FIV in Ungaria 70

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

samira imi pare rau ca trebuit sa treci iara prin experienta asta...
Dupa experienta mea cu singura sarcina obtinuta pana acum si cu experiena samirei am realizat un singur lucru: Daca ceva poate merge prost sigur asa va merge.(va spune asta o persoana care intotdeanua a vazut partea plina a paharului...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Fetelor, mi s-a dat schema si pe 19,11 o sa fiu si eu la Budapesta la eco. Cine mai e pe aoclo in perioada aia. O sa fim acolo excat la o luna de la casatorie, moama moama ce mai luna de miere o sa fie....Si pana atunci speram sa depunem si dosarul de adoptie ca sa mai bifam un capitol din viata noastra si poate plec si eu pe drumul FIV-ului mai relaxata (stiti voi cum zic unii: lasa ca acuma daca adoptati poate o sa vina si al vostru natural, ca acum nu mai sunteti stresati.....)
Fetelor, si la Budapesta se fac dozari de estradiol si ce o mai fi pe perioada stimularii, cum aud ca fac la Debrecen?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali762000 spune:

Buna fetelor nu am mai intrat de mult pe forum, va doresc din tot sufletul sa vi se indeplineasca visul. Eu sunt programata la cezariana dupa 1 noiembrie, daca bebelul vrea sa mai stea cuminte inca o saptamana.

Va pe toate si DD sa va ajute sa ramaneti gravidute.

Liane

ALI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tveety spune:

ALKAR, Mirela mersi pt raspuns in legatura cu asteptare la clinica. Sunt constienta ca este necesar asteptarea insa la noi este ceva ce nu ma citit la voi. Avem programare la ora 11, este a 2-a intalnire si mai mult pentru analize la amandoi secretie vaginala +a spermei, eco la mine si spermograma la al meu. De aceea nu vreau sa asteptam mult pt ca al meu este fff stresat, cand tre sa dea mostra, daca ne mai tin si la rand cine stie ce va scoate din el. Iar la noi el este cu problema si spermograma de maine depinde cum vom continua. Analizele hormonale le am, de inceput nu vom incepe inca pt ca voi fi in z18 maine.

Mirela bafta, azi devi mamica???? Sau abia maine iti vor da inapoi pe ei doi embrionasi???

Samira tu iti o minue cat pot sa rad de postarile tale

Pupici tuturor

http://lt2f.lilypie.com/jJSZp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

gata babys on bord, toti 3.
pupi si multam de suport si incurajari.

de Craciun vom fi 2 in 1!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tveety spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

Deci pana la urma ati ramas la 3??????????
Sa fie intr-un ceas bun si sa se prinde cel putin 1!!!!!!!!!!!!!!!!

http://lt2f.lilypie.com/jJSZp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophie76 spune:

samira, recuperare rapida si multa sanatate!
goggy, drum bun si sa va intoarceti de la Budapesta cel putin 3
mirela sa dea Domnul sa ai embrioni lipiciosi care sa ramina alaturi de tine !
kitta, eu cred ca voi fi in Budapesta cam pe 25 Nov (depinde exact cind imi vine menstruatia zilele astea ca sa pot incepe cu AC). Voi ati facut deja rezervarile pentru cazare, ?
toate fetele si we placut (cit a mai ramas din el).

sophie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

hello

ce faceti gagici???

mirelaaaaaaaa....bravo fetica!!!sa fie intr-un ceas bun si sa te prezinti la control cu test cu 2 liniute

maine pleeeeeeeeeeeeeeec acasaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aveam neshte spume mai devreme...da' acum mi-au trecut...da' cred ca tot le fac astora maine o reclamtie...nu stiu daca conteaza cumva...da' totusi nu-i posibil sa platesti 6 milioane cazarea pe noapte intr-o clinica privata si sa primesti o camera fara fereastra...fara nicio sursa de aerisire...nu am mai vazut lumina zilei de vineri dimineatza...zici ca-s la carcera grea.
Adica dupa ce ca stau mai mult in pat nici macar aer sa nu am...da-o-n colo de treaba...si azi a venit infirmiera sa-mi scoata perfuzia...si evident ca habar nu avea cum...si m-a chinuit toanta.
E o caldura infernala aici...aeru' conditionat nu merge...adica merge da' baga tot aer cald...fereasra nu am...sunt nevoita sa stau cu usa deschisa la perete...sa se faca curent...sa poti respira cat de cat normal.

eeee....m-am facut bine...a inceput sa nu-mi mai convina...sunt carcotasa

da reclamatie tot le fac...azi mi-au zis ca nu mai au nici apa plata imbuteliata...ca apa de la dozatoru de cumpana daca vreau...da si acolo merge numai apa rece...asa ca nu o pot combina...si rece parca nu prea vreau sa beau...ca's racita...si atat imi lipseste sa incep sa behai...sa-mi dau matele pe afara.

si camasa asta de 2 bani...cu arici pe post de inchizatoare in fata...nu mai e bun niciun arici...asdar...stau belita in toata splendoarea...si cu usa de la camera deschisa.
am gasit instructiunile de folosire de la patul asta pe care stau...si mi-am facut evantai din ele...asa ca-s o mare doamna acum ...zdrangan din evantai si flutur din gene...la cine dreaq flutur din gene???ca nu am geam ...sa ma vada cineva macar pe geam.

azi la pranz mi-au adus supa de pui-aia a fos buna...si felul 2 am avut 2 frigarui din piept de pui cu dovlecei si ardei gras la gratar...fetelor,da erau facute toate scrum...arse de nu te puteai atinge de ele...asa ca le-am dat inapoi sa le manance ele cu tot neamu' lor..ca eu nu mananc asa porcarii.

si totusi...maine voi decarta 40 de milioane...da prost nu e cine cere...prost e cine da...asa ca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

samira, clinica asta de care spui tu e in buc ?
da-i numele, sa ne ferim de ea ...
nu e posibil asa ceva ... lipsa geamului mi se pare inadmisibila ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

pupi si multam de suport si incurajari.

de Craciun vom fi 2 in 1!

Doamne Ajuta !
lipiciosi, sanatosi ...

Mergi la inceput