Nazdravani de august-septembrie 2003 (oct.2009)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

nu rade mai, ca in seara asta ma intreba daca s-a facut bine printul ei, si cum e tot bolnav, daca nu poate sa mearga sa-l vada...

ce mandra e emma de gaura aia... si andei si-i tot zgaltaie, poate-poate mai pica vreunul... inca nici un semn.

Cristina
www.talentedenazdravani.ro" target="_blank">Talente... de Nazdravani
- mai mult sau mai putin talentati, dar cu foarte multa vointa.
Īncercam sa īnvatam de mici ca este mai important sa participi la o competitie, decāt sa cāstigi.
Naz si Ani: Povesti din dulapul cu rechizite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Hello, Hello...
Adevarul e ca eu am racit mai tare decat Alex, care azi se fatzaia plictisit de dimineata cand ma pregateam sa merg la serviciu si ma intreba de ce el nu merge la gradinita daca eu merg la serviciu...

Corect, saptamana trecuta nu a facut engleza si probabil nici asta nu va face - a fost declarata carantina in scoala cu pricina - si tot repeta la greu aceleasi cuvintele si fraze pe care le stie deja foarte bine... semnele grafice le-a facut si rasfacut... si fara tenis, inot, dans... se plictiseste. Nici copii nu i-am chemat ca a fost totusi racit... sa nu oferim si altora... e plictisit teribil. Va puteti inchipui un copil plictisit de tv?
Se ruga aseara de mine sa facem un pic de matematica!!!
Mei tata, sa fie asta copilul meu!?! Sa nu-i fie de deochi! Manca-l-ar mama!

Infine, eu tusesc cu spor in continuare, in continuare nu am febra, sau secretii nazale, ma mai doare un pic gatul dar suportabil insa capul ma omoara! Nu stiu ce medicamente sa mai iau. Daca e si sinuzita cum de nu am secretii nazale? Daca nu e de ce ma doare capul? Si exact la fel a fost si Alex pana duminica... deja el e in forma.
Ieri am chemat o firma de curatenie sa imi scoata si restul de var din casa! Dom'le nu mi-am imaginat ca dupa atatea curatenii, de 2 ori pe saptamna aspirat, sters, spalat, tot mai exista atat praf! Acum stergi praful si peste 5 minute se aseaza! Si am aspirator cu apa nu cu sac...
Ma rog, azi dimineata nu mai era praf asezat, si-au facut treaba bine... mi-au spalat si covoarele e ok... doar ca a cam fost curent si eu l-am primit din plin, sper sa nu recidivez...

De maine ma apuc sa caut decoratiuni de iarna - alea vechi le-am mai aruncat! si chiar mi-ar placea sa pregatesc ceva nou. De fapt ar fi bine sa il astept si pe sotul meu, i-am dat misiune sa caute cate ceva si prin Bucuresti dar probabil nu va avea timp azi - maine... dar macar sa vad ce cumpara el ca sa luam asortat...

Cristina, in cel mai bun caz, daca joi la control si radiografii e totul in ordine, ca nu am facut radiografie inainte de tratament si am sa le fac dupa!!! probabil ajungem vineri in Bucuresti.
Dar sa vad ca sunt in ordine, eu am avut o pneumonie uracioasa si anul trecut, si tot virala, si sa vad ce imi mai spune dr., si mai ales sa il vad pe Alex ca e ok.
Altfel, amanam pentru mai tarziu... ca sa nu oferim si altora din comoara virusilor nostri!!!...
Aiurea e ca o sa ma coste biletele de avion cat casa!, one way si luate cu o zi inainte, si inca ma cochetez sa venim cu Sageata albastra, ca tot Alex n-a fost niciodata in Romania cu trenul...
Ideea ar fi sa nu ii spui nimic inca lui Iris! Sa nu ne astepte si sa nu putem ajunge...
Iti spun maine pe la pranz cum a ramas.

Mergi la inceput

PS daca vreti sa veniti voi la Iasi... Why not?

Mergi la inceput

Se pare ca sunt singura pe aici...

Mergi la inceput

Mai, noi am fost si la control. Alex e ok. Nu mai haraie de fel. La el totul a trecut usor. Eu mai am si niste sechele dar voi fi ok pana la urma insa mai de luat 5 zile de zinat... Partea buna e ca de la antibiotic slabesc la greu. Naspa e ca si vomez la fel.
Ma rog, deci nu ajungem la Bucuresti saptamana asta...

Acum sa tip dupa ajutor ca poate...
Stiu Cristina, mi-ai spus ca asa se va intampla insa... Daca ai vreo idee...
Am reusit sa il aduc pe Alex la stadiul in care stie toate cuvintele la engleza sa le pronunte/scrie etc, dar si in stadiul in care declaratiile de tipul: 'te iubesc mami insa urasc engleza'; 'fac engleza doar ca sa iti fac tie pe plac'; 'urasc engleza dar vreau sa fiu om de stiinta/actor etc si de asta o invat...'; 'scriu cuvintele astea dar urasc engleza'... le face senin si resemnat...

Fara gluma, banui ca nu merge cu mituitul in cazul de fata... ma intreb cu ce ar merge...
Ii place sa faca operatii matematice dar nu vrea sa auda de povesti ci doar de enciclopedii am sa ma iau cu mainile de cap cand va avea de pregatit compuneri si de povestit povesti si ma voi bucura la orele de stiinte... dar e cam arid... partea de umana ramane deficitara...
In fine.
Dati-mi sugestii please...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

ma, ce sa zic, o calatorie cu trenul... asa, ca tot n-ati fost... dar sa va lauti de lcuru sau sa plecati noaptea sa dormiti :D.

nu-i zic, dar de care vineri vorbesti??
maine?

