Hidrosalpinx 7
Raspunsuri - Pagina 17
pogonici1977 spune:
oau guzelnico va sparge gheata anul asta..va fi prim agraviduta care va invinge hidro...mmmmmmmm ce zici am drepttae
sa dea domnul sa spui AM INVINS SI SUNT HAPPYY
io...singura solutie de a elimina hidro e laparoscopia...nuti mai fa visuri ca vei reuisi altfel..ca nu e bine..si nu ai cum
sincer rasfoieste paginile netului si vei istoria hidro...si modul de a scapa de el
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
samira33 spune:
pogonici...asa este...acum nu le mai am...am scapat de belea.
acum 13 ani am avut prima SEU...si atunci am eliminat o trompa-nici nu stiu daca exista pe vremea aia alta metoda...apoi in 2007 am facut SEU2,pe care am eliminat-o cu Metohrexat dar mi-a fost compromisa total trompa ramasa-cele 2 HSG facute asa aratau...in 2008 m-am apucat de analize Fiv...am descoperit hydro...inainte de Fiv m-am operat...insa dr. doar mi-a aspirat lichidul...iar in 2009 am abtinut o sarcina, in mod natural...SEU3 din pacate...si am scos si a2a trompa.
alta varianta nici nu mai acceptam oricum...chiar daca ar mai fi existat.
pogonici1977 spune:
samira..esti o fericita daca cu hidro ai obtinut sarcini..eu din pacate nu stiu cei aia sarcina..habar nu am..poate bunul DD ne va invrednici si pe noi ca la FIV sa vedem II liniute
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
perl spune:
Va multumesc la toate pentru urari!
La cat de dorita a fost aceasta sarcina, si mai ales ca a venit intr-un moment in care nu credeam ca asa ceva este posibil...
Pana acum am avut o sarcina foarte usoara si nici nu am putut moral/fizic sau psihic sa ma plang de cea mai mica neplacere din acest timp- asta pentru ca a fost o minune.
Dar eu sunt foarte sigura ca nu sunt doar o minune.
Sunt sigura ca Hidrosalpingxul se poate trata - daca lupti cu toate armele impotriva lui.
Am simtit asta si din discutia cu Dr. Ancar - care mi-a spus- chiar de la inceput- ca a avut cazuri rezolvate la Sovata- si a spus-o foarte senin, cand la fel de bine putea spune "NU, e iremediabil!".
In plus am si cazul medicului meu curent care a avut o pacienta cu acelasi diagnostic, careia nici el nu-i mai dadea nici o sansa- si pana la urma a ramas inasrcinata!
Eu nu cred ca sunt un caz chiar atat de izolat!
E adevarat ca dupa ce se intampla minunea, vrei sa o impartasesti cu ceilalti dar totodata apar si alte prioritati si poate multe fete nu mai intra sa-si povesteasca experienta. Poate sunt mai multe dar nu stim noi de ele!
Asadar curaj, incredere si perseverenta!
Va pup, cu drag
Perl
37
guzelnico spune:
Ce-i melancolia asta, pe-aici? Ia, fetelor, repede indreptati-va spatele, trageti puternic aer in piept si adoptati o gandire pozitiva. Vom castiga lupta pt bb!
Mama lui de hidrosalpinx, nu stie el cu ce fete curajoase si hotarate se pune.

io2010 spune:
Ma bucur sa aud ca sunt si fete care au reusit avand hidrosalpinx. Inca nu stiu ce sa fac, mi-e frica de operatie, defapt ar fi prima interventie din viata mea. Dupa ce a descoperit acest hidrosalpinx medicul mi-a spus ca vrea sa-mi faca o noua eco in ziua 4-5 dupa menstruatie pentru confirmare. Oare crede ca se va elimina odata cu menstruatia? Maine am programare pentru eco, sper sa ma intorc cu vesti bune ?!? Eu inca mai sper intr-o minune!!!! Pe curand....
pogonici1977 spune:
perl..poate ce zici tu ca exista minuni cu fetele care au avut hidro..nu te contrazic..
dar eu in cazul meu nu mai sper in minuni si nici varsta si timpul numi mai permit sa mai astept inca CATI ANI..pana ajung baba..nici vb..scot trompetele si apoi FIV..caci eu nu vad alta solutie
daca aveam 25 ani si aveam suficienti bani timp rabdare sa testez orice ptr a ajunge sa vad ca e ok..da..
dar la varsta mea nu mai pot spune asta ci trebuie sal elimin si atat
cristal1995 spune:
guzelnico: multa bafta maine, sa ai embrioni de nota 10 si, mai ales, lipiciosi si dornici sa ramana toata viata langa tine!!!
perl: ma bucur sincer pentru tine, felicitari! Stiu ca exista si cazuri fericite, din pacate ele nu depasesc 20% dintre cele diagnosticate cu hidrosalpinx. La mine au fost necesare 4 (PATRU) interventii pana am scapat de hidrosalpinx ( si inclusiv de trompe). Sarcina usoara in continuare.
Of, si eu stiu din pacate cum e sa nu vezi niciodata doua liniute pe test... Dar vom invinge noi, nu-i asa?!
Va pupic pe toate 
Aly-"2010 va fi un an norocos... pentru noi 2"
MTHFR-Mutatia A1298C genotip heterozigot, Proteina S la limita superioara, nici o sarcina, 6 FIV+inca 2 ET
samira33 spune:
vom reusi fetelor...cu siguranta!!!
ooooffffff....nici nu mai stiu cum e mai usor:sa nu vezi niciodata 2 liniute pe test...sau sa le vezi de mai multe ori...sa-ti mai creasca si Beta...da' sarcina sa fie fixata in balarii!!!