....In viteza mai tot timpul..De multe ori uit ca sunt si insarcinata..Te obisnuiesti, na, ce sa-i faci...

Apropo de asta, aseara m-am enervat ca sotul meu e liber doar duminica dupa 2 si in restul saptamanii dupa 7 jumate. Si se mai duce si la tenis cu baietii de 2 ori pe saptamana...
Asa ca timp de mine nu mai exista...Nici la cosmetica n-am mai ajuns de un secol...

Mergi la inceput

Se pare ca dormiti sau sunteti pe afara....
MA duc sa mananc o prajitura, ca am primit aseara unele bestiale..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Citat:
citat din mesajul lui natynic

Vreau sutien de-ala de ne arata Gudinde...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Esti sigura ca nu vrei ceva pe mov?
asta sau www.debenhams.com/webapp/wcs/stores/servlet/product_10001_10001_18446_1168202_-1" target="_blank">asta
www.lasenza.co.uk/special-offers/level3.aspx?d=1&collection=40&style=700591&product=010009465&img=S1509_146&promoid=300202#" target="_blank">sau ceva mai practic

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Ziua buna!
Vad ca e Valentina in forma, asa ca m-am gandit sa-i servesc repede buletinul informativ
Am fost aseara la finu' Matei si i-am zis asa, intr-o doara, ca eu o cunosc pe doamna lui si mi-a zis ca nu-i prea cuminte . La care el : "nuuu, asa e, nu sunt" Dar ce-ai facut rau Matei? " pai am tipat, am muscat-o pe Eva, din-astea" La care mamica repede: pai chiar am primit vineri bilet de la gradi Deci m-am tavalit pe jos de ras Apoi l-am intrebat daca e draguta doamna lui. Iar el a zis "daaa" si l-am intrebat daca nu-i cam grasa si a zis "nuuu, are in burta un bebelus" DAAA??? zic, si ce-o fi :fetita sau baiat? La care el " e fetita , dar nu stiu de ce, ii zice Luca "
Si in concluzie, dupa doua ore de vizita, sa stii Valentina ca ma rog pentru tine sa rezisti cu nervii pana intri in prenatal Mie imi vajaia creierul

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput