Aradence DC (132)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

Miha condoleante!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna gagici si eu la cafea,mai tarzior asa ...
Ati fost la circul asta ? Sau poate ati auzit de la careva, e ceva de capul lui?

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Cainii latra,caravana trece."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

miha sincere condoleante...
ildi a fost la gimnastica odata,i-a placut fff mult.desi e cea mai mica se tine bine zic eu.apoi a fost bolnava si nu am mai dus-o.acum nu se mai face,si asa a fost cam trasa de par ca nu a aceptat ministerul orele...
pai gabi nu stiu ce sa scriu,voi aveti fff multe lucruri in comun...si nici cu timpul nu stau prea bine...

alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Citat:
voi aveti fff multe lucruri in comun..
Pai si tu ai mai putine in comun cu noi???
Alina33, Ada s-a intalnit cu alte fete nu cu cele de pe forum.
Ma dispera programul asta al meu de lucru pana 17 ca nu mai am timp de nimic. Acum ca s-a schimbat si ceasul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Moni nu am fost la circ si nici nu am auzit nimic de el...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzica

Citat:
voi aveti fff multe lucruri in comun..
Pai si tu ai mai putine in comun cu noi???

dar va citesc cu placere

alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ALINA.A hai mai,nici io n-am nimic in comun cu nimeni atunci,ca numa' stau ca si clotza in casa Ei ca azi am fost titusi vreo ora la plimbare cu Tudor dupa ce am iesit de la cosmetica (pensat/epilat).Si ieri am fost la tuns si chiar m-am vopsit si io

La circ s-a dus pana la urma Diana cu taica-su azi de la 18 ca tot au primit la gradi invitatie pe azi,deci gratis pentru copii.Ghita a zis ca a fost subtirel fatza de altele de mai demult, au avut lei,crocodil,serpi,soparla,lame,cai si ponei.Bune si-astea ...

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Cainii latra,caravana trece."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Saliu!

Gabi, la multi ani pentru Tudor, sa va traiasca si sa va bucure toata viata!

Miha, condoleante!

Am fost si eu cu Mara duminica seara la circul groazei. Acus va si explic: pe langa ca falfaiau dresorii serpii pe deasupra noastra de numa (ca m-a mancat in ... sa stau in loja), a venit faza cu crocodilii. Toate bune si frumoase: vine dresorul si cu una de dansa de zor din buric, scot un pui de crocodil, apoi altul mai marisor si in final pe tata crocodililor care avea botul legat. Si in timp ce dresorul si asistenta erau ocupati sa-i hipnotizeze pe aia doi mai mici, asta mare a sarit peste protectia aia dintre arena si loje si s-a repezit inspre mine. In momentul ala mi-am luat poseta si am fugit inspre iesire....dresorul a vazut si a sarit pe crocodil sa-l ia inapoi.....si in prostia mea mi-am dat seama ca bine bine, eu fugeam dar pe copil il uitasem pe scaun Cu jena maxima si fata de voi si fata de mine va povestesc asta pt ca pe mine una m-a socat reactia mea... Si iaca vine si ultimul moment din spectacol cu dresura felinelor...intra in arena un dresor italian cu doua leoaice si un tigru. O leoaica nervoasa si iritata rau de tot se tot foia pe langa gratii si se mai repezea din cand in cand la dresor...asta tot transpirat mijea niste zambete catre spectatori ca numai incredere nu ne inspirau...moment in care imi iau copilul in brate si ma uit catre iesire sa vad pe unde sa fug in caz de ceva. Intr-un final, vazand ca nu o scoate la capat cu leoaica, o trimite din arena si lumea se mai destinde un pic.
Cam asta fuse si se duse.

Mara e pe antibiotic dupa vreo 2 saptamani nereusite cu siropele si alte dulciurele...

Fug ca am mancarea pe foc.

Aaaaaaaaaaaaaa, Ada, am lasat la Flavia banii pt fructoza, multumesc mult!

de Mara 18.01.2007 si Dora 24.03.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Miha, condoleante!
Flavia, miine sper sa trec pe la tine...
Pe la noi nimic nou... Azi in Jurnalul a fost clasa fetelor...

Cristina si gemenele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

Alina 33 cu lego-ul ma bate la cap si David ,a vazut ceva reclama la tv cu ceva lego star wars ,am cautata pe net ,dar deocamdata ala e prea complicat pt el ,o sa-i iau ceva mai mic. Faza cu recompensele e valabila si la noi ,dar eu as vrea sa isi doreasca el ,sa mearga din placere ,fara atata munca de lamurire . Cand ne despartim la gradi incepe cu declaratiile de dragoste ,de nici Shakespeare n-a scris asa ceva sau ca aia care plecau mai demult in razboi.
Flavia nici o problema daca nu ai timp ,eu ziceam doar daca se nimereste odata ,dar cu programul tau nici o sansa.
Moni zici ca sunt lei ,atunci pt David se merita ,e inebunit dupa lei si crocodili. Crocodili au fost si anul trecut dar lei nu .La gradina zoo cand am fost de-abia am putut sa-l mai duc de la lei si ma tot intreaba cand mai mergem la Budapesta ca sa-i arate si la Ivett ca ea nu i-a vazut .

noapte buna

Ildi cu David (2 mai 2006) si Ivett( 25 iulie 2008)

Mergi la inceput