Hidrosalpinx 7
Raspunsuri - Pagina 15
pogonici1977 spune:
ioana activeazati mesul....
ca nu pot sati scriu
si eu sunt tot din piatra neamt
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
iana_mari spune:
Fetelor am nascut pe 12 ianuarie,in aceeasi zi cu baietelul mai mare(16 ani)
la 36 de saptamani si doua zile doi copii frumosi si sanatosi.
SOPHIA A VENIT PRIMA ,CU GREUTATEA DE 2750 GR SCOR APGAR 9
MARIO LA UN MINUT ,CU GREUTATEA DE 3200 GR.SCOR APGAR 10/
La trei zile ne-a externat,iar acum incercam sa ne acomodam,sa ne facem un program si noi.
Sunt mancaciosi ,le dau si san lapte praf.
Este foarte obositor dar in acelasi timp e minunat,ii privim si nu ne vine sa credem.
Fetelor acum va las ca asteptam pediatru cand am timp mai intru.
VA PUP SI VA DORESC SA RAMANETI GRAVIDE CAT MAI REPEDE

iana
36+
Mario Constantin si
Sophia Elena
AMR 1 ZI
mami_vreau spune:
iana te felicit din suflet si iti trimit multi pupici virtuali tie si puiutilor tai! Multa sanatate! 

-ici
| Citat: |
| citat din mesajul lui iana_mari Fetelor am nascut pe 12 ianuarie,in aceeasi zi cu baietelul mai mare(16 ani) SOPHIA A VENIT PRIMA ,CU GREUTATEA DE 2750 GR SCOR APGAR 9 MARIO LA UN MINUT ,CU GREUTATEA DE 3200 GR.SCOR APGAR 10/ La trei zile ne-a externat,iar acum incercam sa ne acomodam,sa ne facem un program si noi. Sunt mancaciosi ,le dau si san lapte praf. Este foarte obositor dar in acelasi timp e minunat,ii privim si nu ne vine sa credem. Fetelor acum va las ca asteptam pediatru cand am timp mai intru. VA PUP SI VA DORESC SA RAMANETI GRAVIDE CAT MAI REPEDE ![]() ![]() iana 36+ Mario Constantin si Sophia ElenaAMR 1 ZI |
Laura
guzelnico spune:
IANA_MARI, felicitari din toata inima, sa fiti sanatosi cu totii!
P.S. Fetelor, sa-i dam bice, sa inlaturam raul (a se citi hidrosalpinx-ul
) pentru ca, iata, putem iesi invingatoare din lupta pt bb mult-dorit. 
pogonici1977 spune:
felicitari iana..sa va traiasca puiutiiiii..vrem pozeeee
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
io2010 spune:
Buna fetelor,
Am fost descoperita cu hidrosalpinx pe trompa stanga la o ecografie endovaginala. Dupa 3 Ia-ri nereusite varianta urmatoare ar fi Fiv, insa mi s-a spus ca, sansele sunt de 2 ori mai scazute in reusita. As vrea sa evit laparoscopia , as risca prin Fiv ,insa mi-e frica de un posibil avort spontan. Nu stiu ce sa fac in continuare , imi doresc foarte mult un copilas!?!
piticul spune:
Felicitari iana,
Tu esti dovada vie ca din lupta impotriva acestui diagnostic ingrozitor se poate iesi invingatoare!Sa-ti fie sanatosi copiii si sa va bucurati de ei!
PITICUL
guzelnico spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui io2010 Buna fetelor, Am fost descoperita cu hidrosalpinx pe trompa stanga la o ecografie endovaginala. Dupa 3 Ia-ri nereusite varianta urmatoare ar fi Fiv, insa mi s-a spus ca, sansele sunt de 2 ori mai scazute in reusita. As vrea sa evit laparoscopia , as risca prin Fiv ,insa mi-e frica de un posibil avort spontan. Nu stiu ce sa fac in continuare , imi doresc foarte mult un copilas!?! |
Ca sa concluzionez povestile de succes ale fetelor cu hidrosalpinx, te voi sfatui asa:
LAPAROSCOPIE cu clemarea trompelor in proximitatea hidrosalpinx-ului/ chiar scoaterea totala a trompelor rau afectate si FIV.
E reteta sigura.
Avem dovada proaspata- proaspata de la Iana_Mari.
Personal, am la activ 2 FIV-uri nereusite (primul cu sarcina oprita din ev la 4 sapt, al doilea nu s-a prins deloc). La fel ca tine, am ezitat mult pana sa fac laparoscopie. Am schimbat clinica iar dr nou mi-a explicat f plastic cum sta treaba cu hidrosalpinx-ul care otraveste atat spermatozoizii, cat si embrionul (daca apuca bietul sa se formeze). Asadar, "am bifat" laparoscopia in nov 2009 iar acum ma aflu in plina procedura FIV3-cel norocos
.Citeste si materialele postate de tamaryllis
pe prima pagina.Mult succes, io2010!

iana_mari spune:
FETELOR MULTUMIM DIN SUFLET.
CHEIA SUCCESULUI ESTE SCOATEREA TROMPELOR SI NU RENUNTATI.
POZE NU STIU SA PUN DOAR PRIN MAIL, AS PUTEA TRIMITE UNEI FETE SI EA SA LE PUNA SAU NU STIU CUM ALTFEL.
CE SA-I FACI TEHNOLOGIA ASTA NU-I PUNCTUL MEU FORTE
.
iana
36+
Mario Constantin si
Sophia Elena
AMR 1 ZI
perl spune:
Salut,
pentru fetele diagnosticate cu hidrosalpingz am un sfat: sa verificati de doua ori ca diagnosticul este corect, si metoda prin care s-a pus diagnosticul.
Inainte de a va apuca sa recurgeti la tehnici ireversibile (taiat trompe) cititi si povestea mea:
http://forum.desprecopii.com/forum/post.asp?method=TopicQuote&TOPIC_ID=128486&FORUM_ID=16
Numai bine!