Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(36)
Raspunsuri - Pagina 5
lyly_mar spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ada29 Salutare frumoaselor, Mai este cafeluta?Multumesc ![]() Fetelor din motive personale(e de bine) o sa lipsesc o perioada de pe forum(2-3 luni),sa dea Dumnezeu sa va gasesc pe toate sanatoase si burticoase Nu va enumar ca imi sunteti dragi TOATE,va pup cu mult drag![]() Ada |
Daca este de bine si se mai si lipeste,spor la treaba!!!

Sa-ti mearga bine!
guzelnico spune:
Lylysor, mai cercetez ce e cu myom, ca la fibrom ii zice la fel. Si parca era ceva si despre fibrom pe site-ul cu naturiste. Revin imediat cu info. 
FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot
guzelnico spune:
Fetelor, va pun link la pagina respectiva. Scrie si in englezeste dar am descoperit abia acum, micut-micut in coltu' din dreapta sus. Ameteala asta ma omoara. 
Problema e ca nu corespunde exact cu varianta in turca. Exemplu: dieta cu smochine uscate (apropo, se gasesc la orice supermarket, in pachetele rotunde
) n-am gasit-o in engleza. Sunt cam ciudati in felul in care au structurat site-ul: varianta englezeasca nu corespunde intocmai cu aia turceasca.
Le-am trimis "plangere" deja pe chestia asta. ![]()
http://www.saracoglu.at
FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot
soricica spune:
helloooo,
abia reusesc sa va citesc.
zilele astea am fost"traseista" ca sa zic asa
si nu prea am stat la birou, decat f putin si cu f multa treaba.
1.aduta, unde pleeeci???
adica, daca e de bine si personal, ma bucur mult, dar prea eee asa brusc si dintr-o data.
multumesc mult de tot pentru lapticul cald de ieri.
uite, iti trimit o pisicuta
( ca soricel nu am gasit)
ca sa o ai in perd in care nu o sa fi cu noi si care sa iti aduca aminte de gradina noastra.
2.nico,

sa mai treaca ametelile astea odata.bun bancul
.persoana aia care l-a trimis nu ne da si noua o veste buna ???cat ne mai tine in suspans???
3.galli, bafta la dr si la intalnire.
aprpopo de discutiile de aseara , eu sunt
si nu am ce face
, dar cred ca steauau cu care tineam eu ...nu mai exista de mult din pacate.
4. mona, ai o fata de milioane 

va pup pe toate
blue_flower spune:
Salutare la toate fetele.
Eu azi am o dispozitie extrem de somnoroasa, nu am chef de nimic. Drept pt care m-am apucat de shopping online. Am avut neplacuta surpriza sa nu pot cumpara de pe amazon. Nu inteleg de ce, pt ca am mai cumparat si de la alte site-uri de peste ocean, gen VS, si am putut cumpara. Acum, dupa ce am introdus adresa de livrare, mi-au zis ca sorry, nu putem livra, schimbati adresa. Mda! Si luasem o gramada de lucrusoare pt bebe Alex. Pt ca da, se pare ca am cam dat drumul la cumparaturi.
Am fost sa imi iau o rochita de graviduta si sotul meu a pus ochii pe un costumas...si pana sa ma schimb eu...l-a si cumparat. So, se pare ca incepe sarabanda cumparaturilor pt bebe.
De abia astept sa se faca decembrie, atunci ne-am propus sa luam mobila pt camera lui si mai mult ca sigur, vom vrea sa o si umplem cu lucrusoare. Ce ne asteapta!!!! Vorbeam aseara cu sotul meu si i-am zis ca e important sa dormim acum cat mai mult, pt ca nu se stie cand vom mai prinde 8 ore legate de somn, poate peste vreun an jumate - doi!
Ma intorc la cautari de site-uri cu hainute de bebei. Poate am mai mult noroc.
Va pup.
24+ 
guzelnico spune:
Ginuta, info pt SEU gasesti si pe forumul DC dar parca mai buna mi se pare explicatia de pe un site considerat concurent (nu ma lasa sa-l postez aici). Dar cauta tu pe 3w punct sunt
punct ro
.
galliciana spune:
fetelor, venii si io de pe coclauri!!!!![]()
rezultatul sta in picioareeeeeee![]()
os. 31/20mm- ala care e de servici de obicei,
fol. si cu diam.max 12mm
enodmetru 7mm
od.retrouterin????

-oare ce-i??
37/27 mm-prez.un fol.de 9mm
deci??? m-am pierdut.......
![]()
astept inca o minune in viata mea!!!
guzelnico spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui soricica 2.nico, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sa mai treaca ametelile astea odata.bun bancul .persoana aia care l-a trimis nu ne da si noua o veste buna ???cat ne mai tine in suspans??? |
Ce intuitie ai?!
guzelnico spune:
Fete dragi, nu vizualizez io forumu' sau s-a asternut linistea?
O seara minunata!

galliciana spune:
soata mea face acum baie, si apoi vom manca...
ne vedem mai tarziu putin.
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!