Cristina
www.talentedenazdravani.ro" target="_blank">Talente... de Nazdravani
- mai mult sau mai putin talentati, dar cu foarte multa vointa.
Īncercam sa īnvatam de mici ca este mai important sa participi la o competitie, decāt sa cāstigi.
Naz si Ani: Povesti din dulapul cu rechizite

Mergi la inceput

vorbeam, de vinerea de azi...
dar suntem inca acasa si iau zinat cu sfintenie!
poate reusim dupa 14 decembrie sa ajungem...

week end placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

La multi ani Nicolae si Nicoleta daca avem printre noi!

Eu am intrat sa va arat ceva poate va intereseaza...

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.talentedenazdravani.ro/" target="_blank">talentele nazdravanilor

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

A veit si la noi Mos Neculai si zina maseluta in aceeasi seara. De aseara Emma e stirba de amindoi dintii de sus. O sa pun poze diseara....arata ca un vampiras:). Cu mosul a fost belea. Se scoala Emma sa caute sub perna, apoi se duce jos sa caute la papuci. Vine sus bucuroasa tare si o trezeste pe sor-sa care dormea f. adinc si care aude asa prin somn ca a venit Mos Neculai. S-a dat jos din pat(de fapt a cazut, dar nu a mai contat) si au coborit val virtej de nu am mai avut timp sa le prind bine intr-un filmulet:)). Practic au alergat:). In fine, bucuroase tare...deh, aseara au sters toti papucii.

Cu zina maseluta...Alex a adormit jos pe canapea la tv pina dimineata, eu in pat cu o carte in mina si am uitat sa pun bani copilului. Emma s-a trezit la 7 (noroc cccc ca inca nu se facuse de ziua complet), a cautat, a vazut ca nu a venit si a adormit pentru inca 5 min, timp in care m-am fofilat si am pus baniii:). Acu are bani de platit prinzul lui tati la Burger King.

Fetele s-au bucurat tare de cadou. Copiii asta se bucura si de un rahatel de jucarie.

Am pus si noi luminitele afara si am decorat prin casa. Azi am vrut sa mergem sa luam/taiem brad, dar nu mai avem putere. Am stat ieri 3 ore sa punem luminitele pe casa si pe iarba, asa ca o sa facem bradul sapt. viitoare cind o sa ne oferim timp numai pentru luat si decorat.

Mihaela, noi nu am mai apucat sa scriem scrisoare Mosului. Ziceam ca sa scriem azi numai asa ca sa fie scris...ele oricum si-au facut lista:). Ma intreb daca scriem acum, mai ajunge raspuns inapoi? Cred ca nu ca e cam tirzior.

Si apropos de dinti. Vineri ma suna prof. Dianei cum ca a cazut pe scari la topogan si s-a lovt la dinti si buza si ca oprise singele etc si Diana se linistise. M-am dus imediat la scoala, am vazut ca e Ok, dar dupa scoala am sunat la dentist pentru ca cei 2 dinti mari de sus singerau inca. M-am speriat, ma gindeam ca or fi afectati dintii permanenti. Am reusit sa fac programare repede si i-au facut radiografie si s-a uitat dr. la gurita ei. Totul e ok, mi-a spus ca sa nu ma sperii in caz ca se innegreste dintisorul, ceea e inseamna ca a murit nervul. Sper sa nu fie cazul. Si cu ocazia asta am vazut si lopetile permanente:)). Mi-a si venit sa rid. Copilul asta cade numai in gura. Acum vreo 3 sapt a cazut alergind cu Emma intr-un magazin. Drept in bot s-a dus. Si-a crapat buza pe interior si culmea e ca a facut si puroi. Am dat-o cu albastru de metil si s-a vindecat. Si curge la singe cind se loveste de zici ca e fintina:(.

Acu vreo 2 sapt le-am facut si vaccinul antigripal...de fapt nu vaccin in sine ci numai spray pe nas. Diana era toata speriata ca -a gindit ca o inteapa.

Miercuri am conferinta de sf. de semestru cu profesoara si o sa imi dea si "carnetul de note". Am vb cu ea si pot sa o iau si pe Diana cu mine ca nu am cu cine sa o las. Si cit stau eu de vb cu profa, ele se pot juca...profa e o dulce. Pe 18 intra amindoua in vacanta.

In ianuarie mergem in San Francisco la spectacol: Cirque du Soleil. De abia astept. Cred ca pe fete o sa le lasam la fosta:).

Ceilalti copilasi ce au facut/primit de mos Neculai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

iuliana, nu cred ca e prea tarziu sa scrieti Mosului(eu cred ca in Sua aveti insa un mos al vostru, am vazut ca ccc Canada are, asta e aici in Suedia)...abia ce a aparut articolul in revista si reclama la TV. stirba . Noi stagnam de luni bune cu ccc caderea dintilor. Au cazut cei 4 de jos si atat. Eu nu ma supar, mai ales ca Silvia a dat startul intre nazdravani si are dinti buni, absolut fara nici o carie.

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.talentedenazdravani.ro/" target="_blank">talentele nazdravanilor

calator de profesie

Mergi la inceput