Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (36)
Raspunsuri - Pagina 18
Rebiana27 spune:
Mary eu am platit 460 ron pt eco de TT, TT, cateva poze si-un CD.
Roxana cum mai esti??
Vladi ca sa apara numele noastre bolduite incearca asa: scrii nume fara spatii intre parantezele patrate si nume.
Mami de Luca si
17+ cu 
I can't fake with dignity so i'll not try!!
Rebiana27 spune:
Ups... a aparut direct bolduit!
[ b ]nume[ /b ] Incearca asa dar fara spatii in interiorul parantezelor drepte!
Mami de Luca si
17+ cu 
I can't fake with dignity so i'll not try!!
Ioanact spune:
Am revenit, dupa o portie de tortilla, yum yum ce bun a fost
.
Cu greu am reusit sa o intorc pe partea cealalta..
Multumim Rebiana27 pt reteta.
Pe langa tortilla, am facut si placinta cu dovleac si una cu mere, ca sotului nu-i place cea cu dovleac.
Merg sa citesc cele 4 pagini..
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justin(a)
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
14+ - JUSTIN/JUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
Stefanna spune:
OANKA un pupic gigant de la inima mea... cred ca nu ai dubii despre cina mea din asta seara
ROXANA- tura doi de placinta facut aseara a iesit.Iar sotul meu e in stare sa mamance o tava o data.. noroc de asta micuta ca se indura si el sa mai lase cate ceva.
ELLA si daca io nu vreau carnita la spaghi , crezi ca vor iesi totusi bunute? Ca asa de mult imi doresc spaghi cu sos alb si nu stiam nici un fel de reteta.
Plec la confectionat carnaciri de nuca....azi mergem la tanti doctor sa vedem cand am mai crescut.De activ beeb e f activ, dar e asa de gentil.Parca Biencuta era mai "batausa"
MARSY( si partea a doau de nic nu mi-o aduc aminte nici de ma omori) sanatate si tine-o pe leacuri naturiste.
MIRIA sanatate lui Dami.
Tre sa plec, ca vad ca neuronul asta a meu afazic mai are sclipiri de memorie si ma mai intoarce din drum![]()
Stefanna mami de fetita si
20+ 
Ioanact spune:
samaria multumim pt vizionarea pozelor si pt aprecieri!
Mai bine mai tarziu decat niciodata.![]()
oanaiacovita o sa incerc sa fiu pe faza si sa pot deschide capitol nou.
nermary, Rebiana27 asa de mult platiti pt un TT?
Mie mi s-a zis ca ar costa 120 RON.
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justin(a)
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
14+ - JUSTIN/JUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
honeybaby spune:
Banc. parca nu a fost nici unul azi.
Doua maicute mergeau cu masina, cand deodata apare pe parbriz un vampir, foarte mare si urat.
Maicuta din dreapta, ii zice la cea care conducea: - Da-i cu aghiazma!
Da ea cu aghiazma de la stergatoare dar nimic... Vampirul ramane acolo.
- Da-i cu tamaie! Da maica cu tamaie dar tot la fel... vampirul nici nu se clinteste...
Disperata ca nu scapa de vampir, ii zice cea din dreapta:
- Incearca cu crucea!!!
Scoate maica capul pe geam si... : - Fu-tu-ti crucea ma-tii, da-te jos !!!
Denisa,
16 + cu kinder-el
Eric - Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
kossir spune:
Fetelor, nu voiam sa vorbesc despre asta aici, dar sunt efectiv speriata si singura acasa, nu stiu ce sa fac.
Catelusha mea a murit, dupa doua zile de stat la noi. I-am facut analizele si avea rabie-turbare.
acum, trebuie sa facem toti vaccin. Dar eu, gravida, nus unt foarte sigura ca am voie.
Am dat 20 de telefoane aici, dar ma trimit toti de la unul la altul. Ginecologul spune ca daca vaccinul contine virus inactiv, il pot face, dar de unde stiu eu?
Pe internet scrie ca se poate face in caz de urgenta. Alt dr. spune ca daca nu ne-a muscat atunci nu e urgenta? ce sa fac?
Carmen mami de Mihai 24.8.99 si
21+ sapt
http://community.webshots.com/user/kosscar
honeybaby spune:
Kossir- sunt socata!!! Sincera sa fiu nu stiu ce poti face. Uite eu acum plec la ginecolog si o s-o intreb si pe ea, macar mai sti o opinie. Am sa sun si o prietena veterinar s-o intreb.
Stiu ca nu e momentul si nici locul aici, dar as muri de gat cu cel/cea care ti-a vandut catelul
.
Denisa,
16 + cu kinder-el
Eric - Andrei
POZE
honeybaby spune:
Am vb cu prietena veterinar.
Sansele sa fi contant boala sunt destul de mici. Doar daca saliva de la catel a ajuns cumva pe o plaga deschisa.
Verorab-vaccinul care se gaseste la noi este cu tulpina activa de virus si e contraindicat in sarcina.
Am fugit la TT
Denisa,
16 + cu kinder-el
Eric - Andrei
POZE
kossir spune:
Denisa, merci mult.
Si eu am gasit chestia asta, mi-a zis si ginecologul ca daca e virus activ iin vaccin nu e bine sa-l fac. Si mi-a zis si ca nu sunt deloc in pericol daca nu m-a muscat. Ce sa ma muste mititica, ca era asa mica. Dar nu pot fi sigura, nu ma pot calma acum
Carmen mami de Mihai 24.8.99 si
21+ sapt
http://community.webshots.com/user/kosscar