Ghiocei-Martie-Aprilie 2009 *(89)*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kea

Ayla, da am inteles, dar vroiam sa spun ca asa ceva, Doamne fereste, se vede la eco destul de timpuriu.

Keutu cheliutu

Stiu. Dar asta ar insemna...tot avort terapeutic, nu? Si nu cred ca mai pot trece si peste asa ceva. Deci nu ma ajuta cu nimic sa stiu ca exista..."solutii", intelegi?
Mersi

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda...
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Aprinde o lumanare in memoria Almei.
Viata merge inainte...
Iar apoi ii voi multumi Lui Dumnezeu pentru tine si nu-i voi cere nimic altceva, decat o alta zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

gianina - pai toate sunt cu fructe pe care le-am testat deja. adica daca a mancat piersici si iaurt separat...nu merg si impreuna? sau te referi doar la fructe netestate?

25 martie 2009

toate - si testate si netestate

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

Citat:

pai si pe astea puteti sa le mancati impreuna,doar ca sunt un pic mai scumpe. oricum sunt asa de mari borcanele....cred ca de abia pe la un an o sa termine el unul singur la o masa...asa ca pana atunci il impartim. si uite asa mananc si eu sanatos.
probabil merg si alea simple de adulti,vezi ce mai zic fetele.
Gianina,tu de care cumperi? adica ce marca[quote]citat din mesajul lui novus
[

25 martie 2009

nu stiu exact denumirea
va cumpara tati in week-end si iti spun (sau vrei poza)
ce sa ne facem daca tu cumperi cele mai interesante/utile... lucruri
asa mai aflam si noi ce si cum

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Ah, nu ma refeream la "solutii", ma gandeam ca nu ce ceva care sa te tina cu inima stransa toata sarcina, sau mai stiu eu cate saptamani. E o grija (intrebarea, frica, a nu se intelege ca ma refer la copil) de care poti scapa inca de acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

KARINA felicitari de 4+Pai sa mai fie pana la 39+ Sa dea Domnul sa ai o nsatere usoara si un bebi sanatos

FlorinTheodorPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Kea

Ah, nu ma refeream la "solutii", ma gandeam ca nu ce ceva care sa te tina cu inima stransa toata sarcina, sau mai stiu eu cate saptamani. E o grija (intrebarea, frica, a nu se intelege ca ma refer la copil) de care poti scapa inca de acum.

Keutu cheliutu

Kea, am inteles. O sa scap de grija probabil daca o sa fac si eco, si pt alte probleme, tripul test si eventual CVS ala.

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda...
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Viata merge inainte...
Iar apoi ii voi multumi Lui Dumnezeu pentru tine si nu-i voi cere nimic altceva, decat o alta zi

Mergi la inceput

Citat:

ayla - am uitat sa mai iti raspund la o dilema. eu zic ca nu are importanta ce tratamente a luat sotul tau. la fecundare functioneaza regula selectiei naturale si din cele cateva milioane de gigei pe cm patrat doar unul singur,cel mai cel ajunge la destinatie(probabil ala cu trandafirii). ginecologul meu nu m-a intrebat niciodata ce tratamente ia sotzul si e un tip f grijuliu in mod normal. la spermograma au aparut o gramada de forme atipice dar cica e normal sa fie si dinastia ciumpalii dar cica nu ajung sa isi faca treaba

pisik - iar v-a chinuit Anutza?oofff..
sa iti zic ce mi-a zis mie pediatra,dragutza de ea. ii zic: avem probleme cu somnul bla bla bla si ea: daaa,dar astea sunt episoade trecatoare si o sa se regleze f bine singur pe la 2 ani nu o sa mai aveti probleme cu el.
la 2 ani??????!!!!! adica cam cand ash mai vrea unul. no f...ing way!!!

