PRIETENE FARA TITLU (52)
Raspunsuri - Pagina 17
teolinda spune:
Buna dimineata si de la mine!
Mamaaa MONI dar chiar ca ai recuperat..cu raspunsurile.
Super marfa link-ul cu engleza, multumim mult.
Eu tocmai am fost pe la Auchan sa-i iau ”plastilina cu multe culori” pt Nicolas ca m-a zapacit de cap decand tot cere...si educatoarea mi-a zis ca mereu ii spune si ei ca ”o sa-i cumpere mami si lui plastilina cu multe culori”.
I-am tot dat toata vara cand statea in curte si se putea juca in voie... acum am zis si eu ca are la gradi si ca se ”produce” acolo dar vad ca tot mai vrea si-acasa....
MONI - apropos de Auchan am vazut un costum -combinezon cu totul, de exterior cu blanita pe interior cu 74 RON si altul cu fleece pe interior dar a 54RON.Ma gandeam la tine ca vroiai pt Tudor.Nu stiu daca voi aveti Auchan pe-acolo...
Cat despre o singura educatoare... face fatza... ca doar dupa somnul de pranz ce mult timp mai au de activitati. Le mai citeste o poveste acolo, mai fac un joculet ceva...
De ce sa nu faca fatza?
ASTERY - deci copilul s-a imblanzit. Al meu nu stiu nene ce are ca dupa ce-l iau de la gradi e intr-o verva maxima de ma zapaceste, vorbeste mult, fuge de colo -colo prin casa parca le-ar da energizante la plecare.
Pt. ASTERY- tot la Auchan am vazut ca au multe masinute din Cars... cu 29RON bucata, dar sunt marfa...metalice. Noi avem multe de la revista dar oricum nu se compara calitatea.
Azi dimineata cand l-am dus pe Nicolas la gradi am vazut-o pe doamna suparata pe o fetita... si mi-a zis ca la masa isi face scarba si vomita... iar copii va dati seama ca sunt oripilati. Totul ca sa fie DOAR ea in centrul atentiei. Am vazut si eu ca plange mereu indiferent cine o aduce... si e chiar fetita a carei mama zicea ca de ce le trebuie atatea culori de tempera ca fiica-sa nu stie decat 4 culori asa ca .... Doamna zicea ca nu o poate izola sa manance separat de restul... ca deh nu-i face bine dar si copii aia in fata carora vomita cum le-o fi. Ma mir ca Nicolas nu a zis nimic pana acum de asta... probabil ca ori nu era pe langa ea cand facea asa...ori nu l-a marcat evenimentul.
Ingrid azi cum sunteti?
LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
PASTE 2007
IARNA 2006
"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"
monica70 spune:
LILI aoleu ce nasol cu fetita aia Se joaca la gradi la ei cu plastelina? La Diana odata am vazut doar anul trecut ca aveau expusi niste morcovi modelati.Nu prea cred ca fac alea cu ei Diana are acasa,4 borcane cu 4 culori,muulta din fiecare.Inainte a mai avut vreo doua seturi cu o gramada de culori,dar le-a amestecat si le-am aruncat.Era si tare mica ,ca eu i-am luat devreme de tot si de-aia.Acum ca vine iarna am in plan sa o invat sa si modeleze,ii place ei mult,dar nu are chef singura si eu n-aveam niciodata chef de ea
Mersi mult de info cu Auchan,noi n-avem aici,dar oricum nu am stricta nevoie,atat ca imi placea cum arata ala de ziceam.Are de la Diana nefolosit un combinezon gros de tot albastru inchis si azi am gasit inca un combinezon mai subtirel alb din ala matlasat ,uitasem cu totul de el ,e super bun in perioada asta,ca numai l-am imbracat intr-un body + o salopeta fara maneci plus caciulita si l-am varat in el Mai are si o geaca grosuta belumarin si cateva perechi de pantaloni grosuti care ii pot da peste o salopeta ,dar sunt ceva mai marisoare,numai bine il tin pana la primavara De fapt cred ca numai atunci le voi folosi,acum fiind mai mic sunt mai comode combinezoanele astea.Chiar nu are rost sa ii mai iau,mai ales la cat creste de repede si la cat ies eu iarna.Mai bine ii iau altceva de banii aia.
MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Cainii latra,caravana trece."
monica70 spune:
M-am tot gandit la o chestie,acum cu chilotii aia Am chestionat-o pe Diana ce si cum si mi-a zis ceva cum ca una Oana s-a luat de ea ca n-are si ea chiloli cu Alba ca zapada.Ea ii baga din top ca acum le va zice ca ele n-au chiloti si cu sirena cum are acum ea ...
