Nazdravani de august-septembrie 2003 (oct.2009)
Raspunsuri - Pagina 2
Sisi spune:
am trimis-o pe Petra la medicul de familie cu bunicii
nu de alta si nu stiu daca am mentionat, dar cineva in casa chiar o crede 100% si se uita la mine ca la un criminal cand ii spun ca se preface... asa ca i-am facut pachet si i-am expediat. Bineinteles ca nu au aflat nimic, decat ca "Petra a stiut foarte bine cand i-a fost rau"... ceea ce se traduce cu "vezi, nu a mintit". Hm, deci degeaba a zis si omul ala ca nu pare sa aiba nimic.
Am incercat si cu o parte din ce ziceti voi.. medicamentele ii plac, ca exemplu a ajuns sa vrea sa faca din nou carii ca sa mearga la dentist...
cu analizele i-am zis, n-a mers. Si nici nu vreau sa o sperii, ce fac atunci cand o sa trebuiasca facute cu adevarat?
In pat cu forta nu o pot tine... cel mult nu ii dau nici o atentie, nu ne jucam etc... asa cum va fi azi. I-am explicat ca nu am timp si gata. Sper sa reuseasca bunica sa se abtina, o mananc daca cedeaza, mai ales ca va trebui sa dispar putin de acasa.
Anca, imi mai poti spune odata ce scoala era aceea? Si daca ai idee de scoruri? Inclinam totusi sa o dam la stat, impteuna cu inca alti copii din grupa (vreo 5, ar fi ceva) sa vedem daca reusim, saptamana viitoare avem rendez-vous cu directoarea :-)
ankalaura spune:
Carmen - ha ha ha! Ce, n-aveti si ochi magic?? Noi, imi pare rau, NU citim gandurile DAR avem un ochi magic. "Dar de ce nu zici si de cutare ca a facut nu stiu ce?" Pentru ca ochiul magic te vede numai pe tine, pe altii nu. Si apoi, daca i-ar vedea si pe altii, pe mine tot nu m-ar interesa, pentru ca ma intereseaza numai de tine
Sisi - hmm, ce bine cunosc eu placa asta cu bunica... Nu numai ca esti o criminala, dar ai grija ca persecuti copilul!! Ei, de-acuma aia e, rabdare si tutun, in mod cert va trece si fara pacaleli si amenintari.
Martina e la "scoala mea", e 2250 pe luna. E multut, ai totusi e la jumate fata de MarkTwain sau altele.
Daca are cine sa se ocupe de ea de la ora 11.30, e mai simplu.
In cazul nostru, sa imi imaginez anul 2010 incepand cu luna iulie, ar fi fost un adevarat cosmar... Categoric sistemul de stat nu ne-ar fi ajutat sa acoperim ambii copii...
jasmine30 spune:
FETELE AJUTATI-O PE ALINA SA TRAIASCA !!! ARE NEVOIE URGENTA DE O OPERATIE PE CREIER LA HANNOVRA IN GERMANIA !!!
ACUM PUTETI FACE SI DONATII ONLINE ACCESAND LINK-UL DE PE BLOGUL DE MAI JOS! VA ROG OFERITI O MANA DE AJUTOR ACESTOR TINERI CARE MERITA SA ISI TRAIASCA VIATA !!!
http://alinadonescuumanitar.blogspot.com/
cristinamh spune:
maaaaaama, ala e scor de scoala??? io visez la un asa salariu...
in alta ordine de idei, va invit pe site, sa vedeti ultima traznaie.
din pacate planurile sunt un pic date peste cap, nu am avut parte de o lansare mai estetica... dar... iacata ce-a iesit. sper ca talentul din condei sa fie mai apreciat decat cel din pensula...
www.talentedenazdravani.ro/poveste1.htm" target="_blank">Naz si creioanele colorate.
si normal, astept feedback .
mentiune: este pentru copii.
Cristina
www.talentedenazdravani.ro" target="_blank">Talente... de Nazdravani - mai mult sau mai putin talentati, dar cu foarte multa vointa.
Īncercam sa īnvatam de mici ca este mai important sa participi la o competitie, decāt sa cāstigi.
dana_ene spune:
Scuze ca sunt expeditiva.
Ma simt tare rau, am gripa, dar nu "de-aia", nu va speriati.
Am trimis si noi colajele. Ma rog, sper sa se incadreze in categoria asta.
Sisi... oooo... experiente de-astea am avut si noi o gramada. Ne-am plimbat la medici, oftalmologi, chestii-trestii. N-a avut nimic. Figuri. Bineinteles ca aceeasi placa am avut-o cu bunicii. Deci, se poarta la mai multe case.
Cred ca fetele ti-au dat multe solutii bune.
Va pup!
cristinamh spune:
dana, le-am pus.
dar.. de ce ati desenat ? trebuia doar cu frunze...
oricum, zana este nemaipomenita, f. expresiva!
ee, se pare ca incep sa se stranga!!
stateam de vorba cu andrei... ce-au facut azi la gradi, ca toata saptamana au vorbit despre bucuresti. ieri au desenat. andrei a desenat stadionul dinamo. azi au pictat. a pictat gara de nord.
m: cum a iesit gara, andrei?
a: ALTFEL!
Cristina
www.talentedenazdravani.ro" target="_blank">Talente... de Nazdravani - mai mult sau mai putin talentati, dar cu foarte multa vointa.
Īncercam sa īnvatam de mici ca este mai important sa participi la o competitie, decāt sa cāstigi.
dana_ene spune:
Ups.
M-am gandit eu ca ar putea fi ceva in neregula dupa ce-am vazut colajul Elizei.
Zana, soarele si dovleacul sunt decupaje lipite pe cartonul colorat. Asa am vazut eu pe net ca arata colajele. E posibil sa fi gresit. Noi pana acum n-am facut colaje la gradi. Chiar nu stiu de ce nu.
Ne descalificati???
cristinamh spune:
dana, nu va descalificam, dar copiii vor remarca... andrei a sarit imediat... de ce oana a avut voie sa deseneze? "aaa, nu se pune!".
putem lasa la latitudinea juriului...
Cristina
dana_ene spune:
Incercam sa mai facem ceva zyilele urmatoare. Daca nu reusim, asta e, raman cele de azi.
dana_ene spune:
Cris, le retransmit... modificate... nu ne-am inteles cu mandrele altfel. Nu se culca pana nu le facem cum trebuie... ca nu le-a placut doamnei colajul looorrrrr ...