Sfat va rog!
Raspunsuri - Pagina 2
AlinaBu spune:
simt ca imi explodeaza capul cred ca sunt mai confuza de cand am postat prima data ! mai bine citesc maine de la capat ca si asa sunt obosita
Multumesc pentru sfaturi
Andra 4+
bird70 spune:
Draga mea,
si eu am facut primul copil la 19 ani si eram studenti amandoi la facultati de stat din alea cu pretentii. Ne-am descurcat foarte bine, nu zic ca a fost usor dar ne-am descurcat.
Problema care o vad la tine este ca te porti ca un copil si nu inteleg de ce pentru ca esti deja adult. Ca adult este decizia ta daca faci un copil sau nu si restul familiei poate sa te ajute sau nu. Dar cum poti sa te gandesti ca cineva te-ar putea obliga sa faci avort? Sfatul meu ar fi sa va casatoriti si sa incercati sa va mutati singuri cat mai repede. Ar fi mare pacat sa pierdeti primii ani din relatia voastra in care traiti impreuna in certuri cu parintii si ascultand reprosuri. Cel mai sanatos este sa stati la casa voastra si sa aveti singuri grija de voi.
Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation
AlinaBu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bird70 Draga mea, si eu am facut primul copil la 19 ani si eram studenti amandoi la facultati de stat din alea cu pretentii. Ne-am descurcat foarte bine, nu zic ca a fost usor dar ne-am descurcat. Problema care o vad la tine este ca te porti ca un copil si nu inteleg de ce pentru ca esti deja adult. Ca adult este decizia ta daca faci un copil sau nu si restul familiei poate sa te ajute sau nu. Dar cum poti sa te gandesti ca cineva te-ar putea obliga sa faci avort? Sfatul meu ar fi sa va casatoriti si sa incercati sa va mutati singuri cat mai repede. Ar fi mare pacat sa pierdeti primii ani din relatia voastra in care traiti impreuna in certuri cu parintii si ascultand reprosuri. Cel mai sanatos este sa stati la casa voastra si sa aveti singuri grija de voi. Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation |
Multumesc Bird70 ! Cred ca asta am sa fac ! in noiembrie dupa ce vin de la doctor ma duc la ai mei si le zic ! Le convine bine nu le convie iara bine !
Andra 4+