eu,pe langa sare,marar si ce se mai pune in butoi pentru a avea gust varza,pun si hrean,si,intr-un saculet(batista)pun faina de porumb...se poate sa pui drugi de porumb,insa eu nu am (stau la oras si nu am pe nimeni la tara)...si...FOARTE IMPORTANT...trebuie pretocita varza in fiecare zi timp de o saptamana(pana se topeste toata sarea din ea)...
F. important este pritocitul(luat barbat,dat tub din plastic ca sa sufle in butoi)dar si felul verzei este f. important!
Cea mai buna varza este aceea romaneasca care are frunzele subtiri.
noi o lasa intreaga,ii scobesc cotorul si in locul lui pun sare,mai pun in butoi marar,hrean,o varza rosie ca sa aiba o culoare rozalie si daca e vanturata o saptama la rand in fiecare zi,e f buna si se mentine f bine.
POZE
BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA
Uite dupa reteta lui marius am pus eu varza si a iesit asa de buna chiar si pe caldura asta de la mine nu s-a balosit, nu s-a inmuiat...
si nesi de mine nici in ziua de azi nu i-am multumit marius
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post