Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(36)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

multumim, aduta, pt vot!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

va invit la

trucuri care te feresc de frig!!

A venit frigul toamnei, iar iarna ce urmeaza se anunta destul de aspra! Daca esti o persoana mai friguroasa, cu siguranta te-ai intrebat de multe ori ce sa mai faci sa tii temperatura rece la distanta. Noi am descoperit cateva mici trucuri care iti vor tine de cald cand mercurul din termometre va scadea sub zero.

Vestimentatia

Este un paradox, dar cu cat te imbraci mai gros, cu atat iti va fi mai frig! Inlocuieste sumedenia de pulovere pe care tinzi sa le pui pe tine cu un tricou de corp si o bluza din material "polar" sau antivant. Atentie la hainele mulate: orice vine mulat pe corp nu tine de cald! Mai ales incaltamintea. Intotdeauna cand cumperi ghete pentru sezonul rece, nu le lua fixe pe picior si evita sa porti sosete din material sintetic. Daca transpiri, iti va fi foarte frig afara si risti sa te imbolnavesti. Capul si mainile acopera-le mereu, si doar cu obiecte vestimentare din lana sau bumbac. Mai mult, cand iesi afara evita sa respiri pe gura, pentru a nu inhala praf si microbi. Sistemul imunitar functioneaza mult mai greu in perioada sezonului rece.

Casa

Pentru a nu resimti foarte tare efectele frigului, fa tot posibilul sa mentii o temperatura de 25 de grade in casa! Suplimenteaza cu un radiator sau lasa un ochi la aragaz aprins. Chiar daca te gandesti ca nu poti face economii daca te rasfeti in caldura, afla ca o gripa te poate usca de bani foarte rapid. Mai mult, iti poti ridica cu cateva grade temperatura in casa aprinzand cateva lumanari, iar la culcare pune-ti sub plapuma o sticla cu apa fierbinte. Iti vei relaxa muschii si nici nu vei simti frigul.

Stil de viata

Daca faci sport, frigul nu se va apropia de tine! Fa-ti o scurta inviorare de dimineata, iar cand te intorci acasa reia procedura. Nu trebuie sa fii un sportiv de performanta pentru a avea o circulatie buna. Doar trebuie sa ne ajutam putin muschii sa se dezmorteasca dupa leneveala din vara.

Alimentatie

Fructe, fructe si iar fructe! Tine o dieta alcatuita din fructe si supe, mancare cat mai putin "consistenta", dar foarte nutritiva. Bea o limonada in fiecare zi, devoreaza mere, pere, gutui, iar la masa rasfata-te cu supe creme de legume cu crutoane, placinte de dovleac si de varza, mamaliga cu smantana etc. Vei avea un corp detoxifiat, iar astfel imunitatea ta va fi mult mai vigilenta cu virusurile. Nu uita de ceaiuri, bea macar doua cani pe zi!

Mergi la inceput

ceva fffff tentant:
Salata de telina cu fenicul si struguri
Timp de preparare: 50 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente (pentru 4 portii):

•2 buc. fenicul(250g.),
•sucul de la 2 lamai,
•300g.morcovi,
•2 buc. telina(500g.),
•400g. struguri albi;
Pentru sos:
•1 lingura seminte de susan,
•1 manunchi marar proaspat,
•2dl. iaurt natur,
•2 linguri maioneza,
•1 lingura mustar,
•1 catel de usturoi,
•sare,
•piper;

Mod de preparare:
1.Se curata feniculul, se spala, se taie in doua ,apoi julien, stropindu-se cu suc de lamaie .Se pune intr-un bol, se acopera si se pastreaza la rece 30 minute.
2.Se curata morcovii si telina ,se spala si se rad pe razatoarea mare sau se taie julien.Se stropesc cu suc de lamaie.
3.Se spala strugurii,se aleg boabele si se pun pe un servet de bucatarie.Se aleg 12 boabe pentru ornat, iar restul se taie in doua si se scot semintele,apoi se amesteca cu telina si morcovii si se pun la rece.
4.Se prepara sosul:semintele de susan se pun intr-o tigaie de Teflon si se rumenesc.Se pun intr-o salatiera.Mararul se spala si se toaca marunt , cu exceptia a 2-3 fire ,pe care le lasam pentru ornat.Iaurtul se amesteca cu maioneza,se adauga mustarul,mararul tocat ,usturoiul zdrobit si semintele de susan .Se sareaza si se pipereaza.
5.Pe un platou rotund, pe margini ,de jur-imprejur, se aseaza fenicul taiat julien ,in mijloc se pun restul de legume si se orneaza cu boabe de struguri si fire de marar.Alaturi, se serveste sosul.

pupicic la gagici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Ada29- Z24 CM
Amy2007- Z15 CM
Ancamac- Z?? CM, stimulare cu BU; asteptam vesti!
Ani.G- Z20 CM
Babyblue- Z12 CM
BlueFlower- +26
Camy1002- Z12 CM
Cinezee- Putere si curaj!
Ellyshor- Z29 CM, a facut instilatii pe 01.09, se stimuleaza
Galliciana- Z8 CM
Guzelnico- Z16 CM
Libra- Z4 CM
Lumy_Clt- Z35 CM; Asteptam rezultatul Bhcg ffff pozitiv
Lyly_mar- Z22 CM
MayanMistica- Z11 CM
Menics- Z22 CM
Micomic- Z32 CM; Asteptam rezultatul Bhcg ffff pozitiv
Mona40- Z6 CM, i-a fost acceptat dosarul pt. FIV
Sorinake- Z7 CM; a facut HSG pe 29.09
Soricica- Z9 CM
Simonia- Z13 CM

Spor la treaba fetelor care "se misca" natural!
Mult succes celor care se pregatesc pt diverse consultatii/interventii/ IA/FIV!
DD ajuta tuturor sa-si implineasca visul numit BB!

FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot

Mergi la inceput

Galli, multumim de info.

Sunt de retinut dar sub nicio forma nu tineti ochiul aragazului aprins. E foarte periculos atunci cand CO2 ajunge la nivelul flacarii, o stinge si apoi ... nu mai e nevoie decat sa aprinzi lumina si .... buuuuuuuum, a sarit blocu' in aer. Nu faceti asa!

In schimb salata ... e super interesanta!

FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot

Mergi la inceput

nico, m-ai spart..........
nu vazusem chestia cu aragazul....
fetelor, nu lasati numai radiatorul
in caz ca nu consumati curent prea mult!!!!
pupici la gagici!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui galliciana

nico, m-ai spart..........
nu vazusem chestia cu aragazul....
fetelor, nu lasati numai radiatorul
in caz ca nu consumati curent prea mult!!!!
pupici la gagici!!!

Iti vorbeste un administrator de bloc cu studii speciale.

Jaluzele tale smechere consuma mult curent?

Mergi la inceput

si io!.........
io stiu??
teoretic, cat le folosesti,nu?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui galliciana

si io!.........
io stiu??
teoretic, cat le folosesti,nu?

Raspunsul asta e ca un banc sec.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada29 spune:

Salutare frumoaselor,

Mai este cafeluta?Multumesc

Fetelor din motive personale(e de bine) o sa lipsesc o perioada de pe forum(2-3 luni),sa dea Dumnezeu sa va gasesc pe toate sanatoase si burticoase Nu va enumar ca imi sunteti dragi TOATE,va pup cu mult drag

Ada

Mergi la inceput