Timisoara Impreuna (162) Emotii de toamna

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda spune:

no am avut azi o zi full la munci compensata cu vesti faine de pe la voi. asa ca ne-am programat "pizza night" ca sa incheiem seara in mod placut. Edi are de sarbatorit inca o evaluare cu inca un fb, foarte mandru, simte nevoia de rasplata si mai ales de a petrece pe-afara din casa, cu noi impreuna.

Asa ca sanatate la bolnaviori, s-aveti o seara behtiala s-o saptamana la fel. Tzuc.

If I had a prayer, it would be this: "God spare me from the desire for love, approval, and appreciation. Amen."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Bey, la mine stelele tot in shpagat, da' rau de tot ! Necazuri de tot felul, ingrijorari crunte, mult de lucru ... nu conteaza, mergem mai departe!

Am intrat sa-i las mesaj Mariei. Mama Maria, te asteeeept cu drag si nerabdare. Un miliard de felicitari, fericire cat incape, dragoste muuulta de tot !!!!! Drum bun spre casa si abia astept primele vesti de mamica cu copil in casa!

P.S. N-am nici user nici parola, arunca Dorisake, rogu-te, un PM

Fug, ca vine geoana la noi in emisiune si trebuie sa fie toate la locul lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Bey, la mine stelele tot in shpagat, da' rau de tot ! Necazuri de tot felul, ingrijorari crunte, mult de lucru ... nu conteaza, mergem mai departe!

Am intrat sa-i las mesaj Mariei. Mama Maria, te asteeeept cu drag si nerabdare. Un miliard de felicitari, fericire cat incape, dragoste muuulta de tot !!!!! Drum bun spre casa si abia astept primele vesti de mamica cu copil in casa!

P.S. N-am nici user nici parola, arunca Dorisake, rogu-te, un PM

Fug, ca vine Geoana la noi in emisiune si trebuie sa fie toate la locul lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Am scris si eu pe blog, mi-a dat Deya userul si parola, sper sa fie ok ca nu prea ma pricep.

Simona, esti un model de urmat pentru mine (nici nu ii nevoie sa iti zic de ce, motivele sunt multe). O sa fiti cei mai frumusei ghiocei, abia astept sa imi povestesti cum e cu mandra mica acasa. Te pup!

Explore. Dream. Discover.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui anda

Sunat Simo, toate bune, semnat actele, e oficial .
Destupam sticla, sa ne si trezim pana maine cind ajung.

Felicit pe ei din suflet si drum bun home!

Drum bun cu bucurie pe noul drum al vietii!

... si un pupic special pt geta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

iooooi, Simona, din tot sufletul va felicit @ cea mai mare bucurie a mea e cand zic "ioi" . mi-e drag de mor cuvantul asta. asa ca, ioi, draga mea, ma bucur cu toata inima pentru voi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Felicitari dragi parinti, va doresc o viata frumoasa si implinita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Maria, va asteptam acasa

tm

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pianna spune:

Mariaa bine ati venit acasa in formatie completa!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

Morning zuze. Cofeeee la greu. Simo, drum bun home.

If I had a prayer, it would be this: "God spare me from the desire for love, approval, and appreciation. Amen."

Mergi la inceput