Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (36)
Raspunsuri - Pagina 8
Rebiana27 spune:
Gata... bat retragerea! Tzuc de noapte buna! 
Mami de Luca si
17+ cu 
I can't fake with dignity so i'll not try!!
ellanik spune:
Sa vedem...deci oua am, cartofi am, ceapa exista....credeti ca e grea daca e consumata la ora asta?deci sunteti criminale!!!Sar'na pt reteta.Faceam si eu ceva de genul asta insa intr-adevar puneam ardei si ceva bacon.iesea o omleta mai consistenta.Ooof!deja bebeGeo se agita.Pupaturci!
20+
George-Theodor
Eu si bebe il iubim pe tati !
http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/
dayanara spune:
ella, daca mananci un pic de pofta n.are nimic, oricum iese destula si restul pt maine, pofta mare
roxana
17+
arturo si
ivan (2.12.2006)
POZE
mami07 spune:
Buna burticutze dragi, hop si eu la ora aceasta, dupa atat de mult timp, sper ca nu m-ati uitat
, am disparut doar din lipsa de timp, dar v-am urmarit din cand in cand din umbra.
Noi suntem bine, am trecut prin ceva peripetii cu sangerari pana prin sapt 14, la eco de pliu nucal am dost gata-gata sa adaugam un carucior roz, dar luni, in urma testului FISH de la amnio, am aflat ca vom mai avea tot un baietel: deci Ilinca va fi de fapt Tudor
. Pentru noi chiar nu conteaza, e bine ca e sanatos. Amniocenteza am facut pentru ca TT a iesit pozitiv cu risc de trisomia 21 de 1 la 456, din cauza faptului ca eu am avut o sarcina cu spina bifida inainte de Matei, asa ca a trebuit sa mai trec inca o data prin aceasta experienta vineri, sub anestezie generala, deoarece cu o sapt in urma nu mi s-a putut recolta pt ca si eu si bebe eram foarte agitati, asta dupa ce facusem deja anestezia locala... testul rapid a iesit bine, am aflat si sexul, dar si ca de fapt nu mi s-au mai trimis probele sa mi se faca mai departe cariotipul complet, nu stiu din ce motive...poate aflu luni la control...fetele care va pricepeti la chestii medicale, imi puteti spune va rog daca proba mea a fost relevanta, avand in vedere ca lichidul a fost contaminat cu sange matern? Am vazut ca scrie in testul rapid...
In rest, eu ma simt relativ bine, mai obosesc, dar incerc sa ma menajez atat cat pot, avand si un pui de 2 anisori care nu stie ce se intampla, desi imi pupa burtica si spune 'besc fratorul meu'
Apropo de spitale, eu pe Matei l-am nascut la Medlife, am fost foarte multumita de serviciile lor, acum am sa nasc la Judetean Ilfov, deoarece noi am fost foarte afectati de criza si chiar nu-mi mai permit un spital privat. Chiar daca e spital de stat oamenii sunt mereu cu zambetul pe buze, chiar daca nu le dai nimic... ma consider norocoasa din punctul acesta de vedere, dar oricum le dau o atentie pentru ca sunt atat de amabili incat mi-ar fi jena, stiind ce salarii au... spitalul e curat si partea de maternitate si neonato a fost renovata cam acum un an... deci chiar daca trebuie sa vii cu serul fiziologic si algocalminul de acasa, macar e cat de cat ok... hai ca m-am intans cam mult, sper ca nu va plictisesc, imi cer scuze
PS: maine fac si eu tortilla cu cartofi ![]()
Oana, mami de
Matei si de
Tudor, sapt 19+
dayanara spune:
eu ori o iau razna ori nu mai stiu...dupa ce.am fost baie am vazut pe hartie ceva roz, nu era sange , ma uit mereu ca asa am ramas fixata dupa ce.am sangerat in primele saptamani...apoi am mai fost de cateva ori si nimic, ori mi s.a parut ori e ceva, mi.a intrat frica iar si mi.au disparut toate iluziile si optimismul
roxana
17+
arturo si
ivan (2.12.2006)
POZE
atb spune:
Salutare! Eu mai rar da' citesc tot...![]()
Suntem bine, sanatosi, nimic nou. Bebe2 nu are inca nume, de fapt nici nu ne-am mai gandit.![]()
Vad ca ati pus reteta de tortilla, am s-o incerc si eu, pare yummy!
Ella cand ai timp si chef scrie te rog si reteta ta de carbonara, eu am una-doua variante dar degeaba, ca nu iese ca la restaurant... Iar la ce am cautat pe forumurile culinare sunt cam la fel.
Si mai am o intrebare, pt. fetele cu alti copii pe-acasa, si care aveti aparat de aerosoli, rogu-va, sfatuiti-ma si pe mine la ce ar trebui sa ma uit cand cumpar unul. Nu am avut pana acum nici un fel de problema cu Nicholas, a fost el racit de vreo 4-5 ori intr-un an si 3 luni, dar niciodata atat de grav incat sa ajungem la spital sau sa facem aerosoli, dar ma tot gandesc ca oricum nu strica sa am unul in casa. Mai ales ca eu cand am fost mica am avut bronsita astmatica. Si mai ales acum ,dupa ce le-am auzit vorbind pe vladimirescu si pe Dianami de laringita, m-am hotarat sa-mi cumpar unul, in fond si la urma urmei si noi adultii il putem folosi, nu? M-am tot uitat pe net, sunt n-spe mii de modele si chiar nu stiu la ce ar trebui sa ma uit cand cumpar unul. Bine, normal ca cele mai scumpe par a fi cele mai bune, dar eu ma gandesc totusi la un pret cat de cat rezonabil. Daca aveti acasa si sunteti multumite de el, spuneti-mi numele, marca sau eventual un link unde sa caut si eu. Multu!
