Fulgusori de nov-dec 2009 - Hai Rony!!!
Raspunsuri - Pagina 9
vias spune:
apropo de masa...merg sa-mi fac ceva de mancare...
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
37+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
AMR 6 ZILE
POZE
alinuta2u spune:
Multumesc mult fetele pt raspunsuri!
Andrutza, m-am mai linistit putin, dc zici ca si tu ai trecut prin asta si a fost totul ok! Sper sa fie si la mine! ,
pt ca doctoru nu a pomeit nimic de o eventuala provocare dar o sa vb cu el saptamana viitoare despre asta!
toate
vitoare mamica de fetita!
38+
vias spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rgagapie HAI RONY Iar sunt furoasa , dar d data asta p medicu d familie, k am mers la primarie si normal k nu a fost bune adeverintele, dar macar am reusit sa programan casatoria civila pe 5 nov joia . Sper doar k Maya sa ramana in burtik pana at. lylyana.ion condoleante. Ai grija de voi Zambeste, maine poate va fi mai rau. Ramona +35 Maya Paula AMR 5 SAPTAMANI !!!!!!!! |
stai linistita, daca nu te stresezi prea tare cu cununia nu nasti pana pe 5 nov.
O sa fie foarte bine...felicitari inca de pe acum!
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
37+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
AMR 6 ZILE
POZE
lylyana.ion spune:
Camy, mai ai mult cu renovarea, curatenia? Te-am dat disparuta...
Lili 37 cu Alexandru
alinuta2u spune:
Fetelor cred ca pe mine ma incearca o raceala, ma supara asa un pic gatu, normal doar sotu e racit! oare pot lua vitamina c?
vitoare mamica de fetita!
38+
s_alinutza spune:
pt Rony!!! Doamne ajuta sa nasti usor!
pt Strumfy cu intarziere, ca ieri am uitat
Eu am mai mers o tura azi la medic, m-am bucurat ca analiza albuminei a iesit negativ in urina , si se pare ca antibioticul invinge infectia. Bebe e bine, numai ca la eco mi s-a intarit burtica, si medicu a trebuit sa faca atunci controlul si cu mana a zis ca sarcina nu e coborata , deci ar face bine bebe sa mai stea cuminte acolo.....dar depinde de el....maine dupa masa merg din nou....
Am avut aseara niste contractii de am crezut ca BB iasa prin buric....si am si intrat un pic in panica ca-s singura acasa saptamana asta....
toate burticile si mamicile!
36+ cu pe care o sa-l cheme David
www.sarcina-nasterea.ro/sarcina-pe-saptamani/" target="_blank">Sarcina pe saptamani
rgagapie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camy_pus [ stai linistita, daca nu te stresezi prea tare cu cununia nu nasti pana pe 5 nov. O sa fie foarte bine...felicitari inca de pe acum! |
Sper sa semene cu mine, k eu am depasit cu o sapt termenu , sau cine stie o sa fie 2 in 1. Dupa c spun DA la o iau fuguta la , noroc k maternu e la numai 800 m d primarie. Asa k o sa sarim peste .
Apropo sunt eu mai lenesa, dar ne-ai cam speriat Camy k nu prea ai dat p aici.
Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Ramona +35 Maya Paula
AMR 5 SAPTAMANI !!!!!!!!