PRIETENE FARA TITLU (52)
Raspunsuri - Pagina 11
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/teolinda/teolinda.jpg)
teolinda spune:
BEE - macar acum te-ai mai linistit un pic cu Razvan. Noi avem niste prieteni care au un baietel de 2 ani si jumatate si tot asa cu limbaj intarziat este... chiar si-acum desi mie mi s-a parut atat de precoce ca la 5 luni cand il punea jos se ridica pe genunchi si se dadea cand pe dr. cand pe stanga si mergea dea-busilea intr-un genunchi. Eu nu mai vazusem copil atat de miscacios... deci cu motricitatea a stat f bine... doar cu limbajul e mai greu.
Lasa ca va faceti voi mari.
In plus... fata de bebe mic e normal sa fie bulversat... daca tu ai avut noroc cu Ana ca n-a fost la fel de debusolata la aparitia lui Razvi cum e Razvi de aparitia lui Petru... asta nu inseamna ca trebuie sa ai fix aceleasi asteptari de la toti copii. In plus... nu uita ca fetitele sunt mai intelepte si mai intelegatoare inca de f mici.
Cat despre kineto... sper ca pana la urma sa reusiti sa-l faceti sa coopereze intr-un fel sau altul.
Ana este bine? Merge la gradi iarasi?
Sa speram ca o sa treci cu bine peste ziua de astazi... asa singurica cum esti.
- o tufanica virtuala de la noi.
LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
PASTE 2007
IARNA 2006
"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monica70/monica70.jpg)
monica70 spune:
BRANDUSA ma bucur ca te-a mai calmat doctorul in privinta lui Razvan,eram sigura ca e ok blondinul.E doar mic si necajit ca nu mai e el in primul plan,plus ca daca se mai suprapune peste si niscaiva dureri de dinti sau ureche,e si mai si lasa ca se obisnuieste el cu situatia si va reveni totul la normal.Chiar Ana cum a fost,ca nu ne-ai zis,nu era geloasa cand a aparut Razvan?
ASTERY tin pumnii sa nu va prinda iar raceala.Cu ce se distreaza Razvan la PC?
LILI mi-l si imaginez pe socru-tau mergand la gradi dupa Nicolas si aducandu-l echipat cu hainele altuia de exemplu Eu l-as convinge sa mearga dupa el spunandu-i ca sa va parea mai tanar,va crede lumea ca e tatal nu bunicul
Sa vezi ce viteza va baga atunci
M-ati ametit cu personajele de desene animate,alea pentru baieti desigur.Notez ca poate or mai fi la moda pe cand creste Tudor.
La noi alta belea Diana aseara si azi nu mai tacea ca ea vrea chiloti cu Alba ca zapada,ca asa au toate fetele la gradinita
Si dimineata sa ii dau pe aia ca si ea are in sertar ... Deja ii dadusem altii si n-am mai dezechipat-o.Am cautat pe urma si are ea ceva chiloti cu desene,iar pe unii e o moima ce parca aduce cu personaja cu pricina .. aia or fi? M-am ars daca incepe cu faze de-astea, ca era insistenta rau de tot
Pe mine nu m-a interesat deloc sa ii iau haine cu personaje,ca ea nu era lesinata dupa niciunul,dar se pare ca ... daca toti au ceva,vrea si ea
.O tampenie
MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Cainii latra,caravana trece."
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/asteryaro/asteryaro.jpg)
asteryaro spune:
Bee, excelenta vestea!!! Sanatate si muuult calm de aici inainte. Si noi cu picioare strambe, poarta ghetele ortopedice, desi nu procedez bine, ar trebui sa i le dau la gradi.
Liliana, Razvan nu are camera lui, de fapt el doarme cu mine in sufrageria apartamentului, camera und eprimim musafirii, si e si asa destul de impopotzonata, daca mai lipesc si pe pereti ceva... ma sufoc. In visele frumoase sper sa stam la casa, sa avem spatiu, gradina, gratar... hehe, vise.
Locomotivele cu magneti: am investit si noi o mica avere, merita din punctul meu de vedere, sunt jucarii super rezistente, haioase...
Deci nr. 6 n-a aparut nici la voi...
Si lui ii mai plac "Super Masinutele", le stiti?
Reviste? Haha, ce cunoscut imi suna, si Razvan e maaare amator.
Moni, si Diana vrea "chilotii cu...?" Dimineata l-a lovit leuca pe Razvan, ca el vrea chilotii si maieul cu Fulger McQueen. Ete na, dupa ce il imbracasem deja?? No way, dar foarte interesant, acum ma asculta cand ii explic, e un fel de negociere... ii promit o chestie, si vad ca tine. Desigur, ma tin de promisiune. Eu i-am comandat si chiloti cu Thomas, sper sa fie fericit , ii astept sa soseasca.
Cristina si Razvan (31.01.2006)
"Viata e ca carosabilu': unii vine, altii trece..." (adusca, membru DC)
(1),(2),(3),(4)
(5)
monica70 spune:
Uf mie imi merge tare prost forumul azi
Eu la 16,30 am programare la cosmetica: epilat si pensat. Macar atat,ca in rest ... nici macar cu o crema nu ma dau acasa pe fatza de lene Cred ca trebuie sa arunc iar toate cremele de la Gerovital ca or fi expirate deja,mai ales ca au stat nefolosite toata vara si pe canicula aia nu cred ca le-a picat prea bine.Deci si asta am pe lista,ordine prin cosmeticale,ca iar o zapaceala si-acolo ...
Pe Diana o sa o trimit cu taica-su la circ azi.Au primit de la gradinita o invitatie: daca merg azi de la ora 18,copiii intra gratis,plateste bilet doar insotitorul.Nu e ieftin nici asa,dar macar mai are fata o distractie, ceva mai deosebit.Cu Tudor o sa vina mami sa stea,sau poate sa il scoata la plimbare la ora aia ...
Nu mai stiu ce voiam sa va zic,dar sunt prin zona si imi amintesc eu pe parcurs.Ma apuc de lucru cu actele un pic,mai ales ca Tudor a adormit
MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
teolinda spune:
[rad tare] aoleu Monicooo ma faci sa mor de ras. Zici ca va parea mai tanar daca se duce la gradi? Las ca daca era educatoarea tinerica il mai abuream eu... asa cand o va vedea ca e trecuta de 55 ani si ca e bunica , ca si el... i se ia instantaneu. Poate sa-si clateasca ochii cu mamicile...
Si-asa cand i-oi spune educatoarei ca vine socrul dupa copil... si ea o sa zica cum ii spune tataie sau bunicul iar eu ii voi spune NUUU Doamne Fereste sa nu-l jigniti ca nici ca mai vine dupa copil... el e TEO nu tataie, nu bunic.
De imbracat copilul cu alte haine...n-are sanse din cauza ca Nicolas isi cunoaste f bine lucrurile , in schimb ma astept sa vina si cu pantofii de interior si cu traistuta de interventie si cu pijamalele dupa el... zilnic nu de alta dar il va pune Nicolas sa le ia de-acolo. Si mie imi zice ...dar eu ii zic da.... si le las acolo fara sa mai vada el, normal.
Cat despre desenele de baieti stai linistita ca vor ramane in actualitate multa vreme... asa ca ia notite. Sau mai bine nu... las ca o peste vreo 2 ani ne conversam tot impreuna despre lucruri de baieti... uiti ca io mai astept unul?
Asadar domnisoara Diana.... va avea "crize" si in programul de azi.
Mai de mucii aia de gradi... p-aia ii are si-l meu acum. Curg daca ii sufla... si mai aposi dar curg nene. Bine ca nu face febra si ca n-are nasul infundat.
MONI - spor la ciorapei... io-s anti-talent la "lucru manual" in schimb ajut copilul la engleza si cu muzica
.
Ziceai de chilotei si crize? Macar voi aveti fetita... e mai scuzabil. Stai sa il vezi pe-al meu cu chilotii cu Thomas and Friends... ca el vrea chilotii cu ... GORDON evident
.
Io am intins deja o tura de rufe... chit ca si azi e sarbatoare... dar am aprins si io o lumanare la biserica, am zis Doamne Iarta-ma si-am bagat.... 2 ture ca de maine iar e naspa vremea ori eu n-am balcon ca la bloc sa pot usca rufele.
Uff... mai e un pic si trebuie sa ma duc si dupa copil... merg sa bag o sarmalutza ca mi-e foame iar asta micu ma tot inghionteste.
PASTE 2007
IARNA 2006
teolinda spune:
Astery - n-am stiut cum e treaba cu camera lui Razvan , lasa ca poate reusesti sa-ti vezi visul implinit. Stiu cum e cu doar 2 camere... iar copilul in camera de primit musafirii ca si noi pana ne-am mutat la curte definitiv tot in 2 cam. stateam. Acum Nicolas nu-si mai aduce aminte pt ca de la 1 an si 4 luni nu mai stam la bloc... dar cand merge la mama (are 2 cam) ii spune mereu si ei si la toata lumea ca "este mica, casa ei... si ca-i spune el lu' tati sa-i faca si lu' Mimi o casa mare ca a noastra".
MONI - deci dupa coafor ... bagi si cosmetica. Cat despre biletul la circ este chiar ok... la noi e mult mai scump
.Cand am fost asta-iarna Nicolas n-a avut rabdare decat la prima parte... dupa pauza nu mai avea stare nici macar la caluti, foci...
.
PASTE 2007
IARNA 2006
monica70 spune:
Aoleuuu LILI sa nu cumva sa greseasca alea si sa il ia cu tataie ... trebuie avertizate bine
Sunt si eu curioasa ce gen va si Tudor,adica mai "baiat de baiat" sau "baiat de fetitza" Daca seamana pe neamul nostru o fi cam genul pasionat fotbalist si sportiv in general,dar nebataus . Oi vedea.Eu as vrea sa fie cumintel si bland ca Mark al Andei,Alex de Denisa,Razvan de Astery ,studios nevoie mare ca Mark si Nicolas,zambaret ca Alex ... mi-ar fi placut mie sa fie si blondin cu ochii albastrii ca Razvan de BEE
,dar nicio sansa. Asa ca sper ca macar de-i brunet, sa aiba zulufii lui Vladimir si genele lui lungi
... Acum sper eu,dar tare imi e ca pana la urma o fi si el cam zvapaiat si nerabdator gen Rares al Danielei
ca toti suntem cam colerici ! Se vede asta cand ii e foame, ca atunci stie si el zbiera mama mama,e nerabdator tare de tot: ca si eu pana imi aduc tot arsenalul langa mine - mobile,telecomanda,batiste,pana ma pun pe pozitie si pana imi desfac sutienul ... El stie ce urmeaza papa si mama ce concert trage,mai ales cand ii tremura si buzitzele e mortal rau
.
monica70 spune:
Of nu mai ziceti de apartament cu doua camere versus casa ca deja si Diana a inceput sa pretinda sa cumparam casa
Pe Diana am mai dus-o singura data la circ mai demult,nu stiu daca implinise trei ani,dar i-a placut tare mult si a stat cuminte pana la final.Eram pe primul rand ,nici teama nu i-a fost defel desi erau f.f. aproape de noi animalele.Era si un elefant enoorm.Acum sunt si lei si nu mai stiu ce ... Mie nu-mi placea ca putzea rau ...
S-a trezit Tudor merg sa ii dau papa.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/asteryaro/asteryaro.jpg)
asteryaro spune:
Moni, deci ai program de rasfat, bravo.
Sper sa se distreze Diana la circ.
Si noi avem vacanta saptamana viitoare, de fapt, cred ca toate gradinitele au.
Stiti ce mi-a spus Razvan ieri dimineata, imediat ce-a deschis ochii? Citez: "mami, sa ai grija de mine!!!". Am inlemnit... mai apoi mi-am revenit, si-am savurat momentul.
Liliana, sarmalute? Pofta buna, vreau si eu mai sarmalute de Bucuresti . Dragalas tare Nicolas cu "sa faca tata casa mare pt. Mimi", are inima mare baietelul asta frumos.
Mai stau putin si plec dupa Razvan, o seara placuta va dorim.
Cristina si Razvan (31.01.2006)
"Viata e ca carosabilu': unii vine, altii trece..." (adusca, membru DC)
(1),(2),(3),(4)
(5)
teolinda spune:
Gata pe ziua de azi.. si gradi s-a finalizat cu bine si-am strans si rufele de-afara .. nu s-au uscat dar macar au stat putin la aer acum le-am insirat prin casa.. pe calorifere.
Acum Nicolas se uita la CD-ul Evrika... dar sincer imi pare rau ca nu l-am luat oe cel cu Adi in lumea animalelor ca era mai misto, am mai dat si 20 ron pe el.
ASTERY - te-astept la sarmale ca tot ti-am starnit... mai am cateva. De data asta chiar mi-a fost si mie
de ele si de sambata am mancat zilnic cate 5 buc
. Sunt facute de mama, evident.
Cat despre inima mare a copilului.... chiar o are. Mereu imi insira ca-i iubeste si pe copii unor prieteni de-ai nostri cu tot cu parinti... la inceput mi se parea ciudat sa-mi spuna de inca vreo 10-15 pers ca le iubeste... in afara de noi si de mama, pe socra-miu il cam uita de obicei si cand ii spun de el... imi spune ca-l iubeste si pe el, evident.
Asadar Razvan ti-a zis sa ai grija de el deci inca o dovada ca totul este din ce in ce mai bine. Apropos pana la urma le-ai mai spus ceva educatoarelor despre sit. lui Razvan? Ele au observat ceva?
MONI - nu vreau mai sa va zapacesc mai cu casa la curte... oricum pentru unii poate sunt multe minusuri si nu ar alege sa stea aici unde stau eu insa eu am gasit mai multe plusuri.
Uneori e dificil ca mama nu poate s-ajunga aici decat cu taxi iar de plecat... nici macar taxi nu vine sa o ia.
Este f adevarat ca o casa la curte este mana cereasca pentru copii asa ca o inteleg pe Diana.
Sa ne spui ce parere a avut despre reprezentatia de la circ.
Merg sa-i dau copilului o Paula ca i s-a deschis apetitul.
PASTE 2007
IARNA 2006