Ghiocei-Martie-Aprilie 2009 *(89)*
Raspunsuri - Pagina 4
Ayla21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Kea Ayla, da am inteles, dar vroiam sa spun ca asa ceva, Doamne fereste, se vede la eco destul de timpuriu. Keutu cheliutu |
Stiu. Dar asta ar insemna...tot avort terapeutic, nu? Si nu cred ca mai pot trece si peste asa ceva. Deci nu ma ajuta cu nimic sa stiu ca exista..."solutii", intelegi?
Mersi
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda...
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Aprinde o lumanare in memoria Almei.
Viata merge inainte...
Iar apoi ii voi multumi Lui Dumnezeu pentru tine si nu-i voi cere nimic altceva, decat o alta zi
Gianina34 spune:
toate - si testate si netestate
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 6 luni
Gianina34 spune:
nu stiu exact denumirea
va cumpara tati in week-end si iti spun (sau vrei poza)
ce sa ne facem daca tu cumperi cele mai interesante/utile... lucruri
asa mai aflam si noi ce si cum
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 6 luni
Kea spune:
Ah, nu ma refeream la "solutii", ma gandeam ca nu ce ceva care sa te tina cu inima stransa toata sarcina, sau mai stiu eu cate saptamani. E o grija (intrebarea, frica, a nu se intelege ca ma refer la copil) de care poti scapa inca de acum.
shasa spune:
KARINA felicitari de 4+Pai sa mai fie pana la 39+ Sa dea Domnul sa ai o nsatere usoara si un bebi sanatos
FlorinTheodorPetru
New Life Is Born
Ayla21 spune:
citat din mesajul lui Kea Ah, nu ma refeream la "solutii", ma gandeam ca nu ce ceva care sa te tina cu inima stransa toata sarcina, sau mai stiu eu cate saptamani. E o grija (intrebarea, frica, a nu se intelege ca ma refer la copil) de care poti scapa inca de acum. Keutu cheliutu |
Kea, am inteles. O sa scap de grija probabil daca o sa fac si eco, si pt alte probleme, tripul test si eventual CVS ala.
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda...
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Viata merge inainte...
Iar apoi ii voi multumi Lui Dumnezeu pentru tine si nu-i voi cere nimic altceva, decat o alta zi
shasa spune:
Yes fu..ing wayIti amintesti cand ti-am povestit in IOR ca iri mi-a dormit foarte rau pana la 1 an si 8 luniSi am "uitat" si acum am trei
FlorinTheodorPetru
New Life Is Born
Ayla21 spune:
citat din mesajul lui shasa Yes fu..ing wayIti amintesti cand ti-am povestit in IOR ca iri mi-a dormit foarte rau pana la 1 an si 8 luniSi am "uitat" si acum am trei FlorinTheodorPetru New Life Is Born |
Da, da, Aris, pai numai bine cand sa scapi, o iei de la capat. Sa nu cumva sa-ti iesi din ritm.
Uite cine vorbeste...
Viata merge inainte...
shasa spune:
citat din mesajul lui aris26 hai ca io fug susnb o salut si pe Shasa cu anticipatie, ca asa are ea talentul sa apara imediat ce inchid eu 25 martie 2009 |
FlorinTheodorPetru
New Life Is Born
Pisik06 spune:
Buna fetele,
Hai ca eu iarasi intru tarziu, ca deh, de ce sa dorm eu cand doarme si bebe?
ARIS, se pare ca noaptea asta Ana doarme, sa vedem cat o tine. Ce bine ca aveti bebei melomani. Pe Ana nu pare sa o impresioneze muzica cine stie ce, desi doarme cu radio Romantic si mai mereu ii pun muzica. Unde mai pui ca se trage si din familie de muzicieni (mama, tata, bunicii materni, matusa, etc. numai eu am rupt traditia si am facut doar 8 ani de pian)
KARINA, felicitari!!!! Ce club productiv suntem
MONICA, eu zic ca va fi bine. Ne rugam pentru bb mic
NOVUS, pupam fata papacioasa
Iaurt - Eu ii dau Tnuva - iaurt simplu (e un sortiment nou), are pana in 3% grasime. Anei nu ii place simplu si il amestec cu banana si biscuit sau cu alte fructe (azi am bagat juma de borcanel Hipp de piersici). I-am dat si Humana de bebei 6+ si chiar 8+ (avea fina mea cand a fost duminica la noi pt finuta mica si Ana nu mancase mai nimic in ziua aia, facuse tare urat; i-a dat sa guste si a papat aproape tot).
Branzica - eu ii fac cu lamaie, ca ea are Ca la limita maxima. Ii dau zilnic branzica pt ca ii place
Orez - azi am pus si eu orez in legume si am facut si cu fructele de dimineata un soi de "budinca" (mult spus). Am blenduit mar copt cu un pic de para, cu vreo 3 lingurite de orez si am pus un strop de scortisoara. A iesit yuuumyyy tare. Eu orezul il fac la steamer, ca si legumele.
Smantana - nu i-am dat pana acum, ca nu am mai ajuns la dr., dar cred ca o sa ii dau un pic de smantana cu 12 sau 15% grasime.
MARI, ce ma bucur ca ai pus fata la san. E un avantaj totusi la bebeii astia mici, ca nu sug asa in forta si apuci si tu sa te reglezi cu laptele. Imi amintesc ca Ana sugea ca o mata, obosea imediat, incercam sa ii dau cu seringa si cand papa 10 ml era sarbatoare. Si acum rade nasul de mine, cand o vede mereu ma intreaba: asta e fata care manca 10 ml de lapte si va bucura pe toti?" Eu cand era asa mica am reusit sa mulg rezerve zdravene, mult colostru (am avut cam o saptamana laptele mai galben si mai gras, cred ca tot pt ca ea sugea putin), l-am folosit ulterior pe post de "antibiotic" cand am fost noi f raciti, ca sa pazim fata.
Hai ca iar m-am intins. Fug la
Pupicei
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente