Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(36)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

Citat:
citat din mesajul lui ada29

Salutare frumoaselor,

Mai este cafeluta?Multumesc

Fetelor din motive personale(e de bine) o sa lipsesc o perioada de pe forum(2-3 luni),sa dea Dumnezeu sa va gasesc pe toate sanatoase si burticoase Nu va enumar ca imi sunteti dragi TOATE,va pup cu mult drag

Ada

Daca este de bine si se mai si lipeste,spor la treaba!!!
Sa-ti mearga bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Lylysor, mai cercetez ce e cu myom, ca la fibrom ii zice la fel. Si parca era ceva si despre fibrom pe site-ul cu naturiste. Revin imediat cu info.

FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot

Mergi la inceput

Fetelor, va pun link la pagina respectiva. Scrie si in englezeste dar am descoperit abia acum, micut-micut in coltu' din dreapta sus. Ameteala asta ma omoara.
Problema e ca nu corespunde exact cu varianta in turca. Exemplu: dieta cu smochine uscate (apropo, se gasesc la orice supermarket, in pachetele rotunde ) n-am gasit-o in engleza. Sunt cam ciudati in felul in care au structurat site-ul: varianta englezeasca nu corespunde intocmai cu aia turceasca.
Le-am trimis "plangere" deja pe chestia asta.

http://www.saracoglu.at

FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soricica spune:

helloooo,

abia reusesc sa va citesc.
zilele astea am fost"traseista" ca sa zic asa si nu prea am stat la birou, decat f putin si cu f multa treaba.

1.aduta, unde pleeeci???
adica, daca e de bine si personal, ma bucur mult, dar prea eee asa brusc si dintr-o data.
multumesc mult de tot pentru lapticul cald de ieri.
uite, iti trimit o pisicuta( ca soricel nu am gasit)
ca sa o ai in perd in care nu o sa fi cu noi si care sa iti aduca aminte de gradina noastra.
2.nico, sa mai treaca ametelile astea odata.bun bancul.persoana aia care l-a trimis nu ne da si noua o veste buna ???cat ne mai tine in suspans???

3.galli, bafta la dr si la intalnire.

aprpopo de discutiile de aseara , eu sunt si nu am ce face , dar cred ca steauau cu care tineam eu ...nu mai exista de mult din pacate.

4. mona, ai o fata de milioane

va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Salutare la toate fetele.
Eu azi am o dispozitie extrem de somnoroasa, nu am chef de nimic. Drept pt care m-am apucat de shopping online. Am avut neplacuta surpriza sa nu pot cumpara de pe amazon. Nu inteleg de ce, pt ca am mai cumparat si de la alte site-uri de peste ocean, gen VS, si am putut cumpara. Acum, dupa ce am introdus adresa de livrare, mi-au zis ca sorry, nu putem livra, schimbati adresa. Mda! Si luasem o gramada de lucrusoare pt bebe Alex. Pt ca da, se pare ca am cam dat drumul la cumparaturi.
Am fost sa imi iau o rochita de graviduta si sotul meu a pus ochii pe un costumas...si pana sa ma schimb eu...l-a si cumparat. So, se pare ca incepe sarabanda cumparaturilor pt bebe.
De abia astept sa se faca decembrie, atunci ne-am propus sa luam mobila pt camera lui si mai mult ca sigur, vom vrea sa o si umplem cu lucrusoare. Ce ne asteapta!!!! Vorbeam aseara cu sotul meu si i-am zis ca e important sa dormim acum cat mai mult, pt ca nu se stie cand vom mai prinde 8 ore legate de somn, poate peste vreun an jumate - doi!
Ma intorc la cautari de site-uri cu hainute de bebei. Poate am mai mult noroc.
Va pup.

24+

Mergi la inceput

Ginuta, info pt SEU gasesti si pe forumul DC dar parca mai buna mi se pare explicatia de pe un site considerat concurent (nu ma lasa sa-l postez aici). Dar cauta tu pe 3w punct sunt punct ro .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

fetelor, venii si io de pe coclauri!!!!

rezultatul sta in picioareeeeeee
os. 31/20mm- ala care e de servici de obicei,
fol. si cu diam.max 12mm
enodmetru 7mm
od.retrouterin????-oare ce-i??
37/27 mm-prez.un fol.de 9mm
deci??? m-am pierdut.......

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui soricica

2.nico, sa mai treaca ametelile astea odata.bun bancul.persoana aia care l-a trimis nu ne da si noua o veste buna ???cat ne mai tine in suspans???

Ce intuitie ai?!

Mergi la inceput

Fete dragi, nu vizualizez io forumu' sau s-a asternut linistea?

O seara minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

soata mea face acum baie, si apoi vom manca...
ne vedem mai tarziu putin.
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput