Timisoara Impreuna (162) Emotii de toamna

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Andanii, a fulguit putin aseara la Cluj, nimic ingrijorator

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

ABSOLVENTE!!!!

N-AVETI UN LOC DE MUNCA PENTRU MINE?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vickip spune:

Andanii
Iertare nu am vazut urarea ta decat acum!
Multu!

In rest eu ma simt mai bine, dar in schimb m-au apucat niste draci de vre-o 2 ore incoace si nu imi dau seama de la ce....sunt super agitata si desi am baut ceai de tei nu imi trece starea asta.

Am vrut sa scot un pic capul geam sa ma aerisesc si peste ce am dat...muncitorii care imi izoleaza blocul....stiu ca fac bine, dar acum la ora asta ma scot din minti

Revin cand imi trec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Deya ii aici Doris nu merge netul in camin nimic nou scoli scoli si iar scoli.
La multi ani Vickip sa fii sanatoasa si iubita si sa mai impartasesti din secretele alea culinare condimente una alta
Sa fiti frumoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Citat:
citat din mesajul lui mami_alexia

Andanii, a fulguit putin aseara la Cluj, nimic ingrijorator

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

ABSOLVENTE!!!!

N-AVETI UN LOC DE MUNCA PENTRU MINE?!

multumesc mami alexia pentru informatie sper sa fie ok vremea maine , nu prea-mi place pe ploaie si ninsoare

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

helllooo world

Ce'ac zuzele?

Mai merge o reteta?

Ceai cu rom

Ingrediente
o lamaie, 200 zahar, 200 g rom, 1 l ceai fiert, de preferat negru

Mod de preparare
Se curata foarte subtire numai partea galbena din coaja de lamaie, se taie marunt si se piseaza cu zaharul, peste care se toarna 1 l ceai clocotit. Se acopera si se lasa 10-15 minute, dupa care se strecoara, se adauga sucul de la lamaie, romul si se pune la incalzit fara sa se dea in fiert.
Se serveste foarte fierbinte!

Sa va mearga bine azi!

If I had a prayer, it would be this: "God spare me from the desire for love, approval, and appreciation. Amen."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Buna seara ,
am ajuns si io acasa , asta seara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Bun venit Anuk
Anda, deja miroase a scortisoara
Andanii, scuze de info, asa am primit si eu de pe meleagurile alea..bafta multa la concurs si drum bun!!Danitin, pe unde esti??
Viki, calmo calmo?! cum te simti?
Geta, mai putin..sunt pe vine puii (...toti puii)

noapte buna si vise parfumate

mamica de Alexandra Ioana nascuta din inima, crescuta in suflet
_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_florina spune:

buna dimineata

Ana bine ai revenit acasa, pana la urma a fost totul ok pe la olteni?
Mariaa astept cu nerabdare puiutii toti ...
cand mergeti dupa ghiocel?
iar despre catelusi... abia astept sa-i smotocesc
Anda vad ca esti maestra la cocteiluri cu ceai .... tare bine suna ce ai scris tu, trebuie sa incerc si eu.
Vicki esti mai bine? or trecut si nervii?
Danitin pe unde esti? sper ca esti ok ...
Deya zici ca nu-i prea grozav in camin?
Doris iar ai disparut? hai si tu la un ceai din ala bun de la Anda .....
Andanii drum bun la cluj sa aveti si succes la ce faceti pe acolo.
noi suntem in parametrii, vorba Anei, Alex e putin racit, asa ca azi l-am lasat acasa, nu l-am mai dus la gradi, sper sa treaca fara complicatii.

o zi faina si-un weekend placut

Geta, mami de Alex

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui Licurici

"Daca stai sa judeci oamenii, nu mai ai timp sa-i iubesti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

no zalutare.

anooooo, bine ai venit...sau bine c-ai venit mai bine zis
ieri avut o zi de pe raftu "casa de nebuni nu e acasa", azi sper sa fie mai domol, e we deja la mine in cap, ma retrag in vastele apartamente si nu ies din pijama pina luni. asta-i planu!

tzuc si spor

If I had a prayer, it would be this: "God spare me from the desire for love, approval, and appreciation. Amen."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

tot din capitolul 'casa locco' azi una bucata talamba mama ma intreaba senin daca Ale, la 3.9 ani vorbeste si e frumoasa iar alta mai ieri ma intreba daca o pun sa-mi zica 'mama'
asa, for fun, intr-o zi cand o sa am un mood distrat o sa scriu toate intrebarile de 1000pcte pe care le primesc de cand cu ghiocica

hai sa fiti toate iubite si sa aveti un wk de milioane!

mamica de Alexandra Ioana nascuta din inima, crescuta in suflet
_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput