FIV in Ungaria 70

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Am gasit cateva scheme de FIV pt femei cu raspuns ovarian redus, unele de care habar nu aveam (schemele ) .

Un articol foarte interesant despre ce se face in alte clinici din strainatate .
http://www.ivfauthority.com/2009/08/ovarian-stimulation-in-poor-responders.html

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ildi74

Buna seara fetelor!!! Eu sint noua pe forum dar sper ca ma primiti si pe mine la taclale.Si noi mergem la Szeged la dr Zadori pt.FIV .Sper sa fie totul ok .Va doresc succes la toate.

bine ai venit ! ... desi e cam "aiurea" urarea asta
sper sa nu stai prea mult pe aici, ci sa te muti la odisee
cand mergetzi la zadori ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dent spune:

Buna seara fetelor!
Va rog care va pricepeti sau ati patit asa ceva sa ma lamuriti si pe mine! Am facut analiza estradiol in ziua 3 de CM si mi-a iesit 6.
Valori normale -faza folic 30-60
-menopauza 15-30

Anul trecut pt FIV, la alt laborator am avut 18
Valori normale-faza folic 39-189
-menopauza 20-41

Eu unde naiba ma incadrez? Sunt babet putrezit? De nici valori de menopauza nu am? Asta in ideea, ca trei medici, de un an jumate incoace,imi vad foliculi grasi si gata de plesnit . Inclusiv dr Zadori.Se contrazic analizele cu ecografele.
Va rog raspus dc aveti idee de asa ceva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Citat:
citat din mesajul lui sophie76

goggy, tinem pumnii strinsi tare si
Poti sa mi spui unde te ai cazat si daca se poate cu ce cost?

sophie

Stau la Mercure Buda, camera Privilege ( asta e varianta cea mai buna, pt ca ai totul inclus ), 640 euro pe 14 nopti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Hai sa va zic repede, ca vrea al meu la papa
Am fost la eco, am vreo 10 foliculi de dimensiuni diferite, unii au luat viteza mai tare, altii sunt mai puturosi. Endometrul se dezvolta frumos . Kovacs mi-a zis ca e multumit, nu mi-a modificat tratamentul, am ramas pe 2 menopur pana miercuri, cand ma duc din nou la eco la 15.30. Zicea ca voi incepe inhibarea de miercuri si tot atunci vedem cat ma mai stimulez, ca tre' sa-i asteptam si pe puturosi sa creasca. Punctia va fi probabil sambata sau duminica.
Eu m-am cam paranoiat, pentru ca mi s-au parut cam putini foliculi, plus neomogeni, dar m-am gandit ca imi modifica doza daca era ceva in neregula. La Fiv 2 tot 10 foliculi am avut, iar in final 10 ovo mature, deci cred ca e ok.
Am incredere in el, asa ca voi sta linistita.
In fond, n-am nevoie sa congelez, mai ales daca fac gemeni din prima, nu?

Va pupa fata, multumesc pentru majorete....bagati in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna seara fetele!
Acum 1 ora i-am trimis mail, cu TOP URGENT!!!.
Dar daca este plecat nu-si verifica mail-uri-le? Ma intreb si eu. Oricum, ce sa fac? vineri, pe 30 octombrie iau ultima pastila din prima folie. Ce urmeaza? habar nu am. Asta este, daca pierd acum startul, cred ca renunt, ca psihic nu rezist. Eu la anul fac 40 ani, asa ca adio...

Sper din tot sufletul sa-mi citeasca mail-ul. Practic nu trebuie decat sa-mi spuna cum sa iau aceasta a 2-a folie.

Va pup si ne auzim.
Dumnezeu este alaturi de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaflorea spune:

Hei fetelor!!!
Ali Nastere usoara!!!!
Mirela stai cumintica in pat si sa-ti dea DD lipiciosi!!!Rabda si nu te misca de aolo!!!!
Samira imi place cum faci tu haz de necaz... ROMANIA

Goggy Doamne ajuta!!!
Sophie Succes!!
Ildi Bine ai venit printre noi...nu mi-o lua in nume de rau...iti doresc sa stai cat mai putin!!!
Zapp te-am ratat... Ce productie??Cat???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

goggy...bravo...stai potol ca e bine...nu te mai agita...asta e specialitatea mea,ai uitat???...hai ca de la tine am pretentii

fetelor...eeu m-am hotarat sa merg la Sovata in prima saptamana din Ianuarie,impreuna cu sotiorul...asa ca daca mai vrea careva poate ne combinam si petrecem impreuna.
fac si acupunctura iar in perioada premergatoare Fiv-ului...fac iar cura de detoxifiere cu lamaie de 18 zile...si o sa inregistrez un mega succes la urmatorul Fiv...o sa sparg norma...am zis!!!

va sarut
noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaflorea spune:

BBBUUUNNN......si acum ascultati aici poveste.....
Dupa cum probabil stiti, acum 16 zile am fost la ET , unde mi-au implantat 3 . Dupa 10 zile, , ciclu...abundent, ...stiti voi...chestii nasoale, cu cheaguri si alea alea...care a durat 4 zile. Buuunnn, ne revenim noi, eu si sotiorul meu....cu fruntea sus...ne ridicam si mergem mai departe, ca asa e voia lui DD. Sun si ma programez la D. Bodnar, pe azi la ora 16. Bun ....si aici incepe treaba ciudata. Ieri seara pe la 9, ma trezesc cu ceva sangerare. DE UNDE????....WWWHHHAAATTT???? Bine, vine dragul meu acasa de la o munca, la 3 noaptea, si stam noi si ne scarpinam in cap, ca doar asa ceva, ddupa 9 zile de la ciclu,sa sangerez...nu mi s-a mai intamplat. Destepti ce ne aflam, ne gandim sa mergem la farmacie, sa ne luam un test de sarcina. Zis si facut.Imi iau geaca peste pijamale (ca doar nu era sa stau acasa,in stres), si mergem la farmacie. La 3 jumate noaptea imi fac test, si,....ce n-am mai vazut vreodata in viata mea, testul meu avea 2 LINII!!!!! De la soc, amandoi am stat fara sa mai dormim aproape deloc toata noaptea. Dimineata, am repetat testul...si tot 2 linii. L-am sunat pe Bodnar, si la 12 eram la Debrecen ,la testul de sange. La 4, ne da rezultatul...bHCG-446, ceva.
Acuma, nu stiu ce sa zic ...de ce sangerez? Am fost insarcinata totusi si nu am stiut? Nu imi dau seama. Vineri ne asteapta dr. inca odata sa ne mai faca BHCG, sa vada daca scade sau creste.......DECI????? CE ZICETI?????
Am un morcov.........
Va pup
A!!!Anca l-am intrebat. Dupa 3 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dent spune:

Irinaflorea,precis e sarcina! Doamne ajuta sa fie bine! Sunt o gramada cu ciclu peste sarcina, eu am fost una din ele.La prima sarcina am sangerat pina la 4 luni,dar si din cauza sarcinei jos inserate(iminenta de avort),dar tot am dus-o pana la 35/36 saptamini.
Cu asa val la Bhcg si doua linii...poti fi fericita!

Mergi la inceput