Ei bine eu nu-s si n-am fost niciodata genul care sa puna accent pe "ambalaj",la mine conteaza "marfa".Nu ma iau dupa publicitate,dupa moda,dupa fitze,dupa ce ai sau n-ai pe tine ci dupa ce ai ... in cap in primul rand !!! Adica admir mai degraba pe un intelectual care umbla cu bicicleta,sau vreun cioban din varful muntelui sfatos si intelept foc sa zicem,decat pe-un tzoparlan cu Mercedes care n-a citit o carte in viata lui,sau pe-una care nu stie decat de tzoale, machiaj si admira pseudo-vedetele de la TV . Ma rog,pricepeti voi ce vreau sa zic.
Tema de casa: ei bine,cum sa ii explic eu chestia asta Dianei la varsta asta ? Ca uite cu ce se ocupa dumnealor la gradinita,fac concurs de chiloti deja Azi i-am dat o bereta dragutza bleumarin in cap si mi-a zis ca vor rade fetele ca e de baieti ! Chiar ca e de fetite,dar noa e bleumarin,nu roz bombon
MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
monica70 spune:
http://www.dropshots.com/monica70#date/2009-10-29/13:44:11
Ei ca l-am rezolvat pe Tudor cu "centrul de activitate" si pe partea sonora si luminoasa .Si se pare ca ii place.Mai incolo o sa-si foloseasca manutzele si va fi si mai interesant.V-am zis io ca-mi vin mie idei.Suportul cu jucarii atarnate o sa il pun ceva mai incolo,cand il voi lasa sa se taraie pe jos pe saltea.
Deocamdata ne jucam si cu chestia asta asa cate maxim 15 minute odata,sa nu oboseasca prea tare.E orga primita cadou de Diana de ziua ei de la nasa-sa.
monica70 spune:
Asaaa se pare ca azi m-ati lasat sa "baun" p-aci singurica,numai prin dopuri ce va mai "plimbati" vad. Deci ocupate rau.Eu pe motiv de Tudor nesomnoros si cam matzait de la vaccin,n-am apucat sa fac azi decat o supa de cartofi.Pe Diana iar o tine mami la ei pana diseara.
Deci ce sa fac,m-am ocupat de Tudor.Pe langa "instalatia" aia ,acum i-am pus la PC diverse melodii din "cutiuta muzicala" si i-am cantat si eu pe deasupra El statea in carucior si eu ii mai faceam si mutre asa ca tare i-a placut.Nu mai spun ca la melodiile mai ritmate il luam in brate si dansam impreuna ... si a ras "cu voce" deja si la chestia asta.Pana acum radea asa mai ales cand il pupam pe gatutz.
Eu am obosit de numa' asa ca l-am pus in carucior,i-am agatat maimutza Ie manerul caruciorului ca sa aiba ce viziona si i-am pus non-stop o melodie de nani.Dar ce nani,ca el pedaleaza de zor inca In schimb io asa as trage un pui de soooomn,e tare inorat aici ... Da' nu vrea sa doarma si pace,adica a atipit de vreo doua trei ori pentru cel mult 15-20 de minute.
Pe Diana a laudat-o una din ingrijitoare de data asta, ca ce harnica e,ca doar ea isi face patul singura,isi impatura pijamaua si o pune la loc etc. De-ar face si acasa asa tot timpul.Si singura s-a laudat ca a mancat tot.Si a mai indrugat ca nu stiu ce baietel i-a furat napolitana (desertul?) si ca l-a pedepsit doamna.
Deja s-a enervat Tudor pe maimutza aia,striga la ea si incepe sa chitzaie.Ii e somn,de-ar adormi odata ,dar sa vedem cum Cred ca merg sa ma intind in pat si sa ii dau sa suga asa,alta sansa nu prea am azi sa dormim amandoi vad
asteryaro spune:
Buna seara si de la noi.
Daca scapam si maine fara boala, ma declar fericita.
Azi am reusit sa comand niste jucarii pe dinoland pt. gradinita, super faine.
Razvan e cumintel, lectia a mers cu muuuulte alintaturi in seara asta, dar asta nu-i o noutate, bine ca merge.
De luni incepe Razvan citirea fonetica , adica poza cu obiectul (incepem cu AC) si dedesubtul obiectului scris cu litere de tipar AC, si va citi pe litere, plus "lobopedia" de rigoare.
