LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (345)
Raspunsuri - Pagina 4
Gabriela77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihailescu teodora Vale,multumesc de compliment.In amenajarea locuintei am tot timpul ultimul cuvant de spus Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007) Mihnea www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit Antalya 2009 Nasi 2009 Povestea nasterii |
Ceva imi spune ca nu numai acolo....
Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 24 +
Erina spune:
citat din mesajul lui alinkav In primul rand, va multumesc din suflet ptr felicitari, sunt in al 9-lea cer. Erina, ma bucur foarte mult ptr tine, eu zic ca e o veste super buna!Baietel!Bravo!In curand si tu vei fi foarte incantata de idee, avand in vedere ca te asteptai la altceva, esti un pic dezorientata, dar de garantat iti garantez ca vei fi cea mai fericita mama!Multumesc ptr sfatul cu Planul casei mele, de 1,5 ani tot cumpar revista aceasta, si tocami la un arhitect din revista mergem marti.Abia astept! Fetelor, azi sunt si mai happy, ca acum o ora ni s-a nascut nepotelul, de 3500 gr, pe care abia astept sa-l vad diseara! Alina, Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007 |
Alina felicitari pentru nepotel!!!
Si eu tot acolo m-am inspirat. Septembrie 2008, proiectul numarul 4 parca. Am apelat la un arhitect cunoscut de sot, avem multe modificari de facut mai ales din cauza soliditaii terenului dar per total am ajuns la un pret foarte bun pentru arhitect. ce e drept sotul e inginer constructor asa ca el calculeaza zidurile de sprijin si verifica celelalte structuri.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
18+ cu
L'amor che move il sole e l'altre stelle
ceamica spune:
multumesc ca v-ati amintit de mine si mama omida suna bine...Carpatina
Erina ma bucur tare mult ca bebe e bine si ca tati de bebe e in al 9-lea cer! Am tinut bine cu sotul tau se pare. Glumesc , asa am simtit vis a vis de tine si ma bucur tare pentru fericirea voastra.
David e un nume frumos si abia astept sa ne vedem , dar vin daca nu-mi faci cinste
Yaia , eu ziceam ca al tau e baietel dar nu inseamna ca nu pot gresi . Pana la urma imi doresc sa fie ce vreti voi si sa fie sanatos Da' uite ca Erina s-a inscris pe lista celor care contrazic 1000ani chinezi . Am vazut si eu pozele , sunteti tare frumosi iar pe tine te lumineaza tunsoarea! Frumosilor
inchei cu scuzele de rigoare pentru zilele pierdute
La multi ani Mihnutu dragutu de mami Teo. Vazut pozele , protagonistii , s-a orientat deja Mihnutu. Sa fie sanatos, norocos si sa va umple sufletul de bucurii !
La multi ani Sonia de mami Roxali.Va doresc ca problemele sa dispara si lucrurile sa intre pe fagas normal
Bine ai venit pe lume fratior de Mario. Betty , felicitari mamico!
Luy n-am apucat sa te felicit pentru organizare . Iar Me , stii parerea mea : cea mai frumoasa si mai fotogenica fetita !!!
Si multa sanatate copilasilor bolnaviori , sa va faceti bine repede!
am fugit
va pup
Erina spune:
Valentina multumesc! Vad ca David e un nume foarte iubit!Mai e si biblic...tare imi e ca ramine acesta desi aseara eu ziceam Oliver, Albert, Markus...
Gabriela si eu am aceeasi teama. Si sotul e un pic sever-de pe acum mai ales in ce priveste invatatul...
Sper din inima sa nu fiu prea severa si mai ales sa nu incep cu: liniste doarme bebe, da-i lui bebe ca e mai mic si chestii din astea...
18+ cu
Erina spune:
citat din mesajul lui ceamica multumesc ca v-ati amintit de mine si mama omida suna bine...Carpatina Erina ma bucur tare mult ca bebe e bine si ca tati de bebe e in al 9-lea cer! Am tinut bine cu sotul tau se pare. Glumesc , asa am simtit vis a vis de tine si ma bucur tare pentru fericirea voastra. David e un nume frumos si abia astept sa ne vedem , dar vin daca nu-mi faci cinste Ema , mamica lui Sebastian ( 21sept 2007 ) http://community.webshots.com/user/ceamica |
Neaparat sa ne vedem. Daca revine toamna la sentimente mai bune de ce nu am face o intinire ad-hoc intr-un parc. Copiii s-ar bucura mult!
Sa treaca virozele acestea si dupa ce ma intorc de la PN promit sa initiez eu!!!
18+ cu
mihailescu teodora spune:
De la Fluturas nicio veste?
Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
carpatina spune:
citat din mesajul lui mihailescu teodora In amenajarea locuintei am tot timpul ultimul cuvant de spus |
Nu lipseste un "si" din propozitia asta? Pus la inceputul ei ?
Ca de la Beljica asa se vede
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Gabriela77
Ceva imi spune ca nu numai acolo.... |
Bag seama ca si de la Cluj se vede la fel
=====================
mihailescu teodora spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui carpatina
Nu lipseste un "si" din propozitia asta? Pus la inceputul ei ? Ca de la Beljica asa se vede ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Beyyyy,carcobeljica
Daca asa se vede SI de la Beljica,e clara treaba..Ca de la Cluj tot cam asa se vede
Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
carpatina spune:
La multi ani Alesia de mami rnico!
La multi ani Stefan-Mihai de mami lilianamarcu!
Sa cresteti mari, sanatosi, voiosi si norocosi!
La multi ani si nepotelului tau alinkav!
=====================