Adriana
18+
si mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)
Stefanna spune:
Intru pe fuga sa va pup pe burtici.La noi s-a intors tati de la Romanica si au aparut ceva schimbari prin program.
OANKA,daca esti prin zona mai spune rogu-te o data cum faci tu cartofii aia la cuptor cu branza de burduf.Mi-a adus sotul si as roade la ea zi si noapte.
ERINA,DIANAMI,MAMI07 felicitari pt baietei.Sanatosi sa fie...si Erina dezamagirea ta am simtit-o si eu.O regret,iar acum sufelteste sint impacata cu conditia mea de mami de bleu.
VLADIMIRESCU multumim de vesti, si Doamne ajuta sa fie totul bine.NE rugam in continuare.
ROXANA, esti criminala cu carucioarele tale...adevarul e ca si mie imi plac f mult.
MAGDA de canada bun venit aici.
Stiu ca in cap trecut( de fapt 2 cap in urma-ca pe ultimul nu am apucat sa il citesc) mai era un mami care aflase ca are baietel la purtator...sper sa se identifice singurica si sa primeasca felicitarile noastre
Mor de somn, va pupic si sa ne auzim maine cu vesti bune
Stefanna mami de fetita si
20+ 
ate_09 spune:
neata cucuietelor!!!
Deci nu mi-a venit sa cred cat ati scris de ieri pana azi!!!!!! 

Felicitari mamicilor de baietei Dianami, Erina, mami07!!! Sper sa ne ajunga din urma si mamicile de fetite
.
N-am apucat sa citesc chiar tot din urma dar vreau sa o felicit pe vladi pt amnio. Ai fost foarte curajoasa!!
Sa ne dai vesti si cu rezultatele care oricum nu au cum sa fie decat foarte bune!!!!!
Weekendul asta n-o sa pot intra deloc pe forum pt ca avem musafiri...imi vine sora si cumnatul si sarbatorim ei un an de casatorie si noi 2!! 
Am vazut si niste retete pe aici pe undeva...ma duc sa arunci un ochi si revin
Pupici pt toate fetele si burticile!! 

asteptam un
20+
Doamne ajuta! 
Bebe Mic
"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''
Lindal spune:
Mami07 bine ai revenit printre noi si felicitari pt bebe! Eu am mai facut un apel catre fetele care intra mai rar, sa mai dea cate un semn de viata, sa stim si noi ca sunt bine si ca ne mai citesc.
Dayanara nu te impacienta, poate nu a fost nimic, doar ti s-a parut, ce rost are sa te stresezi, mai ales daca nu a mai aparut de atunci. (Cica dupa
e posibil sa apara o mica sangerare rozalie, insa fara a fi ceva grav, e normal, daca cumva a fost cazul.
)
Rebiana tu zici ca ai avut exact simptomele mele si te-ai mai dus 2 sapt.la servici inainte de interventie??? (daca am retinut eu bine) Poate daca eu stau cuminte sunt sanse sa fie totul bine, nu? Adica sa se remedieze situatia de la sine? Ce parere ai?
PS: si tortilla aia e un fel de combinatie intre cartofi prajiti si omleta, hm, am s-o incerc si eu.![]()
15+
Pictura pe sticla
Poze
bordeancavio spune:
neata fetele,
e vineri!!! vine week-end-ul, care se arata insorit si frumos. asa ca hai la plimbare! eu azi n-am chef de treaba, de nimic. dar sper sa-mi vina cheful mai incolo.
m-am trezit si eu dupa o nopate agitata cu tot felul de vise aiurea, gen cosmaruri. nu mai avusesem de ceva vreme, dar vad ca au revenit. am mancat ceva si va citesc la o cafeluta.
cat de tare misca bebe din filmulet, desi cred ca e cam greu pt mamica cu asa lovituri.
oana, eu nu cred ca ai luat putin in greutate. sigur se mai pune in ultimele luni, plus ca nu e o regula cat sa iei. poate tu ai slabit la inceput, sau pur si simplu asa e la tine, cu kg in sarcina. important e sa fie bebe in grafic la masuratori. daca el a luat ok, atunci e perfect. in rest, nu-ti fa griji. alte fete zic ca au luat prea mult, altele prea putin. nu suntem toate la fel.
alina, tare dansul pinguinului. l-am vazut si eu in sept la o nunta, dar nu prea il intelesesem. cred ca nu stiau cei de acolo bine miscarile. acu, am observat mai bine. e super haios. pe 1 nov ma duc si eu la un botez. sper sa ma simt bine si sa pot sa dansez. acu, pana nu creste burtica prea mare si e mai greu.
ellanik, si mie tot chicco trio imi place la cariucior. desi, nu pot sa zic ca m-am interesat mult. decat m-am uitat putin pe net. o sa ma uit si in magazine, dar asta parca mi-a placut mult.si pretul e destul de ok, fata de alte scoruri am vazut 2-3-4000 lei??? what??
oricum, pare usor de manevrat asta, si cred comod pt bebe.
vio asteptand pe bebe
13+
poze http://picasaweb.google.com/bordeancavio81/Vio#