Moni, mai sunt si zile cand nu-i bioritmu' bun, eu as scrie muult si bine, numa' sa am ce.
Mai, Tudor e total cu orga la picioare, am ras de numa'. Asta e o idee supera, vorba unui copilas, tot p'aci pe forum am citit.
Uite ca iar imi fugi muza... si parca vad ca-mi confisca Razvan monitoru'.
Cristina si Razvan (31.01.2006)
"Viata e ca carosabilu': unii vine, altii trece..." (adusca, membru DC)
(1),(2),(3),(4)
(5)
monica70 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui asteryaro De luni incepe Razvan citirea fonetica , adica poza cu obiectul (incepem cu AC) si dedesubtul obiectului scris cu litere de tipar AC, si va citi pe litere, plus "lobopedia" de rigoare. |
Please filmeaza si baga un filmulet sa vad cum procedeaza ca i-ar pica bine si Dianei.Pe bune ca nu le are cu literele ,nici acum nu prea isi da seama nici cu ce litera incepe un anumit cuvant.Drept e si ca nu am prea insistat cu astea,ca nu avea rabdare.
monica70 spune:
citat din mesajul lui asteryaro [... si parca vad ca-mi confisca Razvan monitoru'. |
Daaaa si Diana a facut la fel azi: de cand a sosit de la mami - ca norocul ca destul de tarziu - si pana la baia lui Tudor, tot calare pe PC a stat Mai un pic si inca un pic si tot asa de a depasit ora cred.Stiam eu de ce n-am vrut sa o las si sa o invat pana acum! Si n-a vrut engleza,voia numai pe poissonrouge sa se distreze cu joculetele alea "de bebe" si sa bantuie prin dropsh.Abia am convins-o sa intram abia de vreo doua ori la culori si odata la formele geometrice in engleza.Dar se va satura ea si de joculetele alea simple si atunci o bagam mai intensiv cu engleza.Macar au si-alea partea buna,va deveni mai as in lucrul cu mouse-ul.Astery darling nici acum nu ne-am apucat de tastatura
Aaa ... si cat a manevrat la mouse, i-am varat in gura si vreo doi crevusti cu mustar si cu paine
monica70 spune:
citat din mesajul lui asteryaro [Moni, mai sunt si zile cand nu-i bioritmu' bun, eu as scrie muult si bine, numa' sa am ce. |
Ei lasa-ma,cum sa n-ai ce? Inventeaza.Par example v-am dat o "tema de casa",ce parere ai?
Eu m-am gandit la ceva,dar nu stiu daca ar avea niscaiva efect in societatea asta de consum si la nivelul lor.Adica sa ii zic fetei ca daca o mai ia careva in suturi gen "io am chiloti/pantofi/papusa etc.etc. cu Bau Bau sau Tra la la ... si tu nu ai " ea sa raspunda ceva de genul "eu stiu la care pol traiesc pinguinii si la care pol traiesc ursii polari si tu nu stii ..." sau ceva de genul asta.Adica daca tot vor competitie,macar sa o ridice la alt nivel.
Mdaa ce probleme spinoase pe mine,se vede ca am mintea odihnita de cand stau acasa,mai ales ca actele mele zac pe masa si io dansez cu Tudor pe cutiuta muzicala, in loc sa ma ocup de ele intensiv.
asteryaro spune:
Buna dimineata.
Ehehei, Moni, daca parintii ar proceda asa cum spui tu, si lumea ar fi mai buna si mai incapatoare... Daca vrei parerea mea, DA, este o idee buna. Fiindca nu doar valorile materiale conteaza, si nici marimea pumnului.
Luni am sa filmez, sper sa reusesc, trebuie sa stau fff aproape de masa de lucru, si nu stiu daca Razvan va fi atent la Corina sau la mine.
Cum adica, nici acum nu stiti tastatura? Rusinicaaaaaaa
Io zic: CREIOANELE JOS, ce atata colorat si scris ?
Aici e o vreme noroasa, de zacut in pat si facut planuri. Sau nah, ce poate fiecare .
Sunt treaza de la 6, m-a trezit camionul de la Mc care facea aprovizionarea, plus ca m-am trezit cu o crunta durere de cap, care n-a cedat cu Algo. Si acum au inceput si molarii sa ma doara, of of, mai mai...
Sunt pe aici.
Cristina si Razvan (31.01.2006)
"Viata e ca carosabilu': unii vine, altii trece..." (adusca, membru DC)
(1),(2),(3),(4)
(5)