25 martie 2009

Yes fu..ing wayIti amintesti cand ti-am povestit in IOR ca iri mi-a dormit foarte rau pana la 1 an si 8 luniSi am "uitat" si acum am trei

FlorinTheodorPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui shasa

Citat:

ayla - am uitat sa mai iti raspund la o dilema. eu zic ca nu are importanta ce tratamente a luat sotul tau. la fecundare functioneaza regula selectiei naturale si din cele cateva milioane de gigei pe cm patrat doar unul singur,cel mai cel ajunge la destinatie(probabil ala cu trandafirii). ginecologul meu nu m-a intrebat niciodata ce tratamente ia sotzul si e un tip f grijuliu in mod normal. la spermograma au aparut o gramada de forme atipice dar cica e normal sa fie si dinastia ciumpalii dar cica nu ajung sa isi faca treaba

pisik - iar v-a chinuit Anutza?oofff..
sa iti zic ce mi-a zis mie pediatra,dragutza de ea. ii zic: avem probleme cu somnul bla bla bla si ea: daaa,dar astea sunt episoade trecatoare si o sa se regleze f bine singur pe la 2 ani nu o sa mai aveti probleme cu el.
la 2 ani??????!!!!! adica cam cand ash mai vrea unul. no f...ing way!!!

25 martie 2009

Yes fu..ing wayIti amintesti cand ti-am povestit in IOR ca iri mi-a dormit foarte rau pana la 1 an si 8 luniSi am "uitat" si acum am trei

FlorinTheodorPetru
New Life Is Born

Da, da, Aris, pai numai bine cand sa scapi, o iei de la capat. Sa nu cumva sa-ti iesi din ritm.
Uite cine vorbeste...

Viata merge inainte...

Mergi la inceput

Citat:

hai ca io fug susnb
o salut si pe Shasa cu anticipatie, ca asa are ea talentul sa apara imediat ce inchid eu

25 martie 2009

FlorinTheodorPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Buna fetele,

Hai ca eu iarasi intru tarziu, ca deh, de ce sa dorm eu cand doarme si bebe?

ARIS, se pare ca noaptea asta Ana doarme, sa vedem cat o tine. Ce bine ca aveti bebei melomani. Pe Ana nu pare sa o impresioneze muzica cine stie ce, desi doarme cu radio Romantic si mai mereu ii pun muzica. Unde mai pui ca se trage si din familie de muzicieni (mama, tata, bunicii materni, matusa, etc. numai eu am rupt traditia si am facut doar 8 ani de pian)

KARINA, felicitari!!!! Ce club productiv suntem

MONICA, eu zic ca va fi bine. Ne rugam pentru bb mic

NOVUS, pupam fata papacioasa
Iaurt - Eu ii dau Tnuva - iaurt simplu (e un sortiment nou), are pana in 3% grasime. Anei nu ii place simplu si il amestec cu banana si biscuit sau cu alte fructe (azi am bagat juma de borcanel Hipp de piersici). I-am dat si Humana de bebei 6+ si chiar 8+ (avea fina mea cand a fost duminica la noi pt finuta mica si Ana nu mancase mai nimic in ziua aia, facuse tare urat; i-a dat sa guste si a papat aproape tot).
Branzica - eu ii fac cu lamaie, ca ea are Ca la limita maxima. Ii dau zilnic branzica pt ca ii place
Orez - azi am pus si eu orez in legume si am facut si cu fructele de dimineata un soi de "budinca" (mult spus). Am blenduit mar copt cu un pic de para, cu vreo 3 lingurite de orez si am pus un strop de scortisoara. A iesit yuuumyyy tare. Eu orezul il fac la steamer, ca si legumele.
Smantana - nu i-am dat pana acum, ca nu am mai ajuns la dr., dar cred ca o sa ii dau un pic de smantana cu 12 sau 15% grasime.

MARI, ce ma bucur ca ai pus fata la san. E un avantaj totusi la bebeii astia mici, ca nu sug asa in forta si apuci si tu sa te reglezi cu laptele. Imi amintesc ca Ana sugea ca o mata, obosea imediat, incercam sa ii dau cu seringa si cand papa 10 ml era sarbatoare. Si acum rade nasul de mine, cand o vede mereu ma intreaba: asta e fata care manca 10 ml de lapte si va bucura pe toti?" Eu cand era asa mica am reusit sa mulg rezerve zdravene, mult colostru (am avut cam o saptamana laptele mai galben si mai gras, cred ca tot pt ca ea sugea putin), l-am folosit ulterior pe post de "antibiotic" cand am fost noi f raciti, ca sa pazim fata.

Hai ca iar m-am intins. Fug la

Pupicei

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput